Long επεκτάσεις τρίχας

Κατά μέσο όρο, τα ανθρώπινα μαλλιά αυξάνεται με ρυθμό 1 cm ανά μήνα. Αυτό σημαίνει ότι για να έχει μακριά μαλλιά με υπερχείλιση, θα πρέπει να περιμένει για τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Χάρη στις τελευταίες εξελίξεις στο styling μαλλιών, μεγάλες επεκτάσεις τρίχας είναι διαθέσιμα εύκολα. Με τη μακροχρόνια επεκτάσεις μαλλιών, μπορείτε να εκπληρώσει το όνειρό σας 22 ίντσες μακριά και πυκνά μαλλιά μέσα σε λίγες ώρες και αυτό επίσης είναι στην επιθυμητή χρώμα των μαλλιών και την υφή σου. Εκτός από αυτό, μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω τύπο εξτένσιον. ? Σγουρό καιρό εξτένσιον? Μακρύ εξτένσιον? Εξαιρετικά μεγάλη εξτένσιον? Κανονικό απότομα πολύ εξτένσιον. ? Στην πραγματικότητα, οι μεγάλες επεκτάσεις τρίχας για πλεξούδες είναι πολύ δημοφιλής στη Νότιο-Ανατολικής Ασίας καθώς οι γυναίκες εκεί αγαπούν να έχουν μακρές και πυκνά μαλλιά. Πριν ξέρουμε αν μακρά επέκταση μαλλιά θα δούμε δεξιά σε σας, θα πρέπει να μάθετε κάτι γι 'αυτές τις εμπορικές μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για τις επεκτάσεις τρίχας.
Είδη Long επεκτάσεις τρίχας: Οι δύο πιο δημοφιλείς τύπους μακράς επεκτάσεων τρίχας είναι μεμονωμένα σκέλη και υφάδια. Τη βάση της διάκρισης είναι οι τεχνικές επέκταση μαλλιά για εφαρμογή.
Μεμονωμένες πτυχές: Η πρώτη μέθοδος της τεχνητής ενοποίησης μαλλιών είναι το άτομο ένταξη σκέλος, το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή 30-50 σκέλη του εμπορικού τρίχας για να ένα μικρό τμήμα της δικής μαλλιών σας. Αυτό γίνεται με την πρώτη στρώση τα μαλλιά σας με μια χημική ουσία και, στη συνέχεια, συνδέοντας το εμπορικό τρίχας με οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους - ύφανση, συγκόλληση, συνδυάζοντας θερμότητα με κεριά ή πολυμερή ή σύσφιξης με μεταλλικές βέργες. Such επεκτάσεις μαλλιών διαρκούν συνήθως μόνο μερικούς μήνες και πρέπει να αφαιρεθούν και να ενσωματωθεί και πάλι. Η διαδικασία της αφαίρεσης είναι πολύ κρίσιμο και πρέπει να γίνει από έναν εμπειρογνώμονα, καθώς οι πιθανότητες της ζημίας είναι κατ 'ανώτατο όριο.
Wefts: wefts περιγράφονται οι κουρτίνες της τρίχας που είναι κολλημένα στα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και αφήνονται χαλαρά στο Cascade κάτω. Προκειμένου για την ενσωμάτωση μιας υφάδι στα μαλλιά σου, θα είναι η πρώτη κόβεται σε διάφορα κατακόρυφα τμήματα. This διευκολύνει το έργο της υφαδιού αίτησης. Τα μαλλιά σου είναι χωρισμένη σε δύο μέρη από μια οριζόντια γραμμή στο επάνω μέρος του τριχωτού της κεφαλής σας. Στην αρχή του το τμήμα που ακολουθεί το πίσω μέρος, πλεξούδες γίνονται και τα τμήματα του υφαδιού σπέρνονται μαζί τους. Το μέρος που ρέει στο μέτωπο είναι χτενισμένα πίσω, έτσι ώστε η τρίχα τρέχει και καλύπτει τις πλεξούδες. Τέτοιες πλεξούδα χτενίσματα ευρέως γνωστό ως κομμάτια. Μόλις ολοκληρωμένης, παραμένουν με τον τρόπο αυτό για μερικούς μήνες. Τα μαλλιά σας μεγαλώνει περίπου 1 εκ. κάθε μήνα, το υφάδι-ενότητες θα χάσουν τις θέσεις τους ανέπαφη. It είναι αναγκαίο να επανατοποθετήσουν. Για αυτό, θα πρέπει να επισκεφθείτε στιλίστα τρίχας σας για την ανατροπή και η επανασυγγραφή των υφάδι.
A υφάδι μπορεί να είναι είτε χειροποίητα ή να καθίστανται μηχάνημα. Ο πρώην έρχεται σε υψηλότερη τιμή από ό, τι ο τελευταίος. Παρόλα αυτά, καλό είναι να πάει για ένα χειροποίητο ένα δεδομένου ότι μπορεί να γίνει κατά τρόπο που να ταιριάζει με το χρώμα τα μαλλιά σας φυσικά. A υφαδιού είναι γενικά κατασκευασμένα από καλής ποιότητας για τα μαλλιά.
Τύπους μαλλιών Μακριά επεκτάσεις τρίχας: Στις δύο παραπάνω τύπους επεκτάσεων τρίχας, η χρησιμοποιούμενη μαλλιά είναι, είτε συνθετικές τρίχες ή φυσικό ανθρώπινης τρίχας. Η συνθετική τρίχα είναι κατασκευασμένα από τον άνθρωπο ή συνθετικές ίνες. Μερικά παραδείγματα από συνθετικές ίνες είναι Kanekalon και Toyokalon. Συνθετικά μαλλιά είναι φτηνότερο από το ανθρώπινης τρίχας και είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων και των υφών. Ανθρώπινης τρίχας είναι το φυσικό καλλιεργείται hair κάποιων μεμονωμένων και ως εκ τούτου, διαφοροποιείται σύμφωνα με το έθνος. Οι γενικές κατηγορίες που περιλαμβάνει, Ασίας, της Ευρώπης και της Ρωσίας τα μαλλιά. Ασιατικές τον τύπο των μαλλιών είναι τραχιά και πολύ σκούρο χρώμα. Πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για την ασιατική μαλλιά. Ευρωπαϊκή τύπο των μαλλιών είναι μαλακό, είτε κατ 'ευθείαν ή κυματιστό. Φαίνεται καλό και AIS ανθεκτικό. Ρωσική τον τύπο των μαλλιών θεωρείται το καλύτερο στον κλάδο του εμπορικού μαλλιών. Πρόκειται για μια επιχειρηματική μερικές οικογένειες για να αυξηθεί και να πωλήσει τα μαλλιά. Δεν αντιμετωπίζει τα μαλλιά τους με οποιοδήποτε χημικό ή άλλους παράγοντες styling. Συνεπώς, τα ρωσικά τα μαλλιά είναι ονομάζεται επίσης ακατέργαστη ή παρθένων τρίχας και ως εκ τούτου, είναι πιο κατάλληλη για χρωματισμό, και περμανάντ σκοπούς. Ωστόσο, το κόστος είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ. Η καλύτερη επιλογή θα είναι να πάει για ένα ευρωπαϊκό τύπο των μαλλιών καθώς είναι καλό σε ποιότητα και άνεση στη μεταφορά. Επιπλέον, τα μαλλιά που εισάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να υφίστανται επεξεργασία και βρασμένο για να ανταποκριθούν στα πρότυπα των εισαγωγών των ΗΠΑ για εμπορικούς μαλλιά. Έτσι, δεν μαλλιών (ακόμη και ρωσικά μαλλιών) παραμένει παρθένο στην Αμερική.
Μακριά μαλλιά επεκτάσεις Hair Care? Το πιο σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι να πλένετε συχνά τριχωτό της κεφαλής σας, ειδικά μεταξύ τις πλεξούδες ή στις τροχιές ώστε να αποφεύγεται κάθε βακτηριακές ή μυκητιασικές ανάπτυξης. Κρατήστε αυτήν την περιοχή καθαρή. ? Βουρτσίστε μεγάλη επέκταση σας τρίχα ήπια μετά το ξύπνημα, το κολύμπι ή το λούσιμο. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα μπερδέματα που μπορούν να οδηγήσουν σε θραύση τρίχας. ? Να χρησιμοποιείτε πάντα καλή ποιότητας προϊόντα φροντίδας μαλλιών. Πλένουμε και η κατάσταση της μακράς παράτασης μαλλιών σε τουλάχιστον μία φορά σε 2-3 ημέρες με ήπια σαμπουάν και μαλακτικά. ? Φυσική τρίχα σας μπορεί να αντλήσει νερό από το κρανίο σας, αλλά οι επεκτάσεις τρίχας δεν θα. Ως εκ τούτου, είναι δική σας ευθύνη να του πετρελαίου και ενυδατώνουν τακτικά. ? Μεγάλη και η ποιότητα επεκτάσεις μαλλιών είναι στην πραγματικότητα όχι λιγότερο από μια μαγεία που μπορεί να γίνει για τα μαλλιά σας μέσα σε λίγες ώρες. Δοκιμάστε αυτά τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και να ανακαλύψετε μια νέα σας.