Αρχική Οδηγίες Canning

Πολλοί άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν παλιές συνταγές κονσερβοποίησης για τους σκοπούς της κονσέρβας τροφίμων στο σπίτι. Δεν είναι όλα αυτά συνταγές ελέγχονται για χρόνο επεξεργασίας θερμότητας και θερμοκρασία τους. Εάν σχεδιάζετε να can φρούτα ή λαχανικά στο σπίτι, τότε είναι ασφαλέστερο να χρήση σύγχρονες μεθόδους κονσερβοποίησης. Μετά είναι μερικές οδηγίες κονσερβοποίηση σπίτι που ίσως βρείτε χρήσιμες.
Αρχική Canning Συμβουλές? Σήμερα, τα προϊόντα τροφίμων που μπορεί να σε κονσέρβες χαρακτηρίζονται ως χαμηλής οξύτητας τροφές και υψηλής οξέος τρόφιμα. Οι μέθοδοι κονσερβοποίησης συνιστώνται για τα δύο είδη τροφίμων που είναι διαφορετικά, καθώς η θερμοκρασία που απαιτείται για να απαλλαγούμε από αυτά τα τρόφιμα σε επιβλαβή βακτήρια είναι διαφορετικά. Επομένως, μέθοδοι για τομάτες κονσερβοποιίας και βοδινό είναι διαφορετικά. Υψηλής-οξέος τρόφιμα έχουν τιμή pH 4,6 ή χαμηλότερο. Χαμηλή-οξέος τρόφιμα έχει pH αξία μεγαλύτερη 4,6. High-οξέος τροφίμων, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε οξύ, αντιστέκονται επιβλαβή βακτήρια και μικροοργανισμούς καλύτερα από χαμηλή οξύτητα τρόφιμα. Μια θερμοκρασία 240 βαθμών Fahrenheit είναι απαραίτητη να διατηρηθεί για καθορισμένη φορά, να can τροφές χαμηλής οξύτητας. Τα διατροφικά προϊόντα, όπως τα λαχανικά, τα πουλερικά, σούπες, stews, κρέας και θαλασσινά κλπ ταξινομηθεί ως τρόφιμα χαμηλής οξύτητας. Εργασίας αυτής μπορεί να γίνει καλά, χρησιμοποιώντας μια χύτρα ατμού. Χρησιμοποιώντας ζέον κουζίνα υδρολούτρου για αυτήν δουλειά δεν συνιστάται. Βρασμού κουζίνες υδρόλουτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλής οξέος τρόφιμα τα οποία χρειάζεται θερμοκρασίες από 212 βαθμούς Φαρενάιτ να διατηρηθούν για συγκεκριμένης προθεσμίας. High-acid τρόφιμα περιλαμβάνουν τα φρούτα, χυμούς φρούτων, ζελέ και μαρμελάδες, κλπ.
Canning Μέθοδοι? Μετά είναι η κονσερβοποίηση σπίτι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία και τη διαφύλαξη των υψηλής οξύ και χαμηλής οξύτητας τροφές. Αρχική οδηγίες κονσερβοποίησης για κονσερβοποίηση υψηλής οξύ τρόφιμα ακολουθούν. Υψηλής οξύ τρόφιμα μπορούν εύκολα διατηρηθεί και ευνοούνται για κονσερβοποίηση. ? Ελέγξτε δηλαδή τον εξοπλισμό σας ζέον υδρόλουτρο κουζίνα, βάζα, καπάκια σπάτουλα κλπ.? Συγκεντρώστε όλα τα συστατικά που αναφέρονται στη συνταγή, περνούν από τη συνταγή και να έχετε κατά νου τον χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία των ειδών διατροφής. Επιλέξτε το βάζα της σωστής διαστάσεις να αποθηκεύσει τα προετοιμασμένο φαγητό. ? Επιθεωρήστε βάζα σας και καπάκια για γρατζουνιές και χτυπήματα, ενώ, επίσης, να διασφαλίσουμε ότι μόλις σφραγισμένες, θα παραμείνει έτσι. Απορρίψτε το ακατάλληλο βάζα και τα καπάκια. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και σαπούνι να εκπλυθούν. ? Τοποθετήστε όλα τα βάζα μαζί με πώματά τους στον νερό και θερμότητα να 180 μοίρες Fahrenheit να τους αποστειρώνει. Μετά από αυτό, διατήρησή τους σε ζεστό νερό, για να είναι έτοιμη για χρήση. ? Προετοιμάστε τα τρόφιμα που έχετε προγραμματίσει επάνω για κονσερβοποίηση. Γεμίστε το βάζα με το φαγητό παρασκευάζονται ένα κάθε φορά. ? Πάρτε την κανάτα από το ζεστό νερό όπως και όταν χρειαστεί. Λαμβάνοντας όλα τα βάζα από το ζεστό νερό την ίδια στιγμή θα υπονόμευε το σκοπό της αποστείρωσης. ? Μη γεμίζετε το βάζο με τα τρόφιμα μέχρι επάνω. Πρέπει να υπάρχει χώρος ανάμεσα στην κάτω πλευρά του καπακιού του βάζου και το περιεχόμενό της. ? Χρησιμοποιήστε ένα μη μεταλλικό σπάτουλα για να ανακατεύετε το περιεχόμενο του βάζου να αφήσει το παγιδευμένο αέρα έξω. ? Καθαρίστε το χείλος και οι κλωστές από το βάζο να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα τροφίμων. Εφαρμόστε τη σφράγιση πάστα κατά μήκος της χείλος του βάζου και να καθορίσει το καπάκι. Σφραγίζουμε το βάζο, χρησιμοποιώντας ένα σφράγισμα μπάντα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν το στερεώστε πάρα πολύ σφιχτά. Αυτό θα επιτρέψει τον αέρα να διαφύγει, κατά το επόμενο στάδιο της επεξεργασίας. ? Όταν έχετε επαρκή αριθμό βάζα για να γεμίσει το βραστό κουζίνα λουτρό νερού ή όταν έχετε εξαντλήσει τροφίμου σας, τοποθετήστε τα στη σχάρα σε βραστό κουζίνα λουτρό νερού. ? Συμπληρώστε την κουζίνα με νερό και βυθίστε τα βάζα σε αυτό. Κλείστε την κουζίνα και να διατηρούν τη θερμότητα στο μέσο. ? Ξεκινήστε μετρώντας τον χρόνο επεξεργασίας, όταν το νερό αρχίζει να βράζει. Αφήστε για επιπλέον χρονικό διάστημα, αν είστε κονσερβοποίηση των τροφίμων 1.000 πόδια πάνω από επίπεδο της θάλασσας. ? Αφού γίνει αυτό, χαμηλώνετε τη φωτιά και να ανοίξει το φούρνο. Αφήστε το βραστό νερό να κρυώσει και στη συνέχεια ανασηκώστε τα βάζα από το, προσέχοντας να μην κλίση καμία από αυτές. ? Τα τοποθετούμε σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο, ηρεμία για 24 ώρες. Ελέγξτε τα καπάκια Το ψυχρό βάζο, για τελειότης της σφραγίδας. Αν πιέσετε προς τα κάτω το κέντρο του καπακιού, και δεν κουνήθηκε, τότε είναι σφραγισμένο καλά. Αποθηκεύστε το βάζα με ελαττωματικά στεγανωτικά στο ψυγείο, ή επαναλάβετε τη διαδικασία. ? Αποθηκεύστε τη βάζα με τα τέλεια σφραγισμένο καπάκια σε ένα δροσερό μέρος και καταναλώστε το περιεχόμενο μέσα σε ένα χρόνο. ? Για κονσερβοποίηση χαμηλής οξύτητας είδη διατροφής, μια συσκευαστής τροφίμων με ατμό υπό πίεση είναι ιδανικό. ? Ελέγξτε καπάκι και λάστιχο με ατμό υπό πίεση συσκευαστής τροφίμων για λάθη και, αν χρειαστεί, να τις αντικαταστήσουν. A Canner ατμό πίεσης πρέπει να είναι αεροστεγή. ? Επιθεωρήστε τα βάζα και τα καπάκια και το υλικό αποστειρώνεται τις χρησιμοποιούν ζεστό νερό. Προετοιμάστε τα τρόφιμα, ακολουθώντας οδηγίες που δίνονται στη συνταγή. ? Γεμίστε το βάζα με το φαγητό μία προς μία. Αφήστε το παγιδευμένο αέρα από βάζα, με σπάτουλα όπως πριν. Όσον αφορά τη χαμηλής οξύτητας είδη τροφίμων διατηρούν μια ίντσα του διαστήματος στο κεφάλι. ? Τοποθετήστε το συσκευαστής τροφίμων με ατμό υπό πίεση σε δυνατή φωτιά, μετά την έκχυση 2-3 ίντσες του νερού σε αυτό. Μετά το νερό αρχίσει να βράζει, τοποθετήστε τα βάζα που περιέχουν τα στοιχεία των τροφίμων σε αυτό. ? Κλείστε το καπάκι του Canner ατμού πίεσης αφήνοντας τον ατμό διέξοδο ανοικτή. Διατηρήστε τη φωτιά στο μέτριο-υψηλό και θα επιτρέψει να φύγει ο ατμός από την οπή εξαερισμού-pipe. Μετά από δέκα λεπτά, κλείστε τη διέξοδο. Με τη ρύθμιση της θέρμανσης, διατηρεί πίεση στο συσκευαστής τροφίμων όπως προβλέπεται. ? Αφού γίνει αυτό, χαμηλώστε την θερμότητα στο συσκευαστής τροφίμων. Αφήστε το ανενόχλητοι, μέχρι η πίεση του ατμού σε αυτή πέσει στο μηδέν. ? Αφαιρέστε τα βάζα μετά το άνοιγμα της συσκευαστής τροφίμων και τους αφήνουν ανενόχλητη επί 24 ώρες. ? Δοκιμής τους για να διαπιστωθεί εάν είναι σε τέλεια σφραγισμένο. Αποθηκεύστε το βάζα με τέλεια σφραγίδες σε δροσερό μέρος και σε άτομα με ελαττωματική σφραγίδες, στο ψυγείο. Καταναλώνουν το περιεχόμενο μέσα σε ένα χρόνο. ? Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κονσερβοποίηση σπίτι αναφέρονται σε πλήρη οδηγό για κονσερβοποίηση σπίτι. ? Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της «ανοικτής βραστήρας» για τρόφιμα κονσερβοποίηση, είναι τόσο καλή όσο καλώντας πρόβλημα. Δεν είναι μια ασφαλής μέθοδος των τροφίμων κονσερβοποίηση ή τη συντήρηση των τροφίμων. Εάν ανιχνευθεί το βακτήριο ή μικροοργανισμοί αυξάνονται σε κονσέρβες τροφίμων, λόγω της υπερώριμα ειδών διατροφής, ξεπερασμένες μεθόδους κονσερβοποίηση ή απλώς η έλλειψη της πρόληψης, θα μπορούσε να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση. Περάστε από αυτές τις οδηγίες κονσερβοποιίας στο σπίτι και να φροντίζει, κατά την προετοιμασία κονσερβοποιημένα τρόφιμα, έτσι ώστε οι προσπάθειές σας καλά ανταμείβονται. Όλα τα καλύτερα!