Συμβουλές για την Τοποθέτηση Laminate Flooring

Οι λόγοι πίσω από την αυξανόμενη δημοτικότητα του laminate δάπεδα στα σύγχρονα σπίτια ημέρας είναι πολλά. Το φυλλόμορφο δάπεδο αποτελείται από καλά-μηχανικής σύνθετο ξύλο με μια ρητίνη επικαλυμμένο σε ανώτερη επιφάνεια του που τον καθιστά φιλική προς το περιβάλλον. Μοιάζει με ξύλο σκληρό ξύλο, αλλά το κόστος του είναι κατά πολύ μικρότερο από ό, τι σκληρό ξύλο. Το φυλλόμορφο δάπεδο βρίσκεται σε ένα ευρύ φάσμα κομψά χρώματα και τελειώματα που ταιριάζουν σύγχρονο τρόπο ζωής ημέρα. Δεν χρειάζεται να ασκήσουν πάρα πολλή προσπάθεια για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του laminate δάπεδα. Όπως είναι ανθεκτικά απέναντι σε νερό, δεν υπάρχει πιθανότητα βλάβης που οφείλεται στην υγρασία. Συμβουλές για τον laminate δάπεδα περιλαμβάνει δύο πτυχές - προετοιμασία του δαπέδου και την εγκατάσταση του laminate δάπεδα.
Συμβουλές για την Τοποθέτηση Laminate Flooring - Συμβουλές για προετοιμασία του δαπέδου? Laminate δάπεδο είναι ουσιαστικά ένα πλωτό πάτωμα. Σανίδες του συνθετικού δαπέδου συνδέονται μεταξύ τους με ένα άλλο, αλλά δεν συνδέονται με τη βάση, όπως το δάπεδο ή τους τοίχους. Πριν από την εγκατάσταση laminate δάπεδο, η προετοιμασία του δαπέδου είναι ένας μούστος.
Για την παρασκευή την επιφάνεια του δαπέδου, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το παλιό δάπεδο. Σε περίπτωση που το πάτωμά σας είχε μια κάλυψη του χαλιού, απορρίψτε το μαζί με το γεμίσει που τοποθετείται κάτω από το χαλί. Βγάλτε τις ταινίες καρφί που χρησιμοποιήθηκαν για να ασφαλίσετε το χαλί, από τα άκρα και τις γωνίες του δωματίου. Ελέγξτε προσεκτικά για να βρείτε οποιαδήποτε παραγεμίσματος ή οποιοδήποτε άλλο κολλήσει στο πάτωμα. Εάν απαιτείται, τους ξύστε έξω. Καθαρίστε το πάτωμα με τη βοήθεια των ηλεκτρικών σκουπών.
Το πάχος του laminate σανίδες είναι πολύ μικρότερη και κάθε υποκείμενο ράχες ή τρύπες become σαφώς ορατά. In η άνιση περιοχές, του συνθετικού δαπέδου θα είτε βουτιά ή να πέφτουν και οι ρωγμές μπορούν να αναγράφονται στη φυλλόμορφο δάπεδο που έχετε που. Ως εκ τούτου, στο πάτωμα θα πρέπει να ισοπεδωθεί σωστά. Την άνιση επιφάνειες των τσιμεντένιο πάτωμα μπορούν να διατυπωθούν με επίστρωση με ένα στρώμα λεπτής κονιάματος σετ. Όταν το δάπεδο είναι από κόντρα πλακέ, ματιά πάνω προσεκτικά για να βρείτε οποιαδήποτε ζημιά σε αυτό. Μια κοινώς παρατηρούνται βλάβες στο πάτωμα κόντρα πλακέ είναι προσκρούσεις που προκαλούνται λόγω της απορρόφησης της υγρασίας. These προσκρούσεις should να επιδιορθωθεί με την αντικατάσταση από το κατεστραμμένο τμήμα με νέες κόντρα πλακέ.
Συμβουλές για την Τοποθέτηση Laminate Flooring - Συμβουλές για την εγκατάσταση Laminate Flooring? Το φυλλόμορφο δάπεδο είναι επινοηθεί κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορεί να δίδεται σε τυχόν όροφο ευθέως. Πρέπει να τοποθετείται πάνω από laminate δάπεδα υπόστρωμα. Με βάση το ξύλο και γύψος βάση είναι οι δύο ποικιλίες των underlayment διαθέσιμα. Ο γύψος υπόστρωμα ινών είναι πιο δημοφιλής σε σύγκριση με το ξύλινο υπόστρωμα, δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη αντοχή και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.
Διαστολή και συστολή του συνθετικού δαπέδου είναι βέβαιο ότι θα συμβεί με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, πρέπει να κρατήσει ένα κενό μισής ίντσας μεταξύ των άκρων του δαπέδου και των τοίχων του δωματίου. Ελλείψει ενός τέτοιου κενού, του συνθετικού δαπέδου μπορεί να πάρει παραμορφωμένη.
Θέτοντας ταυτόχρονα laminate δαπέδων στην κουζίνα, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ότι όλα τα ντουλάπια κουζίνας σας έχει εγκατασταθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή στην οπότε δεν έχουν εγκατασταθεί, μπορείτε να κόψετε το laminate σανίδες δαπέδων σε μικρό μέγεθος, ώστε να καταστούν κατάλληλα για τις περιοχές γύρω από τα ντουλάπια της κουζίνας. Για τις ωοπαραγωγές laminate δάπεδο κοντά στις πόρτες, δάπεδο should να τεντωθεί στο πλαίσιο του κουφώματα. Έτσι, τα πλαίσια θυρών πρέπει να είναι καθαρισμένα από τα κάτω ανάλογα με το πάχος του laminate σανίδας μετά την ανάληψη κατάλληλες μετρήσεις.
Τοποθέτηση του συνθετικού δαπέδου στην περιοχή γύρω από ένα σωλήνα είναι ένα δύσκολο έργο. Πάρτε ένα μέτρο της περιφέρειας του σωλήνα. Ανοίξετε μια τρύπα για το laminate σανίδα που είναι περίπου μισή ίντσα μεγαλύτερη από τη διάμετρο του σωλήνα. Κόψτε το τρυπημένο laminate σε δύο κομμάτια και τοποθετείται γύρω από το σωλήνα και επικολλήστε τα δύο κομμάτια με κόλλα.
Ελπίδα τις συμβουλές σχετικά με τον laminate δάπεδα αποδειχθεί ευεργετική για σας. Μια τελευταία συμβουλές για την εγκατάσταση φυλλόμορφο δάπεδο είναι να ελέγξετε κάθε laminate σανίδα για κάθε είδους ζημιά. Αυτό διότι, αν βρείτε τις ατέλειες πριν την εγκατάσταση, μόνο τότε θα μπορούσε είτε να αντικατασταθούν ή μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας επιστρέφονται.