Αυτοεκτίμηση στα κορίτσια

αυτοεκτίμηση είναι μια σημαντική αξία στη ζωή κάθε ανθρώπου. Δυστυχώς, είναι σπάνια ένα διακριτικό ποιότητα μιας γυναίκας. Οι γυναίκες μπορεί να έχουν προκύψει νικητής σε όλους σχεδόν τους τομείς, όμως, όταν πρόκειται για την αυτοεκτίμηση, οι γυναίκες χάνουν παταγωδώς. Χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο, παρά τα λαμπρά επιτεύγματά τους σε όλους τους τομείς, οι γυναίκες δεν μπορούν να σταθούν για το τι είναι δικαιωματικά δικά τους. Τα βαθύτερα αίτια της χαμηλής αυτοεκτίμησης έγκειται στον τρόπο με γυναίκες μεταφέρονται επάνω. Από την παιδική ηλικία, οι γυναίκες να εμφανίσουν διακρίσεων σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτή την κατώτερη μεταχείριση που τους καθιστά περισσότερο ευάλωτους στη χαμηλή αυτοεκτίμηση και στη μετέπειτα ζωή. Κτήριο αυτοεκτίμηση των κοριτσιών κατά την παιδική ηλικία η ίδια είναι επιτακτική ανάγκη, αν θέλετε να δείτε την κόρη σας να μεγαλώνουν σε μια ισχυρή και περήφανη γυναίκα.
Αιτίες της χαμηλής αυτοεκτίμησης σε κορίτσια? Υπάρχουν πολλές αιτίες της χαμηλής αυτοεκτίμησης στα κορίτσια. Δυστυχώς εμείς, ως γονείς, είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την προώθηση της το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης στα κορίτσια. Αδικαιολόγητος συγκρίσεις με αρσενικό αδέλφια ή φίλους, την κριτική, την έλλειψη εκτίμησης για τα επιτεύγματα μπορούμε όλοι να οδηγήσει σε χαμηλή αυτοεκτίμηση στα κορίτσια. Ένας άλλος σημαντικός λόγος για χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ότι τα νεαρά κορίτσια είναι εξαιρετικά επίγνωση της φυσικής εμφάνισή τους και αναμένουν τα σώματά τους να είναι απολύτως τέλειος. Οποιαδήποτε ατέλεια φυσική εμφάνιση, καταστρέφει την εμπιστοσύνη και τα αποτελέσματά τους σε ακραίες κατάθλιψη. Δεδομένου ότι πολλοί όπως 60% των κοριτσιών δυσαρεστημένες με το σώμα τους και 20-40% κορίτσια αρχίζουν να κάνουν δίαιτα στην ηλικία των 10. Επιπλέον, αυτά τα νεαρά κορίτσια συχνά αντιμέτωποι με ζητήματα όπως έφηβος έφηβος που χρονολογείται και σεξουαλικές σχέσεις. Είναι μόνο προφανές ότι οι νέοι οργανισμοί και τα μυαλά τους δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το στρες που προκύπτει από αυτά τα ζητήματα, τα οποία τελικά οδηγεί σε κατάθλιψη. Χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι το τελικό αποτέλεσμα όταν το σώμα γίνεται το βαρόμετρο της μόνης αξίας.
Ανάπτυξη αυτοεκτίμησης στα κορίτσια? Βήματα για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης στα κορίτσια θα πρέπει να ληφθούν από την παιδική ηλικία η ίδια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τη βελτίωση της αυτοεκτίμησης στα κορίτσια. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι, να εξηγήσετε στο παιδί σας ότι φυσική εμφάνιση λίγο έχει να κάνει με πραγματική αξία του ατόμου στην κοινωνία. Δώστε έμφαση σε νέους μυαλό της ότι τα μοντέλα για την καλύψεις περιοδικών δεν είναι τα βαρόμετρα του τύπου το σώμα κάποιου. Εκτιμήστε τις καλές ποιότητες στο παιδί σας και να αποφύγουν τον αθέμιτο συγκρίσεις με τους συμμαθητές της. Εκχώρηση της μερικά τολμηρή και θαρραλέα καθήκοντα, συχνά σημαίνουν για τα αγόρια και, στη συνέχεια της ανταμοιβής σχετικά με την επίτευξη αυτών (απλώς να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις θέσεις εργασίας εκχωρείτε της). Να μην περιορίσει τα προνόμιά της ή να πάρει θάρρος της, ιδιαίτερα εάν προσφέρετε το ίδιο με τους άνδρες τα αδέλφια της. Εμφυσήσουν στα νεαρά μυαλό της, τη σημασία της αξίες όπως η ισότητα, η αυτοεκτίμηση, στέκεται για μια δικαιώματα κλπ. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να την εμποδίσει να συμβαίνει διατροφές μανίας ή αποκτά εμμονή με την ομορφιά της.
Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτο βελτίωση πάνε χέρι-χέρι. αυτοεκτίμηση είναι μια τιμή που καθορίζει πραγματικά την αξία του ατόμου στην κοινωνία. αυτοεκτίμηση στα κορίτσια είναι τεράστιας σημασίας, εάν επιθυμούμε να δούμε μια κοινωνία απαλλαγμένη από την ανδρική κυριαρχία και πραγματικά με βάση τις θεμελιώδεις αρχές της ισότητας.