Αυστραλιανή Tree Fern

Αυστραλιανή δέντρο γνωστό και ως Cyathea cooperi, δέντρο βαρελοποιού φτέρη, φολιδωτό δέντρο φτέρη και δαντελλωτός δέντρο φτέρη. Είναι η δημοφιλής επιλογή των ιδιοκτητών σπιτιού ως καλλωπιστικό φυτό. Παρόλο που είναι εγγενές στην Αυστραλία, έχει βρεθεί σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Το σχήμα στεφάνης σχηματίζεται από τη διάταξη των φύλλων των φύλλων, δίνει το δέντρο μια ευχάριστη εμφάνιση. Ταξινομική κατάταξη της Αυστραλίας το δέντρο φτέρη μπορεί να δοθεί ως,? Βασίλειο - Plantae? Division - Πτεριδόφυτα? Class - Pteridopsida? Παραγγελίας - Cyatheles? Οικογένεια - Cyatheacae? Γένος - Cyathea? Φυσικά Χαρακτηριστικά? Το δέντρο μεγαλώνει μέχρι ένα ύψος περίπου 15 πόδια και χρησιμοποιείται ως ένα εσωτερικό φυτό εσωτερικού χώρου, καθώς και υπαίθρια εγκατάσταση για την κηπουρική. Το καθεστώς σπείρα των φύλλων του προσδίδει μια κομψή εμφάνιση. Το δέντρο έχει ένα ψηλό κορμό που είναι περίπου το ένα πόδι στη διάμετρο. Ο κορμός είναι καλυμμένος με κομμένα οβάλ φολιδωτό μοτίβο. Το φύλλωμα του δέντρου είναι αειθαλής σε όλους τις εποχές και δεν αλλάζει σε πτώσεις. Το δέντρο δεν φέρει καρπούς ή άνθη. Το πιο ελκυστικό φυσικό χαρακτηριστικό της Αυστραλίας το δέντρο φτέρη είναι η ξετυλίγεται εμφάνιση των φύλλων στην κορυφή του δέντρου.
Habitat? Τροπικά δάση και ρεματιές είναι τα αρχικά των φυσικών οικοτόπων για την αυστραλιανή δέντρο φτέρη. Ως εκ τούτου, το πλέον κατάλληλο κλίμα για αυστραλιανό δέντρο φτέρη είναι υγρό περιβάλλον. Ακόμη και ξηρό κλίμα είναι κατάλληλο για το δέντρο, εφόσον το έδαφος παραμένει υγρό όλη την ώρα. Δεν μπορεί να ανεχτεί πάρα πολλά από το ηλιακό φως και, συνεπώς, πρέπει να τοποθετείται σε σκιερό ή εν μέρει σκιασμένες περιοχές. Το δέντρο είναι ταχέως αναπτυσσόμενη και ξεριζώνει τα ενδημικά φυτά σχηματίζοντας παχύ περίπτερα. Αυτό συμβαίνει επειδή το δέντρο εξαπλώνεται σπόρια του σε πολύ γρήγορη ταχύτητα με τη βοήθεια του ανέμου και τα δέντρα μεγαλώνει soon μέσα σε μια εβδομάδα ή έτσι. Αυτά τα σπόρια αναπτύσσονται στην κάτω πλευρά των φύλλων δέντρου.
Δέντρο Φροντίδα? Ως συζητήθηκε νωρίτερα, Αυστραλίας το δέντρο φτέρη απαιτεί πολύ υγρό κλίμα / περιβάλλοντός του. Ως εκ τούτου θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην στεγνώσει το εργοστάσιο. Ακόμη και αν το κλίμα δεν είναι υγρό, βεβαιωθείτε ότι το έδαφος ποτίζεται τακτικά. Ακόμη και εσωτερικό περιβάλλον είναι κατάλληλο για αυτό το είδος φτέρης. Αυστραλιανή δέντρο φτέρη, δεν μπορεί να ανεχθεί απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας και ξηρές συνθήκες. Μπορούν να χειριστούν κρύο κλίμα μέχρι και σε θερμοκρασία μείον 3 βαθμούς Κελσίου. Για την αυστραλιανή φτέρη μέριμνα των δένδρων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λίπασμα που είναι καλά ισορροπημένη και θα πρέπει να τροφοδοτούν το εργοστάσιο, τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές το χρόνο. Έτσι θα πρέπει να το γονιμοποιήσει σε τακτό χρονικό διάστημα του χρόνου. Το δέντρο κάνει συνήθως δεν πάσχουν από θανατηφόρες ασθένειες, αλλά μπορεί να επηρεαστεί, λόγω τερμιτών και σφάλματα που μπορεί κόπο κορμό του. Το έδαφος για την Αυστραλιανή δέντρο φτέρη θα πρέπει να είναι υγρό και καλά στραγγιζόμενα. Η τοποθέτηση του δέντρου, τοποθετήστε το εξωτερικό, είτε σε σκιερό μέρος ή αν θέλετε να τοποθετήσετε τοποθετείται μέσα σε ένα δοχείο του κατάλληλου μεγέθους.
Αυστραλιανή δέντρο φτέρη φαίνεται πολύ όμορφο όταν μεγαλώνει εντελώς. Το δέντρο είναι ισχυρή, φυτρώνει εύκολα και απαιτεί πολύ λιγότερη συντήρηση και, επομένως, κάνει ένα από τα καλύτερα καλλωπιστικών δένδρων για τον εξωραϊσμό.