Φορέματα για μια Γάμου Καλοκαίρι

Summertime υπήρξε πάντα ένα δημοφιλές χρόνο για γάμους. Τις ηλιόλουστες μέρες, μπλε ουρανούς, και το τραγανή, σαφή καιρό κάνουν για μια υπέροχη ρύθμιση γαμήλια. Δεν είναι περίεργο λοιπόν, ότι την καλοκαιρινή περίοδο βλέπει το μέγιστο ποσό των υπαίθριων γάμους. Πάρκα, χορτοτάπητες και κήποι είναι πολύ δημοφιλείς τόπους συναντήσεως θερινό γάμο πέραν poolside και παραλία γάμους. Καλοκαίρι γάμοι είναι πραγματικά υπέροχη φορές, αλλά μπορούν επίσης είναι αρκετά μια πονοκέφαλος, ειδικά εάν βρεθείτε με τίποτα κατάλληλο να φορέσει! Φορέματα για έναν γάμο θερινή πρέπει να επιλεγεί κρατώντας κατά νου ακόλουθες.
Συμβουλές για Επιλέγοντας Νυφικά Καλοκαίρι? Καλοκαίρι γάμους, ειδικά ημέρας αυτοί, τείνουν να γίνει αρκετά καυτό κατά περιόδους. Έτσι επιλέξετε ένα ύφασμα που φως και οποία θα αναπνέουν. Ένα ογκώδες φόρεμα θα σε εύθετο χρόνο, γίνονται κολλώδη και ανήσυχος για το χειρισμό. Προτιμώμενη υφάσματα φόρεμα καλοκαιριού είναι σιφόν, κρεπ, georgette, ή το παλιό καλό φυσικό βαμβάκι. ? Αν και το λευκό είναι μια συμπάθεια πολλών, πρέπει να μεταβείτε στην ιδανική περίπτωση η ιδέα ενός καθαρού λευκό φόρεμα απλώς και μόνο διότι, κατά πάσα πιθανότητα, σύγκρουση με το νυφικό φόρεμα και τα φορέματα παράνυμφων. Εάν πρέπει να έχουν το λευκό, τότε μπορείτε να επιλέξετε δύο χρώματα φόρεμα. Για παράδειγμα, μια πόλκα γόνατο dot φόρεμα σε μαύρο και άσπρο θα φανεί μεγάλο σε έναν γάμο καλοκαίρι. ? Εάν είναι μια ημέρας γάμο, πρέπει να πάτε για παστέλ και ελαφριά χρώματα. Κρέμα, ροδάκινο, μπεζ, λεβάντα, μωρό pink, ηλιόλουστη κίτρινο, πράσινο μέντα, κ.λπ. είναι μερικές επιλογές που μπορείτε να έχετε κατά νου. Εάν είστε τη διάθεση να πειραματιστούν με ένα ασυνήθιστο χρώμα και αρκετά βέβαιοι να το πράξει off, προχωρήστε! ? Πάντοτε σκεφτείτε τόπο συναντήσεως και επικρατούσες καιρικές συνθήκες ενώ επιλέγετε νυφικά για υπαίθρια γάμους καλοκαίρι. Για παράδειγμα, μια μεγάλη ροή φούστα θα μπορούσε να πάρει δύσκολες στη διαχείρισή τους, ιδίως αν συμβαίνει να είναι μια πολύ θυελλώδη ημέρα. ? Κατά την επιλογή φορέματα του καλοκαιριού για να φορέσει στο γάμο, θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου το επίπεδο τυπικών διαδικασιών που αναφέρονται στην πρόσκληση γάμου. Εάν δεν υπάρχει ειδικός κωδικός φόρεμα που αναφέρονται ως τέτοια, τότε μπορείτε να προχωρήσετε και να φορέσει ένα περιστασιακό φόρεμα ηλιοφάνεια. Ωστόσο, «μαύρος ενδυμασία γραβάτα« αν η γαμήλια πρόσκληση αναφέρει συγκεκριμένα, τότε πρέπει διαλέξετε ένα φόρεμα που είναι λιγότερο casual και λίγο πιο επίσημο. Όποια φόρεμα επιλέγετε, προσέξτε ώστε δεν είστε υπερβολική ντυμένοι ή υστέρηση κολλαρισμένο για την περίσταση. ? Φορέματα Δείγμα για μια Γάμου Summer? Ακολουθούν μερικά φορέματα καλοκαίρι δείγματος που είναι αρκετά δημοφιλή σε γάμους καλοκαίρι.
Σπαγγέτι Straps: Πολύ δημοφιλής ως νυφικά καλοκαίρι, μπορείτε επιλέξουν τσαγιού-μήκους μακαρόνια ιμάντα φορέματα στην φωτεινά χρώματα καλοκαίρι όπως πορτοκάλι, λεμόνι, πράσινο μέντα, ή το κλασικό κρέμα και μπεζ συνδυασμούς.
Floral Prints: Vintage, αλλά εξακολουθούν φαίνονται ως νωπό ως μαργαρίτα. Floral φορέματα εκτυπώσετε είναι μια απόλαυση στα τόσο τον φέροντα και τον θεατή. Είναι εύκολο για το μάτι και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους σώματος. Εάν η γάμος συμβαίνει να είναι το πρωί ή γύρω μεσημέρι, θα μπορούσατε επιλέξουν ένα γλυκό αμάνικο φόρεμα Ηλιοφάνειας ότι τελειώνει ακριβώς πάνω γόνατά σας. Εναλλακτικά, κοντομάνικα floral φόρεμα με λεπτή frills μπορούσε σας δώσει την χαριτωμένο κορίτσι-επόμενος-πόρτα βλέμμα Meg Ryan.
Maxi Φορέματα: Αυτά είναι μεγάλα για τους γάμους βράδυ. Μπορούν απεργία η σωστή ισορροπία μεταξύ casual και τυπικής, έτσι χρειάζεστε μην ανησυχείτε που βρίσκεστε το περίπτερο-έξω γυναίκα για όλους λάθος λόγους.
Shirtdresses: Φαίνονται chic και είναι μια μεγάλη επιλογή εάν έχετε ένα λεπτό οικοδομήσουμε. Έρχονται σε ολόκληρη ως περιστασιακή όμως, έτσι τα χρησιμοποιούν κατάλληλα.
Στράπλες φορέματα: μια off-ώμο στράπλες φόρεμα μπορεί να κάνει μια πολύ κομψό δήλωση σε ένα κοκτέιλ πάρτι ή γαμήλια δεξίωση το βράδυ.
Μαύρο Φορέματα: Ααα, το μαύρο φόρεμα ... Πρέπει-έχετε στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, το μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να εξυπηρετήσει το σκοπό για ακριβώς για κάθε γάμο, σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους.
Όταν επιλέγετε φορέματα καλοκαίρι να φορέσει στο έναν γάμο, πάντα υπόψη την καταλληλότητα του φόρεμα για να αφορμή. Είναι επίσης μια καλή ιδέα για να τονίσουν με κατάλληλα αξεσουάρ, με τη μορφή σανδάλια, κοσμήματα, τσάντες, κλπ.