Πώς να αλλάξει Επώνυμο Νομικά

Αλλαγή του ονόματος είναι μια βασική νομική διαδικασία, την οποία ένα πρόσωπο επιτρέπεται να αλλάξει το όνομα που έχει δοθεί κατά τη γέννηση, σχετικά με το γάμο ή την υιοθεσία, και να υιοθετήσουν ένα νέο όνομα. , Μολονότι ο μηχανισμός να αλλάξετε το όνομα, είτε όνομα ή το επώνυμο, υπάρχει σε όλα τα νομικά συστήματα, η πραγματική διαδικασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον χώρο της δικαιοδοσίας. Γι 'αυτό είναι σημαντικό ότι ξέρετε πώς να αλλάξετε επώνυμό σας νόμιμα στην περιοχή δικαιοδοσίας όπου ζείτε.
Αλλαγή ονόματος Διατυπώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες? Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διαδικασία να αλλάξει το όνομα ρυθμίζεται από τους κρατικούς νόμους, αλλά ότι δεν επιτρέπει τις κρατικές αρχές να απαγορεύσουν τις αλλαγές όνομα με βάση την κοινή νομοθεσία. Μια ματιά στις διάφορες δικαστικές αποφάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες αφηγείται ότι ο ιδιώτης να αλλάξετε το όνομα του / της με βάση τις αλλαγές με διάταγμα δικαστηρίου όνομα όπως και οι κοινές αλλαγές name δικαίου, δηλαδή με απλά λόγια »κατά βούληση του». Στην πραγματικότητα, το ομοσπονδιακό κράτος τα δικαστήρια, το όνομα του ότι αλλαγή του κατά τη θέλησή του βασίζεται σε κοινές νόμου, το συνταγματικό δικαίωμα του πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τα περισσότερα από τα μέλη επιτρέπουν στον ιδιώτη να αλλάξει νόμιμα το όνομά του / της με τη χρήση, αντί της γραφειοκρατίας, αλλά τα περισσότερα από τα θεσμικά όργανα, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών και τα κυβερνητικά γραφεία απαιτούν εντολή από το δικαστήριο να εξακριβώσει ότι το άτομο έχει αλλάξει όνομά του / της νόμιμα. Με διαφορές μεταξύ των κρατών με τις απαιτήσεις για την αλλαγή επωνυμίας, μια δικαστική απόφαση αποδεικνύει ότι αποτελεί ιδανική απόδειξη αλλαγή επωνυμίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε ορισμένα κράτη μέλη, το άτομο έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στη χρήση του επωνύμου, που χρησιμοποιείται από το άτομο πριν. Σε μερικά κράτη είναι παντρεμένα ζευγάρια επιτρέπεται να υιοθετήσουν ένα συγκεκριμένο επώνυμο (πιο συχνά αναφέρεται ως διπλό επώνυμο) με δύο τμήματα, το καθένα αντιπροσωπεύει κάθε οικογένειας.
Πώς να αλλάξουμε το επίθετό Νομικά;? Για να αλλάξετε επίθετό σας νόμιμα, θα πρέπει να προσφέρει στις αρχές μια λογική εξήγηση, αναφέροντας τους κίνητρο πίσω από την αλλαγή επωνύμου σας. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό ως αμοιβή, ανάλογα με την περιοχή σας δικαιοδοσίας. Γενικά, το άτομο έχει, επίσης, να δημοσιεύσει νομικές ανακοινώσεις, ανακοινώνοντας την αλλαγή ονόματος σε έναν συγκεκριμένο αριθμό εφημερίδων. Ο δικαστής του δικαστηρίου έχει την εξουσία να αρνηθεί την αλλαγή της επωνυμίας, εάν θεωρεί ότι η αλλαγή ονόματος γίνεται σκόπιμα για σύγχυση ή είναι ανήθικο σκοπό. Τα έγγραφα που απαιτούνται για την αλλαγή επωνύμου περιλαμβάνουν, άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό γέννησης και πιστοποιητικό γάμου. Αφού αλλάξετε νόμιμα επίθετό σας, θα πρέπει να εγγραφείτε επίσημα νέο όνομα σας με τις ενδιαφερόμενες αρχές. Αυτό ισχύει για την αλλαγή του ονόματος με οποιαδήποτε μέθοδο, που κυμαίνεται από την αλλαγή επωνύμου μετά το γάμο στις μεταβαλλόμενες επώνυμο μετά το διαχωρισμό. Θα πρέπει να γνωστοποιεί το όνομα αλλαγή σε όλους τους οργανισμούς δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένων γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης, το γραφείο διαβατηρίων, το γραφείο των μεταφορών και των ταχυδρομείων. Αυτό μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας ιδίως έντυπα αίτησης και παρέχοντας το νομικό αποδείξεως στο μορφή της τάξης δικαστηρίου. Αυτό μπορεί να απαιτήσει και πάλι την καταβολή ενός σημαντικού ποσού ως το τέλος, ανάλογα με το χώρο σας δικαιοδοσίας. Ιδανικά, πρέπει κοινοποιεί επίσης όργανα όπως τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες πιστωτικών καρτών, εργοδότης η υγεία γειτονιά φροντίδας κέντρο κλπ.
Περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν στάδιο αλλαγής ονομασίας νομικώς αρκετά εύκολο, αλλά τα κοινοποιούντα μέρος αρκετά κουραστική. Άλλα από τις κρατικές υπηρεσίες, θα πρέπει επίσης να ενημερώνουν τους φίλους και συγγενείς σου. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω emails, τηλεφώνου ή κοινωνικών ιστοχώρων δικτύωσης. Δεν μπορείς να δηλώσει ότι «δεν σας αρέσει το όνομά σας και να αλλάξετε σε κάποιο άλλο όνομα. Υπάρχει μια σωστή διαδικασία συνιστούσε από το δίκαιο γης και συνεπώς, ξέροντας πώς να αλλάξετε επίθετό νομικώς είναι πάντα καλύτερη, από παίρνοντας αλιεύονται στη λάθος πλευρά δικαίου.