Παραδοσιακός κατάλογος Επέτειος Δώρα

Οι επέτειοι, δεν πάνε και έρχονται όπως τα κανονικά ημέρες. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα συνηθισμένο για αυτούς. Έρχονται, μία φορά το χρόνο, και αν θυμάστε το ευοίωνο ημέρα, αλλά και στο χρόνο, φέρνουν ευτυχία σε εσάς και το σπίτι σας. Μπορείτε να τους ξεχνάμε και θα μπορούσαν να ξεχάσω ακριβώς. Αισθάνεστε την ένδειξη μιας καταιγίδας, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εάν έχετε αναπτύξει μια μύτη για αυτό, ενώ είστε ακόμα στο στάδιο πόρτας, καθώς και ομάδα 10 καταιγίδα στο καθιστικό ή στην κουζίνα, ανάλογα με το σε γωνία του σπιτιού είναι ζυθοποιία. Αν είστε νέος στο γάμου και δεν έχουν αναπτύξει ακόμη μια μύτη για να διαβάσετε μηνύματα καταιγίδα από το πουθενά, μην ανησυχείτε. Περάστε από τον ακόλουθο κατάλογο των δώρων επετείου όσο το δυνατόν συντομότερα, διότι δεν υπάρχει πλαστικός χειρουργός που μπορεί να σας βοηθήσει με τη μετατροπή της μύτης σας σε ένα σύστημα συναγερμού. Αν είστε ένα παλιό χέρι στο χειρισμό αυτών των διαβολικό ευκαιρία, ο παραδοσιακός κατάλογος επετείου δώρα να σας βοηθήσει να φρεσκάρω τη μνήμη σας (γήρανση; Δεν μπορώ ελπίδα.).
Υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να παρουσιάσει ένα δώρο σε κάποιον, έτσι κάποιος πρέπει να καταλήξουμε σε νέες καινοτόμες προσεγγίσεις, όσον αφορά τις ιδέες δώρων γενεθλίων για έναν φίλο, ή η προετοιμασία παρουσιάζει για την οικογένεια κλπ συγκεντρώσεις, όμως, κανένα δεν είναι τόσο σημαντικές για την προσωπική σας ευεξία ως δώρο επετείου, ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε μερικά από αυτά:
Παραδοσιακός κατάλογος Επέτειος Δώρα
Οι ακόλουθες επέτειο του γάμου λίστα γάμου μπορεί να σας βοηθήσει στην απόφαση για το κατάλληλο δώρο επετείου για το σύζυγό σας:? 1η επέτειος: Βιβλίο? 2η επέτειο: Βαμβάκι? 3η επέτειο: Δερμάτινα? Τέταρτη επέτειο: Λουλούδια ή φρούτα? 5η επέτειο: Ξύλο? Έκτη επέτειο: από σίδηρο ή καραμέλα? έβδομη επέτειο: Μαλλί ή χαλκό? 8η επέτειος: Χάλκινο? 9ο επέτειος: Κεραμική? 10η επέτειο: Tin? 11η επέτειος: Steel? 12η επέτειος: Silk? 13η επέτειο: Δαντέλα? 14η επέτειο: Ελεφαντοστού? 15ης επετείου: Crystal ? Μετά την 15η επέτειο του γάμου, τα δώρα είναι παρουσιάζεται κάθε πέντε χρόνια μόνο. Την επέτειο λίστα γάμου συνεχίζει ως εξής:? 20η επέτειο: Κίνα? 25η επέτειος: Silver? 30ου επέτειος: Pearl? 35η επέτειο: Coral? 40η επέτειο: Ruby? 45η επέτειο: Sapphire? 50ή επέτειος: Gold? 55ης επετείου: Emerald? 60η επέτειος: Diamond? 75η επέτειος: Diamond? 80ή επέτειο: Oak? 90η επέτειο: Γρανίτης? Αν ανησυχείτε για, πώς να χρησιμοποιούν την έννοια του χαρτιού στη λίστα δώρο επετείου, ανατρέξτε στην ακόλουθη πρώτη επέτειο δώρα λίστα γάμου:? Η καλύτερη δυνατή βιβλίο συνταγών πωλητή. ? A greeting expressing συναισθήματά σας για το σύζυγό σας που γίνονται από εσάς, κάνει για ένα υπέροχο ρομαντικό δώρο. ? Ένα δώρο που σας τυλίγεται σε ένα χαρτί. ? An origami έργο τέχνης, που είναι ειδική στο σύζυγό σας, λειτουργώντας ως δοχείο για ένα ιδιαίτερο δώρο. ? Σκέφτηκε ποτέ δώρα διακοπών, όπως, αγορά εισιτηρίων χαρτί για σας και το σύζυγό σας επί του πλοίου σε κρουαζιέρα πολυτελείας. ? Εάν η επιχείρησή σας έχει φυλάσσονται μακριά από το σπίτι σας, μετά, στη συνέχεια, ένα γράμμα αγάπης στο σύζυγό σας. ? Αν είστε δημιουργικοί πρόσωπο, τότε μπορείτε να έρθετε με έναν κατάλογο μοναδικά δώρα γαμήλιας επετείου από χρόνια, η οποία δεν μπορεί να σας βοηθήσει μόνο στη λήψη κάθε επέτειο μια αξέχαστη ευκαιρία, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει τους άλλους επίσης.
Το παραδοσιακό δώρο για την επέτειο δέκατη τέταρτη και τριακοστή πέμπτη επέτειο του γάμου μπορούν να αποδειχθούν δύσκολο για σας όταν πρόκειται για την επιλογή τους. Αν η σύζυγός σας είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και λατρεύει άγριας ζωής και τα κατοικίδια ζώα, στη συνέχεια, σχετικά με την δέκατη τέταρτη επέτειο, μπορείτε να το βρείτε δύσκολο να καταλήξουμε σε ιδέες για ένα δώρο. Για τη δέκατη επέτειο, ένα δώρο που έγιναν με ελεφαντόδοντο είναι παραδοσιακή η οποία μπορεί να βλάψει την ευαισθησία της συζύγου σας. Λοιπόν, σε αυτή την κατάσταση τη λήψη απόφασης για κάτι untraditional να παρουσιάσει ως δώρο επετείου είναι η μόνη διέξοδος. Τι θα λέγατε για κάτι τόσο απλό όσο η φύση περίπατο στο τοπικό πάρκο ή μια καλά προγραμματισμένη εκδρομή στο Εθνικό πάρκο Yellowstone που έχει εκατοντάδες είδη ζώων. Το παραδοσιακό δώρο επετείου, για πέμπτη Τριάντα γαμήλιας επετείου θα σας δύναμη στην ίδια γωνία, επειδή έχετε κάτι δώρο γίνονται με τη χρήση κοράλλι. How φορώντας για ένα καταδύσεων ταχυτήτων και βουτιά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας να επισκεφθούν ένα κοράλλι αποικία. Δεν θα αυτό το ταξίδι προς το θαλάσσιο βυθό κάνει ένα ιδανικό δώρο επετείου στο σύζυγό σας.
Ο παραδοσιακός κατάλογος επέτειο δώρων που παρουσιάστηκαν νωρίτερα, λέει απλώς μας για τα υλικά που μπορούν να πάνε στη διαδικασία λήψης ένα δώρο επετείου. Όταν πρόκειται για την αγορά κατάλληλων δώρων για τη σύζυγό σας, τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών της αγοράς να τραβήξουν πραγματικά το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Προσοχή και καλή τύχη!