Stucco Εγκατάσταση: Πώς να εγκαταστήσετε Εξωτερικό Στόκοι

Από τις ηλικίες, στόκο έχει ένα δημοφιλές δομικό υλικό λόγω της προσαρμοστικότητάς της. Όταν εφαρμόζεται σε εξωτερικούς τοίχους, θα συμβάλλει στο να καταστεί η δομή ισχυρή. Αυτό με τη σειρά του θα αυξήσει την αντοχή του. Οι κύριες συνιστώσες των στόκων είναι η άμμος, τσιμέντο, ασβέστη και νερό. Αυτά τα συστατικά του στόκου καθιστούν ένα πυρασφαλείας και αδιάβροχο υλικό. Παραμένει ανεπηρέαστη από μούχλα και ωίδιο και έτσι ικανά να παρέχουν προστασία από διαφορετικούς τύπους στοιχείων καιρού. Δεν σας κοστίσει πολύ και έχει πολύ χαμηλό συντήρησης.
Προετοιμασία του Τείχους
Αναχώρηση για τις τρύπες και ρωγμές στο εξωτερικό του σπιτιού. Μόλις εντοπιστούν, λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα για να τα επισκευάσουν. Οι εξωτερικοί τοίχοι ενός κτιρίου υποβάλλεται σε πολλές φθοράς. Όλα τα στοιχεία όπως το ρύπο, λέρα παλιές μπογιά και μούχλα πρέπει να αφαιρεθεί από επιφάνειά του. Το δικαίωμα μέθοδος καθαρισμού εξωτερικών τοίχων είναι δύναμη-πλύσης. Εάν τοίχους παραμεληθεί για μεγάλης διάρκειας, τότε αμμοβολή πρέπει να γίνει ώστε να καθαρίσουν. Εάν ο τοίχος στις οποίες στόκων πρόκειται να εγκατασταθεί αποτελείται από είτε σκυρόδεμα ή χόβολη μπλοκάρετε ή τούβλο, ένα παλτό συγκεκριμένων πράκτορα συγκόλληση πρέπει να εφαρμόζεται στον τοίχο πρώτα. Σε περίπτωση ήταν τοίχος ξύλο, ασφαλτούχες επενδύσεις πρέπει να προσαρμοσμένους σε αυτά και ένα μεταλλικό συμψηφισμός είναι καρφωμένο πάνω του.
Εφαρμογή της Πρώτης Οικόσημο Στόκοι
Fix δύο λωρίδες από παχιές lath ξύλο στο πάνω και πυθμένα του τοίχου. Θα σας βοηθήσει να προετοιμάσει την επιφάνεια του ομοιόμορφου πάχους πότε θα ισοπέδωση το στόκο. Είναι πάντα προτιμότερο να εφαρμόζουν στόκο σε μια υγρή επιφάνεια του τοίχου. Έτσι, σπρέι λίγο νερό στον τοίχο πριν την έναρξη της εφαρμογής της βάσης στόκος. Τόσο τσιμέντο και ασβέστης καυστικών ουσιών και ως εκ τούτου, όταν αντιμετωπίζονται, τα χέρια πρέπει να καλύπτονται με τα γάντια και φορούν προστατευτικά γυαλιά.
Ξεκινήστε την εφαρμογή από το κάτω του τοίχου, πάνω. Απλώστε την πρώτη στρώση του στόκου στον τοίχο με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Το παλτό πρέπει να ομοιόμορφα κατανεμηθούν σε όλη περιοχή του τοίχου με μια συνεπή πάχους 3 / 8 ίντσες. Βάλτε επαρκή πίεση με την μυστρί ώστε η στόκο εισέρχεται στο ανώμαλες επιφάνειες του τοίχου. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υπερβολικά μυστρί το στόκο καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα συγκόλλησης στο μέλλον.
Περιμένετε μερικά λεπτά, και όταν το στόκο είναι ακόμη υγρό, ξεκινήστε τον εργασίες οριζοντίωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέταλλο ή straightedge ξύλου για σκοπό αυτό. Βάλτε το straightedge στην πηχάκι ξύλο και σύρετέ όλη την τείχος με μία ανιούσα και κάτω κίνηση ώστε έχουν αφαιρεθεί όλα το πλεόνασμα υλών της επιφάνειας. Αν δείτε οποιεσδήποτε ζουλίγματα στην επιφάνεια γυψομαρμαροκονίαμα, γεμίστε επάνω και επίπεδο αυτό πάλι. Όταν η ισοπέδωση είναι πλήρης, πάρτε έξω τόσο στα στράτζα ξύλο προσεκτικά χωρίς καθιστώντας καμία ζημία στο γυψομαρμαροκονίαμα.
Δίνοντας την Τελείωμα Touch
Όταν η στόκο έχει σκληρύνει ελαφρώς, είναι χρόνος να επιπλέουν επιφάνεια. Πάρτε float κτίστης και μετακινήσετε πάνω τον τοίχο σε μια κυκλική κίνηση. Αυτό γίνεται να μειωθεί η πιθανότητα οποιουδήποτε είδους συρρίκνωσης ή σκάσιμο που συνήθως εμφανίζεται όταν το στόκο στεγνώνει επάνω. Αφήστε να στεγνώσει για δύο σχεδόν ημέρες και κρατήσει ράντισμα κάποιο ύδωρ πάνω του τώρα και έπειτα να το κρατήσει ελαφρώς υγρό. Μετά από δύο ημέρες, εφαρμόστε το παλτό φινίρισμα του στόκου τον ίδιο τρόπο όπως εσείς εφαρμόστηκε πρώτο παλτό. Αυτή τη φορά, κρατήστε το παλτό τόσο λεπτό όσο 1 / 8 ιντσών. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε κάποια υφή στο στόκο. Ένας εύκολος τρόπος καθίσταται η υφή μιας ακατέργαστων, αλλά ομοιόμορφο επιφάνεια τρίβοντας το παλτό φινίρισμα με μια βούρτσα. Παίρνει σχεδόν 6-7 εβδομάδες να θεραπεύσει το γυψομαρμαροκονίαμα επιμελώς. Μετά την στόκο έχει θεραπευτεί, ζωγραφική μπορεί να γίνει σε το, αλλά η χρώμα πρέπει να εκείνο που σημαίνουν για σκυρόδεμα.
Τώρα που ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε εξωτερικό γυψομαρμαροκονίαμα μπορείτε να αρχίσετε το κάνουμε και αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας. Λάβετε υπόψη ότι έχετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες γυψομαρμαροκονίαμα δίνονται εδώ, να πάρει το είδος φινίρισμα που περιμένετε από τους επαγγελματίες.