Beard στυλ για τους άνδρες

Γένια και μουστάκι χωριστά τους άντρες από τα αγόρια. Αυτό το write μέχρι διερευνά ορισμένες από τις καλύτερες γενειάδας στυλ για τους άνδρες.
Γενειάδες styling προσθέτει αξία σε μια καλά ανάγλυφη όψη ή την αντιστάθμιση των ελλείψεων ενός προσώπου. Οι άνδρες με δροσερό γενειάδα στυλ, ξεχωρίζουν που λήγουν και στυλιζαρισμένες τα βλέμματά τους. Beard στυλ και μουστάκια άνδρες προσφέρουν μια ευκαιρία να πειραματιστείτε με διαφορετικές ματιές. Αν βαρεθήκατε των συνήθων καθαρό βλέμμα ξυρισμένο σας, αυξάνονται μια γενειάδα και να πειραματιστούν με κάποια τελευταίες στυλ γενειάδα. Κανείς δεν χρειάζεται να πει πώς να αυξηθεί τα γένια του, διότι, μεγαλώνει μόνη της! Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε πώς να το στυλ του.
Υπήρξε μια εποχή που οι άνδρες χωρίς μουστάκια or γένια ήταν αδιανόητες. Σήμερα, η (λεγόμενη) μετρό-σεξουαλική αρσενικό προτιμά να είναι καθαρό ξυρισμένο. Ωστόσο, οι γενειάδες είναι πίσω στη μόδα, χάρη στην επινοητική τελευταίες γένια στυλ sported από αρσενικά διασημότητες!
Η ιστορία πηγαίνει ότι ο Αβραάμ Λίνκολν ενημερώθηκε από ένα μικρό κορίτσι μέσα από μια επιστολή, καθώς σκέφτηκε ότι θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις πολύ το πρόσωπό του και πρόσθεσε τάξη. Λίνκολν ακούσει το μικρό κορίτσι και τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε τι Lincoln θα μοιάζουν χωρίς γενειάδα του! Το μούσι άλλαξε την όψη και την τύχη του Λίνκολν συμπτωματικά!
Αν και δεν είμαι σίγουρος αν η ανάπτυξη μιας γενειάδας θα σας βοηθήσουν στην clinching την προεδρία των ΗΠΑ, θα επωφεληθούν σίγουρα από τις καλύτερες γένια στυλ για τους άνδρες που μου λίστα εδώ. Με τους επαίνους από κυρίες θα αποδειχθεί σίγουρα τη δική μου σε εσάς. Beard styling, όπως και κάθε είδους styling μαλλιών είναι μια τέχνη, και αυτό έχει να κάνει με τις ιδέες και αυτοσχεδιασμούς. Εδώ, λοιπόν, παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες γενειάδας στυλ για τους άνδρες, για το διάβασμα σας.
Καλύτερο Beard στυλ για τους άνδρες? Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις πιο μοντέρνες και βέλτιστων γενειάδα στυλ για τους άνδρες:
Chin Παραπέτασμα Beard Styling? Αυτή είναι μια γενειάδα ύφος έγιναν δημοφιλή από τα Amish κοινότητα. Γενειάδα αυτή ύφος σημειώνεται με ένα λεπτό ή χοντρό κουρτίνα των μαλλιών που προορίζονται μόνο στο κάτω μέρος του προσώπου, μόνο κατά μήκος των jawline και δεν έχει μουστάκι. The κουρτίνα πηγούνι, όπως υποδηλώνει το όνομα εκτείνεται από το μάγουλο στο μάγουλο. Είναι ένα δροσερό γενειάδα στυλ για να δοκιμάσετε.
Μούσι γενειάδα Styling? The μούσι είναι μια ολόκληρη κατηγορία των διαφορετικών στυλ γενειάδας σημαδεύτηκε από τις τρίχες του προσώπου μόνο περιορίζεται στην περιοχή πηγούνι. Εμπνευσμένη από αρσενικά λαό της κοινότητας αιγών, αυτή είναι μια καλή στυλ γενειάδα. Εγώ ο ίδιος έχω δοκιμάσει αυτό έξω και φαίνεται αρκετά δροσερό!
Γαλλική Beard Styling? Αυτό είναι ένας συνδυασμός ενός γενάκι, που επισυνάπτεται με μουστάκι από μια μικρή γέφυρα γενειάδα. Πρόκειται για ένα αρκετά εξελιγμένο γενειάδα στιλ και είναι προσωπικά συνιστάται!
Soul Patch Beard Styling? Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι της γενειάδας στο πλαίσιο των χειλιών και πάνω από το πηγούνι που δεν μουστάκι και αλλιώς καθαρό ξυρισμένο πρόσωπο. Μπορείτε να δώσετε οποιοδήποτε σχήμα που θέλετε, αλλά μια τριγωνική κλίνει προς τη μία φαίνεται καλό.
Καλαμιάς Beard Styling? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω γένια σας. Του ένα φως δύο ανάπτυξης ημέρα της γενειάδας που δείχνει ωραίο, για ορισμένα πρόσωπα.
Φαβορίτες Beard Styling? Αυτή είναι μια γενειάδα στυλ που εκτείνεται από τους ναούς, και συνεχίζει κάτω κατά μήκος του σαγονιού. Μπορεί ή δεν μπορεί να συνοδεύεται από ένα μουστάκι.
Επιλέγοντας Beard Στυλ Ανδρών? Τώρα που ξέρετε μερικά από τα τελευταία γένια στυλ, θα συζητήσουμε πώς να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Beard styling μπορούν να ενισχύσουν ή να αντισταθμίζονται τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Διαφορετικές γενειάδα στυλ να ταιριάζουν στις διάφορες άνδρες, σύμφωνα με του προσώπου χαρακτηριστικά τους. Beard styling μπορούν να επιλέγονται ανάλογα με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Καλή γένια στυλ δεν μπορεί να φαίνονται καλά σε κάθε πρόσωπο. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά στυλ της γενειάδας, αυτό που είναι σωστό για σας. · Εάν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, το μούσι είναι μια καλή ιδέα για σας που τον κάνει να φαίνεται πολύ. Αποφύγετε τα φαβορίτες. ? Εάν έχετε ένα μεγάλο πρόσωπο, αποφύγετε στη συνέχεια το μούσι και να πάει για μια γενειάδα παχιά στις πλευρές. Κρατώντας φαβορίτες είναι μια καλή ιδέα. ? Εάν το πρόσωπο σας είναι οβάλ σχήμα, είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε κάθε ένα από αυτά τα γένια στυλ όπως σχεδόν όλοι θα φανεί καλό σε σας. ? Η ελπίδα αυτή γενειάδα article styling σας εμπνέει για να δοκιμάσετε αυτά τα δροσερά και διαφορετικά στυλ της γενειάδας. Πείραμα με γενειάδα στυλ και καλή διασκέδαση!