Θέματα δεξίωσης γάμου

Ο γάμος σας σηματοδοτεί την έναρξη της ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής σας. Είναι η αρχή μιας υπέροχο ταξίδι της αγάπης, επιμερισμού, και ευτυχία που ορίζετε έξω επάνω μαζί με σας αγαπούσε ένα. Είναι η ημέρα όταν δύο καρδιές γίνονται ένα, όταν 'μπορείτε »και« me' καθίστανται «εμείς». Σίγουρα, θα θέλατε αυτή η ημέρα να είναι όσο όμορφη, ειδικές, και ρομαντικό δυνατό. Για τον σκοπό αυτό, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα θέμα για το γάμο σας.
Σημασία της Γάμος Δεξιώσεις Θέματα? Επιλογή θέμα για ένα γαμήλια δεξίωση είναι πολύ σημαντικό διότι θέτει το στάδιο για όλες περαιτέρω σχεδιασμό γάμου, σχεδιασμού και διακόσμηση. Μόλις οριστικοποιήσουν κι έναν γαμήλιο θέμα, μπορείτε έπειτα πάτε περίπου αποφασίζουν κατόπιν νυφικό προσκλήσεις σας,, διακοσμήσεις γάμος, γαμήλια τούρτα, μενού συμπόσιο, και όλων άλλες nitty-gritties. Με αυτό το πνεύμα, εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα θέματα γαμήλια δεξίωση που θα κάνει την μεγάλη ημέρα τόσο ιδιαίτερη και αξέχαστη.
Θέματα για μια γαμήλια δεξίωση
Όλα-Λευκό Θεματική: White είναι χρώμα που απεικονίζει καθαρότητα και επομένως είναι η φυσική επιλογή πολλών σε γάμους τους. Ένα όλος-άσπρη θέμα γαμήλια δεξίωση μοιάζει απλή, καθώς και γλυκύς, και προσθέτει τεράστια γοητεία με την ιδιαίτερη περίπτωση ότι ένας γάμος είναι.
All-Μαύρο Θέμα: Μια άλλη συμπάθεια πολλών, ένα all-μαύρο θέμα έχει κλάση γράψει όλα πάνω του. Πρόκειται για ένα all-time αγαπημένο με την celebs και δίνει μια λεία, γυαλιστερή, περιμένουν από την όλη διαδικασία του γάμου. Ας το παραδεχτούμε, τίποτα δεν μπορεί ταιριάζουν το στυλ ενός μαύρου προσαρμοσμένων σμόκιν και το θρυλικό μικρό μαύρο φόρεμα!
Τυπική Θέμα: Ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα γαμήλια δεξίωσή, επίσημη θέμα δίνει αφορμή μια παραδοσιακή, δεν-ανοησίες αφής. Εάν είστε κάποιος που δεν είναι συνήθως επιδεικτικός ή που δεν ήθελε να πειραματιστεί πολύ, τότε αυτή είναι η ασφαλέστερη και καλύτερη επιλογή για σας.
Hollywood Θέμα: Είσαι και καλύτερα μισό σας τόσο τους φίλους του κινηματογράφου; Εάν ναι τότε ένα θέμα Χόλιγουντ μπορούσε να είναι ακριβώς περίπου το τέλειο ένα για γάμο σας. Θα μπορούσατε ντύνονται σαν αγαπημένο διασημότητα Hollywood σας και ζητήστε τους φιλοξενουμένους να ακολουθήσουν. Πλέον, αν μπορείτε να διαχειριστείτε να τραβήξει λίγα χορδές και πάρετε μια διασημότητα Χόλιγουντ να κάνει πραγματικά μια εμφάνιση φιλοξενουμένων στο γάμο σας, ότι θα ήταν πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα το, δεν θα;
Παραδοσιακό θέμα: Παραδοσιακή θεμάτων είναι δεν να συγχέονται με τυπικές θέματα. Με το παραδοσιακό θέμα, θέλω να πω ένα θέμα που αποτελεί το σύμβολο της λαϊκής, του πολιτισμού και την εθνικότητα σας. Για παράδειγμα, εάν είστε ιταλικής προέλευσης, ενώ η σύντροφός σας είναι μια καθαρή Τεξανός, θα μπορούσατε να έχετε ένα θέμα που ενσωματώνει τις παραδόσεις του γάμου, των πολιτισμών και των τελωνειακών και των δύο θέσεων.
Παραλία Theme: Αν θέλετε να είναι καινοτόμος, προσπαθήστε έχουν θέμα παραλιών. Παραλία θέματα γαμήλια δεξίωσή γίνονται γρήγορα μια οργή και μπορούν να μεγάλη διασκέδαση επίσης. Καταστήσει ακόμα πιο ευχάριστη και διασκεδαστική, προσδίδοντάς της ένα άγγιγμα της Χαβάης.
Μουσικά Θεματική: εραστές Μουσική; Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα μελωδικό γάμο και μια υπέροχη μουσική γαμήλια δεξίωση. Μαζί με την τακτική μουσική γαμήλια, κάνουν ένα CD των σας και αγαπημένες αγάπη συζύγου σας τραγούδια και έχουν διαδραμάτισε στις παρασκήνιο μετά την τελετή. Έχετε η μπάντα παίξει αγαπημένο αγάπης συντρόφου σας μπαλάντα όταν βγάζετε την λόγο για πρώτο χορό σας ως wedded ζευγάρι. Πάλι, εάν μπορείτε κάπως σχοινί στο αγαπημένο τραγουδίστρια σας να καταβάλουν ιδιαίτερη μουσικό εμφάνιση, θα υπήρχε τίποτα αρέσει, θα υπήρχαν;
Άνθος Θέμα: Μπορείτε να θεωρήσουν αυτό ως ένα ξεχωριστό θέμα από μόνο του, ή μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιαδήποτε από τις παραπάνω θέματα. Κάθε λουλούδι συμβολίζει μια συγκεκριμένη ποιότητα ή συμπεριφοράς πτυχή. Σκεφθείτε ποιες θα συμπληρώνει δυο σας ως ζεύγος και έπειτα πηγαίνετε για αποφασίζουν σχετικά με τον ντεκόρ λουλούδι γάμο αναλόγως.
Ενοικιάσεις Σκηνή: Θυμηθείτε «Πατέρας της νύφης», την υπέροχη ταινία; Θα μπορούσατε διαθέτουν υπέροχη δικαίωμα γαμήλια δεξίωση στο σπίτι σας ίδια. Διακοσμώντας κατωφλιών σας με ένα όμορφο λευκή σκηνή θα δώσει συμπαθητικό ζεστά και σπιτική πινελιά στο γαμήλια δεξίωσή σας.
Παραμύθι Fantasy Θέμα: Αν έχετε πάντα ονειρευόταν να είναι μια όμορφη πριγκίπισσα κλειδωμένο μακριά σε ένα ψηλό πύργο, ο οποίος διασώθηκε από έναν όμορφο πρίγκιπα στο λάμποντας μαύρη πανοπλία, τότε θα πρέπει πραγματικά να θεωρήσετε για μια φαντασίωση θέμα για το γάμο σας. Σκέψου το, θα μπορούσατε να έχετε στην κυριολεξία ένα παραμυθένιο γάμο!
Σκεφτείτε για όλες αυτές ποικίλα θέματα δεξίωση γάμου και διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει το καλύτερο. Είναι βέβαιος να κάνουν γάμο σας μια ευκαιρία θυμόμαστε.