Καλύτερο Cleaner παρακαμπτήριος Vinyl: παρακαμπτήριος Vinyl καθαριστικό διάλυμα

Τεράστια δημοτικότητα είναι συνδεμένο με το όνομα του πλαισιώσουν βινυλίου, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βινυλίου να πλαισιώσει είναι κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται για διακοσμητικούς και καιρικών επιστρώσεων για ένα σπίτι. Το όνομά του προέρχεται από το βασικό συστατικό της, πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) ρητίνη. Νωρίτερα, ξύλο, αλουμίνιο και ίνες πλαισιώσουν τσιμέντου χρησιμοποιήθηκαν για την εξωτερική κατασκευή επένδυση. Βινυλίου να πλαισιώσει είναι τα πλέον δημοφιλή εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό παρακαμπτήριες. Ωστόσο, η διατήρηση πλαισιώσει βινύλιο περιλαμβάνει ετήσιο καθαρισμό για να κρατήσει το υλικό νέα όπως πάντα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πλαισιώσουν βινυλίου καθαρισμού διαθέσιμες λύσεις στην αγορά για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο καθαριστικό πλαισιώσει βινυλίου.
Καθαρίστε το πλαισιώσει με ένα σωλήνα νερού? Να πλαισιώσει Vinyl υποτίθεται ότι είναι χωρίς συντήρηση. Ωστόσο, η έκθεση για το περιβάλλον καθιστά σταδιακά να πλαισιώσει για να φορέσει ένα θαμπό και βρώμικο βλέμμα. Μία από τις πιο κοινές και προνομιούχες τρόπους επέλεξε για τον καθαρισμό πλαισιώσει βινυλίου είναι να ξεπλένετε τα κάτω με μια μάνικα κήπων. Ακαθαρσίες, σκόνη, μούχλα, τα φύκια και τα παρόμοια, μπορούν να ξεπλυθεί από το πλαισιώσουν, εφαρμόζοντας ένα μέσο ψεκασμού υδρονέφωσης του νερού χρησιμοποιώντας ένα στόμιο.
Εκτός από τη μέθοδο που περιγράφηκε παραπάνω, υπάρχουν και κάποια σπιτικά προϊόντα καθαρισμού τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καθαριότητα πλαισιώσει βινυλίου. Αντίθετα από μερικές παρασκευάζεται εμπορικά διαλύματα καθαρισμού, στο σπίτι που καθαριστές είναι Οικολογικά και οικονομικά αποτελεσματική. Εδώ είναι μια λίστα με προϊόντα καθαρισμού μπορείτε εύκολα να προετοιμάσει στο σπίτι.
Σαπωνοδιάλυμα? Κανονική πιάτων ή πλυντήριο σαπούνι είναι αρκετά καλή για τον καθαρισμό ενός πλαισιώσει βινυλίου. Είναι η απλούστερη μέθοδος καθαρισμού όλων. Πάρτε ένα ικανοποιητικό ποσό σε σαπούνι και ανακατέψτε το με ζεστό νερό για να κάνει μια σαπωνοδιάλυμα (ένα σαπούνι μέρος σε δέκα μέρη νερού). Ξεπλύνετε το παρακαμπτήριος με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και τη σκόνη που έχει συσσωρευτεί στην επιφάνειά του. Στη συνέχεια, ψεκάστε το διάλυμα νερού με σαπούνι πάνω στο πλαισιώσει βινυλίου. Μόλις η λύση έχει διαμορφώσει ένα παλτό σαν στρώμα, καθαρίστε το πλαισιώσει με ένα μαλακή βούρτσα, σε μια κίνηση side-to-side. Αφού έχετε καθαρίσει την επιφάνεια, ξεπλύνετε αμέσως την περιοχή. Μην αφήσετε το διάλυμα να στεγνώσουν πάνω στα πλαισιώσουν πριν το ξέβγαλμα.
Οξυγόνο χλωρίνη και διάλυμα ξιδιού? Mold, το ωίδιο και την ανάπτυξη της άλγης, μπορούν να αποτραπούν από την πλαισιώσει με χρήση διαλύματος ένα μέρος χλωρίνη οξυγόνου και τέσσερα μέρη νερό. Βουτήξτε ένα μαλακό πανί στο διάλυμα και να το χρησιμοποιήσετε για να σκουπίσετε την πλαισιώσουν βινυλίου και αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα βρωμιά. Σκούπισμα των παρακαμπτήριος πάνω από μία φορά θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Μόλις είστε βέβαιοι ότι το πλαισιώσουν έχει να καθαριστεί εντελώς, ξεπλένετε χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο. Διάλυμα ξιδιού που αποτελείται από ένα μέρος λευκό ξύδι με δύο μέρη νερού, είναι επίσης μια αποτελεσματική λύση καθαρισμού για τη φόρμα και το ωίδιο.
Stain Remover? Για τους επίμονους λεκέδες, ορισμένα προϊόντα, όπως Quick-N-Brite και ο μέσος Γκρην οικονομικό στη χρήση. Όντας μη τοξικά προϊόντα καθαρισμού, δεν παρουσιάζουν κανέναν κίνδυνο για το περιβάλλον. Πολλά καθαριστικά διατίθενται για τον καθαρισμό περιττωμάτων των πτηνών, ιστό της αράχνης, λίπη, λάδια, μπογιά, πίσσα, του εδάφους, σκουριά και άλλα είδη των ρύπων.
Ισχύς Πλυντήριο? Αν σκοπεύετε να καθαρίσετε παρακαμπτήριων βινύλιο σας τακτικά, στη συνέχεια, αγοράζει ένα πλυντήριο δύναμης θα ήταν μια καλύτερη επιλογή από την ενοικίαση του. Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες και τα άλλα ανοίγματα πριν ξεκινήσετε δύναμη πλύσης πλαισιώσουν βινυλίου. Οι διαλύτες ή λύση που πρέπει να χρησιμοποιούνται θα πρέπει να συνιστάται η χρήση του πλυντήριο δύναμης. Ξεκινήστε με χαμηλή πίεση και ψεκάστε με λεία και επικαλύψεις εγκεφαλικά επεισόδια, από κάτω προς τα πάνω. Αφού ψεκάζονται τη λύση καθαρισμού, ξεπλύνετε το πλαισιώσει βινύλιο από την κορυφή προς τα κάτω. καθαρισμού υψηλής πίεσης λειτουργεί υπό υψηλή πίεση, και μπορούν να βλάψουν ή knock out χαλαρά παράθυρα και τζάμια. Έτσι, πάντα να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον έλεγχο της πίεσης σε αυτόν τον τύπο πλύσης.
Ανάλογα με το καθάρισμα, το καλύτερο καθαριστικό πλαισιώσει βινυλίου μπορούν να αγοραστούν ή ακόμα και που παρασκευάζονται στο σπίτι. Συνιστάται να πάει για μη τοξικά και Οικολογικές πλαισιώσουν βινυλίου διαλύματα καθαρισμού και διαλύτες. Αποφύγετε τη χρήση καθαριστικών που είναι κατασκευασμένα από οργανικούς διαλύτες. Αδιάλυτο χλωρίνη, αφαίρεσης λίπους, βερνίκια νυχιών ή έπιπλα αφαίρεσης βερνικιού και παρόμοια διαλυτών δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως καθαρισμού που προορίζονται για να πλαισιώσει βινυλίου. Είναι πάντα σοφό να εξετάσει το περιβάλλον και την υγεία σας πριν πάτε για κάθε είδους προϊόντα καθαρισμού? Είτε πρόκειται να πλαισιώσει βινυλίου σας ή οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας!