Retro Decor Home

Η κυρία του σπιτιού, τα όνειρα πάντα τη μετατροπή της σπίτι σε σπίτι - ένα σπίτι γεμάτο με αγάπη. Ενα σπίτι γεμάτο φροντίδα. Ένα σπίτι που έχει απήχηση ζεστασιά. Ένα σπίτι που μιλά για την τέχνη και τον πολιτισμό. Ρετρό διακόσμηση σπίτι θα επανεμφανιστεί τη χαμένη θησαυρούς του παρελθόντος και τα χρυσά χρώματα είχατε πάντα ήθελα να αγαπάμε. Εδώ είναι η ευκαιρία σας για να παίξει με τα χρώματα και τα έπιπλα στο σπίτι να επανεφεύρουμε τον περασμένης εποχής του ροκ εν ρολ, vintage και κρασί και τρυφερές μνήμες και στιγμές έξαλλος. Retro διακόσμηση του σπιτιού δεν έχει προσδιοριστεί με κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Από την άλλη μεριά, ρετρό διακόσμηση του σπιτιού είναι η ερμηνεία σας για το ρετρό. Μέσα από το παρακάτω άρθρο, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω λογαριασμό μου της διακόσμησης του σπιτιού ρετρό και τον τρόπο που ήθελα να το έχω κάνει επάνω.
Live At Retro? Το retro, φέρνει στο νου τους Beatles, Bee Gees και τα ξεχασμένα. 'n' roll Ο βράχος είναι ένα αναπόφευκτο σκέψη, όταν πρόκειται για την εκ των υστέρων. Δημιουργήστε μια σκηνή retro στο σαλόνι σας. Φέρτε τις τυλίγονται αφίσες και να τους πλαισιωμένο. Αφήστε τους να κοσμούν τους τοίχους σας, με το φόντο του γκρίζου. Σε ένα από τα τραπέζια πλευρά, παίρνουν ένα παλιό γραμμόφωνο και να παίξουν τα παλιά αρχεία, ότι έχετε διατηρείται για τόσο πολύ καιρό. Κρατήστε τα έπιπλα όσο πιο απλή και μινιμαλιστική δυνατό. Κατά προτίμηση, πάει σε απλά ξύλινα έπιπλα που θα ταιριάζουν σε ρετρό διακόσμηση σας σπίτι. Retro φωτισμός διακόσμηση του σπιτιού πρέπει να είναι κίτρινο και ως ώριμος όσο το δυνατόν. Έχουν τα σκοτεινά επιτοίχια αποχρώσεις για φώτα σας για να πάρει το αποτέλεσμα και να τελειώσει ρετρό διακόσμηση σας σπίτι.
Δειπνήστε στο Retro? Εκ των υστέρων, το μπιστρό στην εποχή ρετρό ήταν ζεστά στέκια. Turn τραπεζαρία σας σε ένα μπιστρό ρετρό, η οποία θα έχει πολλά ξύλινα έπιπλα. Για να ξεκινήσετε με το ντεκόρ στο σπίτι ρετρό στην τραπεζαρία σας, τοποθετήστε το τραπέζι, ακριβώς στο κέντρο του δωματίου με ένα κρεμαστό φως εκ των άνω. Προφανώς, θα πρέπει να έχουν ξύλινα καρέκλες για το τραπέζι σας. Ας ντουλάπια της κουζίνας σας να είναι ρουστίκ στιλ, το κλασικό έργο ξύλο θα πάει με δειπνήσουν σας στο ντεκόρ ρετρό.
Retro Nights? Οχι, εγώ δεν σημαίνει, πάρτυ όλη τη νύχτα. Αυτό το τμήμα του άρθρου, να επικεντρωθεί στην κρεβατοκάμαρα το ντεκόρ σας. Ασαφής παπλώματα και ένα απλό κρεβάτι είναι το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν την κρεβατοκάμαρά σας δούμε στο στυλ ρετρό. Κυπαρισσί είναι το καλύτερο χρώμα ρετρό για το δωμάτιό σας, και πάλι με το άσπρο ταπετσαρία και το λινό. Έχετε ένα λαμπτήρα κλίνη, το τυπικό ντεμοντέ, μία κατά και μια σκιά από χάλυβα σε αυτό. Εάν δεν θέλετε να πάτε για εσωτερική ζωγραφική, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας wallpapers είναι μια καλή ιδέα.
Στοιχείο του Retro? Για να διατηρηθεί το στοιχείο της διακόσμησης του σπιτιού ρετρό όλο σπίτι σας, μπορείτε να το κάνετε με τα μεγάλα ρολόγια, αφίσες, έπιπλα, λευκά είδη, ταπετσαρίες, αντίκες και άλλα τέτοια στοιχεία, τα οποία ήταν εν μόδα και πάλι στο 60 και του 70 . Μια ακόμη φορά, retro διακόσμηση στο σπίτι μπορεί να έχει διάφορες σημασίες as such εκλεκτής ποιότητας, ένα μείγμα με τη σύγχρονη και άλλες τέτοιες γεύσεις. Έτσι έχει η τελική εικόνα στο μυαλό, πριν να βυθίσει σε ψώνια για το σπίτι σας.
Διακόσμηση του σπιτιού σας προσθέτει ενδιαφέρον για τη ζωή και δίνει στο σπίτι σας μια προσωπική πινελιά. Το σπίτι σας, μετά από όλα, είναι μια επέκταση της προσωπικότητάς σας. Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση, απεικονίζουν την τελική εικόνα και, στη συνέχεια πάνε σύμφωνα με αυτό. Σπάστε τη μονοτονία και να πειραματιστούν με τις ιδέες που δεν έχετε κάνει πριν. Μην mindlessly φιγούρα για ακριβό αντίκες. Είναι τολμηρός με τις μορφές χρώματα, και τα συστήματα while πειραματίζονται με ρετρό διακόσμηση του σπιτιού να κάνει το σπίτι σας μια ζεστή γωνιά.