Πώς να καθαρίσει περσίδες - Ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε Blinds

Cleanliness είναι δίπλα ευσέβεια, λένε. Εξετάστε αυτό, έχετε μια bash γενέθλια στο χώρο σας με τα φορτία των ανθρώπους προσκληθεί. Όλα είναι οριστεί, εξαίρεση το μέρος καθαριότητα. Τόσο πού ξεκινάτε; Στο παράθυρο, φυσικά! Ξεκινήστε με την τυφλούς παραθύρων, τα πιο παραβλέπεται τμήματα, και θα έχετε το σπίτι καθαρό εντός δεν χρόνου. Είναι όμορφη πράγμα, ένα παράθυρο τυφλή, αλλά μπορεί σας δώσει ένα σκληρό χρόνο. Καθαρισμός τυφλοί παραθύρων μπορεί να είναι αρκετά δυσνόητη ενίοτε, αλλά δεν εάν πηγαίνετε μέσω του άκρες παρουσιάζονται παρακάτω.
Μερικές χρήσιμες άκρες στο πώς να καθαρίσετε blinds:
Καθαρισμός Λιπαντικά Blinds:? Για καθαρισμό λιπαρό blinds αλουμίνιο, αμμωνία χρήση αναμεμειγμένα με νερό. Such τυφλοί παραθύρων μπορεί επίσης να καθαρίζονται, τοποθετώντας τα σε καυτό μπάνιο, με λίγη απορρυπαντικό. Τυφλοί μπορούν επίσης να καθαριστούν χρησιμοποιώντας ένα μείγμα μαγειρικής σόδας (αυτό είναι ένα από τα εξέχοντα σόδα χρήσεις) και το νερό. Εάν το υλικό των blinds είναι διαφορετική, δηλαδή εάν είναι κατασκευασμένα από ύφασμα, στη συνέχεια, αφαιρέστε τους και τοποθετήστε τα σε μια πετσέτα. Χρησιμοποιήστε νερό και ήπιο αναμειγνύεται απορρυπαντικό, ως καθαρισμού προϊόν. Βουτήξτε ένα οδοντόβουρτσα μωρό στο μείγμα νερό και απαλά βούρτσα τα blinds. Βεβαιωθείτε ότι ο βούρτσα μην γίνεται πολύ λιπαρό, ειδάλλως θα χώμα τα blinds αντί καθαρισμό τους.
Καθαρισμός Dirty και Dusty Blinds:? Τώρα αυτό ζητεί διαφορετική στρατηγική καθαρισμού. Για τη λήψη παράθυρο πανί blinds χωρίς ακαθαρσίες, τηρούν ηλεκτρική σκούπα εύχρηστο. Βεβαιωθείτε ότι η βούρτσα χωρίς σκόνη. Μη λιπαρή και ακριβώς βρώμικα τυφλοί αλουμινίου μπορεί να γίνει να εξετάσουμε σαν να είναι ολοκαίνουργιες απλά ψεκάζοντάς τους με μείγμα απορρυπαντικό νερό. Σκουπίστε τα blinds καθαρίστε με ένα κουρέλι βαμβάκι. Μπορείτε να καθαρίσετε τους επίσης, μέσω της εμβάπτισης αυτούς στις καρδάρες με μείγμα νερού απορρυπαντικό. Ντους τα blinds για έκπλυση αυτούς.
Καθαρισμός Blinds Διαφορετικών Υλικού
Πώς να καθαρίσετε ξύλινα blinds? Ξύλινο blinds είναι εύκολο να καθαριστούν, εκ πρώτης όψεως. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι δεν τους καθαρίστε με νερό ή πλύνει. Χρησιμοποιήστε έλαιο λεμονιού να τους καθαρίσετε, ή τις καλύτερες τρόπος είναι να κενού και σκόνη αυτούς. Μεταξύ άλλων, χρησιμοποιήστε ένα ξεσκονόπανο φτερών ή ένα υγρό ύφασμα βουτηγμένο σε ένα-για ξύλο σκούπα, για να καθαρίσετε ξύλινα παραθυρόφυλλα. Ενώ καθαρισμός περσίδες, ανοίξτε αυτούς ένας τρόπος, καθαρίστε αυτούς και συνέχεια ανοίξτε αυτούς αντιμετωπίζει η άλλο τρόπο, να καθαρίσετε άλλη πλευρά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι έχετε καθαριστεί δύο πλευρές.
Πώς να καθαρίσετε κάθετες περσίδες? Κάθετες περσίδες μπορεί να είναι οποιουδήποτε υλικό, ξύλο, πανί ή αλουμίνιο. Είναι ακριβώς ότι είναι κάθετες. Αντίθεση οριζόντιες περσίδες, σκόνης δεν μπορεί να περίοπτη θέση παρατηρήσει σε τους, αλλά απαιτούν τακτικός καθαρισμός εντούτοις. Όλα τα προαναφερθέντα μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν να καθαρίσετε κάθετες περσίδες. Ωστόσο, το τέχνασμα είναι να προστατεύσει τα παράθυρα πίσω τα blinds και του δαπέδου κατωτέρω τους επίσης. Μόλις δηλαδή ληφθεί μέριμνα, κατόπιν υπάρχει απολύτως δεν πρόβλημα. Την αφαίρεση τους και ο καθαρισμός τους σε μια μπανιέρα, είναι ο ευκολότερος τρόπος, φράζοντας την εξαίρεση των ξύλινων τυφλών. Ξύλινα κάθετες περσίδες θα πρέπει να είναι κενό καθαρίζονται και κεκτημένα.
Πέρα από όλα αυτά, ο καλύτερος και ο πιο εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε περσίδες, είναι να έχουμε απλά άσπρο ξίδι και μια παλιά κάλτσα ή ένα γάντι βαμβακιού σε διάθεσή σας. Βάλτε το στο χέρι σας και βουτιά τις άκρες (δάκτυλα) του κάλτσα ή γάντι στο the εμπορευματοκιβώτιο με ξίδι. Αφού το κάνετε αυτό, εκτελέστε απλά τα δάχτυλά σας μέσα από τις δύο πλευρές του πήχεως, για την αφαίρεση της σκόνης. Καθαριότητα κάθε πηχάκι, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Απλά συνεχίστε να ελέγχετε ότι το κάλτσα δεν έχει πάει πάρα πολύ βρώμικο για να μεταφέρετε βρωμιά της για το πηχάκι.
Εδώ είσαι, αυτό είναι το πώς μπορείτε να έχετε πεντακάθαρη τυφλούς παραθύρων. Έτσι δεν είναι τυφλωμένος από τη σκόνη και τη βρωμιά on τυφλούς παραθύρων σας, την αντιμετώπισή τους, για σας είναι πλέον εξοπλισμένα με όλες τις γνώσεις. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε μόνο ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε blinds!