Σγουρό γαλλική Τηγανίζουμε Κάτερ

Κατά το έτος 1802, ο Thomas Jefferson περιγράφεται ένα δείπνο στο Λευκό Οίκο. Έγραψε για διαφορετικά μαγειρεμένες πατάτες, από επισημαίνοντας ότι, η «πατάτες επιδόθηκαν σε ένα γαλλικό τρόπο». Αυτή ήταν πιθανώς η εισαγωγή τηγανητές πατάτες, μια νέα συνταγή πατάτα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τηγανητές πατάτες είναι μια λιχουδιά που έχει βρεθεί μια σημαντική θέση στη σύγχρονη βιομηχανία γρήγορου φαγητού. Η έννοια του τηγανιτές πατάτες προέρχονταν στο Βέλγιο και την εξάπλωση σταδιακά σε όλη τον κόσμο. Αυτήν την λιχουδιά έχει πολλές άλλες εναλλακτικές ονομασίες όπως πατατάκια, τηγανιτές πατάτες και πατάτες μπριζόλα. Η έννοια της τηγανητών πατατών μεγάλωσε πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη μετά τον 19ο αιώνα. Στα μέσα του 20ου αιώνα, τα παραδοσιακά εστιατόρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ άρχισε να αλλάζει σε αλυσίδες γρήγορου φαγητού και άρχισε να αναδεύουν έξω 'burger' την περίφημη. The burger ξεκίνησε καθίστανται διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά ποικιλίες, όπως το χάμπουργκερ ή τσίζμπεργκερ. Ένα άλλο εξαιρετικά διάσημος γρήγορο φαγητό ήταν το «Taco», ένα μεξικάνικο καινοτομία. Οι Γάλλοι πατάτες ήσαν μια άριστη πιάτο πλευρά ή συνοδεία για οποιοδήποτε είδος γρήγορου φαγητού, taco ή μπιφτέκι, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα η βιομηχανία γρήγορου φαγητού σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής παράγει τα δισεκατομμύρια των τόνων του τηγανητές πατάτες κάθε χρόνο. Την ίδια στιγμή, παράλληλα με τη ανάπτυξη της αμερικανικής βιομηχανίας fast food, οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούσαν πατάτες τηγανιτές ή τσιπ ως συνοδευτικό για τα ψάρια. Αυτό το διάσημο πιάτο, ψάρι με πατάτες, έχουν γίνει τόσο διάσημος, που σερβίρεται σε όλα σχεδόν τα εστιατόρια στην Ευρώπη.
Τηγανιτές πατάτες είναι συνήθως απλά κομμένα κομμάτια της πατάτας που τρώγονται με ποικιλία από πιάτα όπως σαλάτες burgers,, ψάρια, κοτόπουλο, μπέικον και σχεδόν κάθε κύριο πιάτο. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία μεθόδων προετοιμασίας που ακολουθούνται, όπως η βαθιά τηγανητά τηγανητές πατάτες, γλυκοπατάτες τηγανητές πατάτες, ψημένο πατάτες και πολλά άλλα. Μία από τις μεθόδους προετοιμασίας που μεγάλωσα ιδιαίτερα αρέσει, ήταν η σγουρά τηγανιτές πατάτες. Ωστόσο, αυτές οι είδους τηγανιτές πατάτες δεν είναι διαθέσιμες σε πολλά μέρη και έτσι αποφάσισα να αγοράσει ένα σγουρά γαλλικής κοπής γόνου.
Λόγω της ευρείας κατανάλωσης εξάπλωσής της, έχει επίσης οδηγήσει στην καινοτομία της πολλά διαφορετικά είδη της γαλλικής γόνου κοπής. Τα curly γαλλική ιχθύδια κόφτης είναι σίγουρα ένα πολύ απλό κομμάτι μαχαιροπήρουνα κουζίνα, η οποία είναι πολύ απλό να λειτουργούν.
Μια κανονική γαλλική κόφτη τηγανητά, περικοπές κατά μήκος του διαμήκη άξονα όλων των πατατών, κάνοντας τα κομμάτια σε ορθογώνιο σχήμα. Στην παρούσα μηχανισμός της πατάτας περνάει μέσα από ένα σύνολο λεπίδες και κάνει τα τηγανητά το δυνατόν ομοιόμορφη. Ο μηχανισμός της σγουρά γαλλικής κοπής γόνου είναι λίγο διαφορετική. Ακριβώς όπως τα άτακτα παιδιά του σχολείου, αυτό κόπτης πιστεύει στη διατήρηση του πατάτες, φυσικές και μη ομοιόμορφη και σε μία ελικοειδή σπειροειδή μορφή. Αντίθετα από τις κανονικές γαλλικής κοπής γόνου, η σγουρά γαλλικής κοπής γόνου δεν πάει μέσω μιας σειράς λεπίδων. Σε αυτή την περίπτωση ένα μόνο blade χρησιμοποιείται για τη μείωση της πατάτας κατά μήκος φυσική επιφάνειά του. Διαδικτυακή κοπή κατά μήκος ένα κυρτό σχήμα προκαλεί το French ιχθύδια να γίνουν σγουρά. Το είναι πολλές ποικιλίες των σγουρά γαλλικής κοπής γόνου που είναι διαθέσιμες, όπως και ο κόπτης που τοποθετείται και να ασφαλίζονται στο τραπέζι με φλιτζάνια κενό, ή εκείνη που μπορούν να είναι μόνιμα βιδωθεί επάνω της πλατφόρμας κουζίνας. Αγόρασα εκείνο που μπορεί να επισυνάπτεται στον πίνακα της πλατφόρμας χρησιμοποιώντας ένα σφιγκτήρα. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του σγουρά γαλλικής κοπής γόνου είναι ότι, μπορείτε εύκολα και άνετα, να σγουρά τηγανητές πατάτες από την πατάτα χωρίς σπάσιμο του μπούκλα. Του είναι επίσης εύκολο να αποκολληθούν από το τραπέζι και καθαρίστε το.
οικογένειά μου απολάμβανε σίγουρα πατάτες που μου έκανε με τη βοήθεια των νέων σγουρά γαλλικής κοπής γόνου μου. Μια άλλη πρόταση για να είναι πως τα curly πατάτες go εξαιρετικά καλά με το τυρί, κρέμα γάλακτος, ούτε καν απλό και απλό κέτσαπ.