Καλύτερο Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης

Προγραμματιζόμενο θερμοστάτης μπορεί να είναι ένα 7-ημέρες μοντέλο, στο οποίο μπορείτε να έχετε διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας για κάθε ημέρα. Μπορεί επίσης να είναι ένα 5 +2 μοντέλο ημέρα, κατά την οποία θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για τις καθημερινές (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και Σαββατοκύριακα (Σάββατο και Κυριακή). Μπορεί επίσης να είναι ένα 5-1-1 μοντέλο, στο οποίο έχετε μια ρύθμιση της θερμοκρασίας για τις εργάσιμες μέρες, ένα άλλο για το Σάββατο, και ένα τρίτο για την Κυριακή. Το RiteTemp 6080 και το Honeywell RTH7600D μπορούν να προγραμματιστούν θερμοστάτες με ένα 7-ήμερη μοντέλο. Της Honeywell RTH230B έχει 5 +2 μοντέλο. The RiteTemp 6022 and της Honeywell RTH6400D είναι 5-1-1 μοντέλα. Εάν η τιμή δεν είναι ένας παράγοντας, η καλύτερη προγραμματιζόμενος θερμοστάτης είναι το 7-ήμερη μοντέλο. Τόσο τα μοντέλα RiteTemp κλειδώνουν, πράγμα που σημαίνει αναρμόδια πρόσωπα δεν μπορεί να αλλάξει τη θερμοκρασία, ενώ τα μοντέλα της Honeywell δεν κλειδώνουν. The Insteon 2491T1 επιτρέπει τη θερμοκρασία να αλλάξουν με τηλεχειριστήριο.
Πώς ένας προγραμματιζόμενος θερμοστάτης λειτουργεί
Με ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη, θα χρειαστεί να εισάγετε την ώρα έναρξης και λήξης της περιόδου, και ο θερμοστάτης αλλάζει αυτόματα τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μπορείτε να καθορίσετε έως 4 περιόδους ανά ημέρα, «το πρωί» που ονομάζεται, «ημέρας», «το βράδυ» και «νύχτας».
Η συνιστώμενη ρυθμίσεις θερμοκρασίας είναι μεταξύ 70oF and 78oF, έτσι ώστε οι ένοικοι του σπιτιού είναι άνετα. Η θερμοκρασία μπορεί να υπερβεί αυτό το εύρος, όταν είστε έξω από το σπίτι ή τον ύπνο. Ο θερμοστάτης έχει ένα χαρακτηριστικό διακοπών που σας επιτρέπει να ορίσετε μια σταθερή θερμοκρασία στο σπίτι, όταν είστε σε διακοπές. Μια προσαρμοζόμενη θερμοστάτης ανάκαμψη μπορεί να αρχίσει την ψύξη ή τη θέρμανση του σπιτιού, έτσι ώστε η θερμοκρασία να έχει επιτευχθεί έως την καθορισμένη ώρα.
are There many factors that ένας programmable thermostat is designed to check for, before starting to heat or cool the house:; The temperature του the furniture. ? Η θερμοκρασία του τοιχώματος, η οποία εξαρτάται από την κατασκευή του κτιρίου και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. ? Τα πρότυπα καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χειμώνα και άλλες εποχές. ? Ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτης μπορεί να είναι ψηφιακή ή ηλεκτρομηχανικά. Ένα ηλεκτρομηχανικό θερμοστάτη χρησιμοποιεί έναν πίνακα ή μια διαφάνεια για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Some θερμοστάτες αυτόματη αντιστάθμιση για την αποταμίευση φωτός της ημέρας του χρόνου. Διατηρείτε το προγραμματιζόμενο θερμοστάτη μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, ή σε άλλες πηγές φωτός, όπως το έντονο λαμπτήρες ή φεγγίτες. Μην τοποθετείτε την κοντά στο ανοίγματα ή τα παράθυρα, έτσι ώστε να κρατήσει μακριά από το σχέδιο άνεμο.
Μπορείτε να έχετε περισσότερους από έναν προγραμματιζόμενο θερμοστάτη στο σπίτι. Τα οφέλη από θερμοστάτες είναι πιο εμφανείς σε μέτριο κλίματα σε σχέση με ακραία κλίματα. Ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με αντλία θερμότητας.
Μπορεί να χρειαστεί να καλέσετε ένα HVAC (θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός), ανάδοχος για την εγκατάσταση προγραμματιζόμενο θερμοστάτη σας. Αν ψάχνετε να εγκαταστήσετε ένα νέο CAC (κεντρικός κλιματισμός) το σύστημα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη με αυτό. Εάν το παλιό θερμοστάτη σας περιέχει υδράργυρο, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, ενώ την απεγκατάσταση.
Εγκαθιστώντας ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη
Το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση μιας προγραμματιζόμενης θερμοστάτης είναι η απενεργοποίηση της εξουσίας. Παρόλο που αφαιρέσατε το παλιό, θερμοστάτη χειροκίνητο, βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια δεν πηγαίνουν πίσω στον τοίχο. Αυτό μπορεί να γίνει με το τύλιγμα τα καλώδια γύρω από ένα μολύβι. Στη συνέχεια, ανοίξτε τρύπες στον τοίχο για τις άγκυρες που συνόδευε το προγραμματιζόμενο θερμοστάτη.
Στη συνέχεια, τοποθετήστε την πλάκα της προγραμματιζόμενο θερμοστάτη στον τοίχο. Τώρα, ενώστε τα καλώδια στους ακροδέκτες. The new θερμοστάτης μπορεί να έχει διάταξη με δύο, τρεις, τέσσερις ή πέντε σύρματα. Συνδέστε το κόκκινο καλώδιο στο κόκκινο παξιμάδι, και το λευκό καλώδιο στο άσπρο παξιμάδι, και ούτω καθεξής.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε δύο διπλές μπαταρίες Α στα νέα θερμοστάτη, εξασφαλίζοντας ότι η πολικότητα είναι σωστή. Τοποθετήστε το νέο θερμοστάτη για να την πλάκα στήριξης. Πατήστε το κουμπί επαναφοράς της νέας θερμοστάτη για να καθαρίσετε τη μνήμη προγράμματος. Τέλος, ενεργοποιήστε την εξουσία, και τα νέα θερμοστάτη σας θα πρέπει να λειτουργεί κανονικά.
Ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη είναι μια συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας που θα συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για σας στο σπίτι, με τη μείωση της διαφοράς μεταξύ των εξωτερικών και εσωτερικών θερμοκρασιών. Θα μείωση των ενεργειακών λογαριασμών σας, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσον ραγδαία αύξηση των τιμών της ενέργειας. Επίσης, βοηθά την προστασία του περιβάλλοντος, επειδή μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που συμβάλλουν στην παγκόσμια υπερθέρμανση. Όταν επιλέγετε ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη, βεβαιωθείτε ότι έχει το λογότυπο Energy Star, έτσι ώστε να συμβάλει στην ενίσχυση της ενεργειακής σπίτι σας αποδοτική.
Όταν συγκρίνετε προγραμματιζόμενη θερμοστάτες, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που έχει σημασία μόνο θέρμανση ή μήπως τόσο θέρμανσης και ψύξης. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα σχόλια που αναφέρουν αν ο θερμοστάτης είναι εύκολο ή δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, διότι η καλύτερη προγραμματιζόμενο θερμοστάτη θα πρέπει να έχουν απλές λειτουργίες.