25ης Ιδέες μέρος γαμήλιας επετείου

Τη σκέψη ότι έχετε περάσει 25 χρόνια της ζωής σας με ένα πρόσωπο που η ίδια η αγάπη σας δίνει μια ζεστή και υποστήριξε συναίσθημα. Εσείς οι δύο θα έχουν περάσει από πολλές εμπειρίες μαζί, και αυτό που ξεκίνησε ως αθώα αγάπη πριν 25 χρόνια, θα εξελιχθεί σε μια ώριμη και την κατανόηση της σχέσης. Έτσι, έχει ένα συμβαλλόμενο μέρος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εορτάσουμε όλες τις παλιές αναμνήσεις που σας και μοιραστείτε το σύζυγό σας με τον άλλον. Αν ψάχνετε για 25ο ιδέες κόμμα επέτειο του γάμου, εδώ είναι μερικά που μπορείτε να επιλέξετε για το δικό επέτειο του γάμου σας.
Ιδέες για την 25α μέρος γαμήλιας επετείου
A 25η επέτειο του γάμου κόμμα μπορεί να είναι μια τυπική υπόθεση ή μια περιστασιακή ένα. Είτε θέλετε να έχετε μια μεγάλη υπόθεση ή ένα μικρό να πάρει μαζί όλα εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας και το είδος του κόμματος θέλατε να είχατε.
Τυπική συμβαλλόμενο μέρος επετείου: ένα καθιερωμένο κόμμα επέτειο του γάμου θα ήταν μια μαύρη γραβάτα μέρος, όπου πρέπει να καλέσει όλους τους φίλους σας, την οικογένεια και τους συναδέλφους. Εάν έχετε ένα επίσημο κόμμα επέτειος, είναι απαραίτητο για σας να απευθύνει επίσημα προσκλήσεις στους καλεσμένους σας. Μπορείτε να στείλετε δύο κάρτες που είναι άμεσα διαθέσιμα σε αγορά ή να προσαρμόσετε αυτά σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, η οποία μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό. The επίσημο δείπνο μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι σας ή σε ένα ξενοδοχείο. Διακοσμήστε τον τόπο σε ασημί και λευκό, όπως λουλούδια, μπαλόνια, κεριά, τραπεζομάντιλα, τα κεντρικά τεμάχια, κλπ. Μπορείτε να κανονίσετε για ένα DJ ή μια μουσική μπάντα για να διασκεδάσει τους καλεσμένους σας, μαζί με ένα μεγάλο μπουφέ με φαγητά και ποτά.
Casual Επέτειος Κόμμα: Μια ανεπίσημη μέρος είναι ένα μικρό και ζεστό υπόθεση μόνο με στενούς συγγενείς και φίλους, και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ιδέες για την 25η συμβαλλόμενο μέρος επετείου. Μπορείτε να έχετε ένα brunch, γεύμα, ή να κάνετε μπάρμπεκιου στο κατώφλι σας. Δεδομένου ότι θα είναι μια μικρή υπόθεση, με μόνο μια μικρή ομάδα ατόμων, μπορείτε να μαγειρέψουν το φαγητό κόμμα σας. Από την άλλη μεριά, μπορείτε επίσης να μεριμνήσει για ένα τροφοδότης ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το κόμμα με τους καλεσμένους σας. Εάν φιλοξενείτε ένα συμβαλλόμενο μέρος 25η επέτειο του γάμου για τους γονείς σας ή τους στενούς φίλους, θα ήταν μια θαυμάσια ιδέα για την προετοιμασία μιας παρουσίασης των φωτογραφιών τους που απεικονίζουν τη ζωή τους μαζί για τα τελευταία 25 χρόνια. Μπορείτε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες του γάμου τους, τη γέννηση των παιδιών τους, κλπ. Αυτό σίγουρα θα είναι μια ειδική 25α δώρο γαμήλιας επετείου για το ζευγάρι.
Παντρευτείτε πάλι: Ένα από τα πραγματικά καλές ιδέες μέρος 25η επέτειος θα ήταν να παντρευτεί ξανά. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που αποφασίζουν να λάβουν τους γαμήλιους όρκους τους και πάλι. Αυτό είναι πραγματικά το πιο ρομαντικό 25ου επέτειο του γάμου ιδέα κόμμα, το οποίο είναι ένας τρόπος να λέει ο σύζυγός σας πόσο χαρούμενος είσαι για να είναι μαζί του / της. Εάν είναι δυνατόν, παντρεύονται και πάλι στο ίδιο σημείο όπου θα παντρεύονταν είκοσι πέντε χρόνια πριν. Να πάρει έναν μουσικό να παίξει το τραγούδι που παίχτηκε κατά τη διάρκεια του γάμου σας θα κάνει την όλη υπόθεση ένα νοσταλγικό ένα.
Θέμα μέρος: Ένα κόμμα θέμα είναι επίσης ένα άλλο καταπληκτική ιδέα για ένα 25η συμβαλλόμενο μέρος επετείου. Το θέμα σας μπορεί να είναι κάτι που σχετίζονται με το οικονομικό έτος ή δεκαετία που παντρεύτηκαν. Μνεία το θέμα κόμμα στο προσκλητήριο και να ζητήσει από τους καλεσμένους σας να ντύσει στα ρούχα που ήταν της μόδας κατά τη διάρκεια εκείνων των χρόνων. Yo μπορεί επίσης να οργανώσει το κόμμα πρέπει να βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο αιώνα ή μια ιστορική εποχή. Η διακόσμηση, φαγητό, διασκέδαση, κ.λπ., θα πρέπει να αποτελεί αντίγραφο της εποχής εκείνης. Το κόμμα αυτό θα ήταν σίγουρα να απολαύσουν κάθε επισκέπτη.
Destination Επέτειος Κόμμα: Μπορείτε, επίσης, το σχέδιο ενός προορισμού 25ο συμβαλλόμενο μέρος επετείου του γάμου, όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα υπαίθριο χώρο, όπως μια παραλία, το δάσος, ή να καταφύγουν να κρατήσει το κόμμα σας. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια υπόθεση την ημέρα, μάλλον μπορείτε να μετατρέψετε σε διακοπές με τη σύζυγό σας και τους αγαπημένους. Προγραμματισμού την 25η επέτειο του γάμου μέρος σε ένα γιοτ μπορεί επίσης να είναι μια θαυμάσια ιδέα.
Αυτοί είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή 25η ιδέες συμβαλλόμενων μερών επέτειο του γάμου. Μπορείτε επίσης να καταλήξει με τις μοναδικές ιδέες συμβαλλόμενων μερών, με τη βοήθεια δημιουργικών ικανοτήτων σας. Εντούτοις, θυμηθείτε ότι ακόμη κι αν κόμμα σας δεν είναι ένα μεγάλο γεγονός, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η σκέψη και τα συναισθήματα που έχετε οργανώσει όλο το κόμμα.