Αυτοκίνητο Οδηγίες Ζωγραφική - Βήματα για την Πώς να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο

Όταν έχετε τα σχέδια για τη ζωγραφική ενός αυτοκινήτου για τη δική σας, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά επιβράβευση και ικανοποίηση και θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα επίσης. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Ακόμα κι αν δεν έχουν κάνει ποτέ αυτό το είδος της εργασίας χρωμάτων πριν, μπορείτε να επιτύχει την επιχείρησή σας, εφόσον έχετε την υπομονή για να συμμορφωθεί με όλες τις οδηγίες βαφής αυτοκινήτων. Ας ξεκινήσουμε με τα βήματα για το πώς να χρωματίσει ένα αυτοκίνητο.
Αυτοκίνητο Οδηγίες Ζωγραφικής: Βήμα # 1
Δεν έχει σημασία πόσο καλά διατηρείται το αυτοκίνητό σας είναι, είναι εκτεθειμένη σε φορτία της σκόνης, βρωμιά και υπολείμματα. Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα για το πώς να χρωματίσει ένα αυτοκίνητο είναι το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η σωστή πρόσφυση του χρώματος του αυτοκινήτου. Πρώτον, πλύνετε το αυτοκίνητό σας με σαπούνι και νερό. Αυτό θα καθαρίσει όλα τα χαλαρά σωματίδια δεσμεύονται από το σώμα του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, εφαρμόζουν remover γράσο να απαλλαγούμε από το επίμονους λεκέδες και τα σημάδια που είναι αδιάλυτες στο νερό. Υγρά άνθρακα εκκίνησης ή ορυκτές ποτών μπορεί επίσης να παρέχουν ουσιαστικά αποτελέσματα.
Αυτοκίνητο Οδηγίες Ζωγραφική: Βήμα # 2
Τα ακατέργαστα και κνησμώδης, dented επιφάνειες του σώματος του αυτοκινήτου εμποδίζει την απαιτούμενη ολοκληρωθεί μετά τη ζωγραφική. Έτσι, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουν με γυαλόχαρτο, ώστε να τους απαλύνει επάνω. Identify όλα αυτά τα σημεία στο αυτοκίνητο που απαιτούν κάποια ποσότητα επιδιόρθωση ή τρίψιμο. Εάν η έκταση των τραχιά επιφάνεια είναι μια μεγάλη ή τα σήματα μηδέν είναι βαθιά, στη συνέχεια, μπορείτε να τρίψετε με ένα χαλαρό χαλίκι γυαλόχαρτο. For μικρά μπαλώματα, όπου minor λείανση απαιτείται μια λεπτή άμμος θα είναι αρκετά ακριβώς. Οποιοδήποτε είδος μικρών ή μεγάλων κατοίκων, για το αμάξωμα πρέπει να επιδιορθωθούν πριν να αναλάβει την εργασία χρωμάτων. Στόκος υλικό είναι η καλύτερη επιλογή για τη συμπλήρωση ενός τέτοιου βουτιές και να κάνει την επιφάνεια ισοπέδωσε. Μετά από αυτή την εργασία επισκευής, θα πρέπει κάνετε έναν άλλο γύρο τρίψιμο να γίνει η επισκευή μπαλώματα ομαλή. Αν βρείτε πολλά σκόνη στην επιφάνεια, λόγω της εργασίας άμμο, το πλένετε ακόμα μια φορά.
Αυτοκίνητο Οδηγίες Ζωγραφική: Βήμα # 3
βάψιμο σας μπορεί να αρχίσει μόνο μετά από το αυτοκίνητό σας έχει στερέψει καλά. Γι 'αυτό, ακόμη και αν έχετε να περιμένει για λίγες ώρες δεν διστάζουν να το πράξουν. Καλύψτε ασφαλείας όλων των τμημάτων των οχημάτων, όπου ζωγραφική δεν απαιτείται. Όπως και καθρέφτες, γυαλί, κουφώματα, χερούλι της πόρτας, κλπ κολλητική ταινία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το σκοπό αυτό. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τρύπες και κενά στις ταινίες μέσω του οποίου χρώμα μπορεί να διεισδύσει στους τομείς αυτούς.
Αυτοκίνητο Οδηγίες Ζωγραφική: Βήμα # 4
Σήμερα που το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο, μπορείτε να αρχίσετε την εργασία βαφής. Θα πρέπει να ξεκινήσει με την εφαρμογή ενός ασταριού. Αυτό είναι υπεύθυνο για τη διενέργεια των δεσμών μεταξύ της επιφάνειας των αυτοκινήτων και το χρώμα ισχυρότερη και το χρώμα θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα του εγχυτήρα προσεκτικά. Ορισμένα αστάρια να απαιτήσει την εφαρμογή της διπλής στρώσεις. Εφαρμόστε το αστάρι σε όλους τους τομείς για το αυτοκίνητο, όπου χρώμα πρέπει να εφαρμοστεί. Βεβαιωθείτε ότι το αλφαβητάρι απλώνεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια. Κρατήστε το παλτό του εγχυτήρα λίγο παχύτερη σε εκείνους τους τομείς όπου οι εργασίες επισκευής βαθούλωμα και τις γρατσουνιές έγιναν. Τούτο θα καταστήσει αυτές τις επιφάνειες ακόμα. Αφήστε το αστάρι θεραπεύσει εντελώς. Συχνά συμβαίνει σε μικρούς σβόλους και βουτήματα προκαλούνται από το έναυσμα. These ανώμαλες επιφάνειες θα πρέπει να εξομαλύνονται από άλλον ένα γύρο τρίψιμο.
Αυτοκινήτου Οδηγίες Ζωγραφική: Βήμα # 5
Urethane βασίζεται χρώματα είναι το καλύτερο χρώμα για το αυτοκίνητό σας. Πρώτον, εφαρμόστε ένα παλτό βάσεων του αυτοκινήτου μπογιά χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι ψεκασμού και αφήστε να στεγνώσει επάνω για περίπου 15 λεπτά. Κατόπιν βάλτε ένα άλλο παλτό του χρώματος. Κανονικά, δύο στρώσεις χρώματος αρκούν για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν έχετε επιλέξει οποιαδήποτε τέτοια βαφής που έχει οδηγίες να εφαρμόσει περισσότερες από δύο επιχρίσματα, τότε κάνουμε ανάλογα. Το δεύτερο χέρι τις ανάγκες μια-δυο ώρες για να στεγνώσει. Όταν το τελικό παλτό του χρώματος έχει στερέψει, έχετε να δώσετε μια τελευταία πινελιά εφαρμόζοντας σαφή παλτό του χρώματος. Είναι εφαρμόζονται στην ίδιο τρόπο όπως η βαφή. Κανονικά, εφαρμόζεται thrice. Αφήστε στο αυτοκίνητο να στεγνώσει για μία και μισή ώρα ή έτσι. Έτσι, το καθήκον σας ζωγραφικής αυτοκίνητό σας έρχεται στο τέλος της.
Ελπίζω βρίσκετε πως το βήματα στο πώς να μπογιά ένα αυτοκίνητο είναι αρκετά εύκολο να ακολουθήσει. Εδώ είναι μερικές πρόσθετες οδηγίες ζωγραφική αυτοκίνητο. Θα πρέπει να υπάρχει κατάλληλος εξαερισμός στον τόπο όπου η εργασία χρωμάτων θα πρέπει να διεξαχθούν. Πρέπει επιστρατευθεί με κατάλληλα προφυλάξεις να προστατευθείτε από επιβλαβές αναθυμιάσεις των βαφής και αστάρι. Choose φαρδιά ρούχα που καλύπτουν όλο το σώμα σας καλά. Οι μάσκες και τα γυαλιά είναι επίσης ένα must για αυτό το είδος εργασίας.