Ρομαντικές Ιδέες επετείου

Επέτειος είναι ο χρόνος όταν θα θυμάστε τις στιγμές που πέρασα μαζί κατά το παρελθόν. Και είναι η ώρα για γιορτή. Όπως βλέπετε επέτειο του γάμου σας πλησιάζει, θέλετε να σχεδιάσουν ένα ρομαντικό ημερομηνία για το σύντροφό σας. Εάν επιθυμείτε να καταστήσετε διαφορετικό και μοναδικό, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά ρομαντικές ιδέες επέτειο.
Ρομαντικές Ιδέες επέτειος? Σχέδιο μια απόδραση το σαββατοκύριακο χώρα για την κοπέλα σου και να κάνει κρατήσεις και να διασκεδάσουν στην εξοχή μαζί. Laurel Highlands της Πενσυλβανίας ή στα δυτικά Βιρτζίνια Potomac Χάιλαντς είναι από τις καλύτερες ρομαντικές αποδράσεις. ? Εάν επιθυμείτε να έχετε βελούδινα ρομαντικό ημερομηνία, δοκιμάστε ένα παραδοσιακό φως των κεριών, γκουρμέ δείπνο 3 ασφαλώς, σε ένα ακριβό εστιατόριο με μουσικούς που παίζουν τα αγαπημένα τραγούδια του συντρόφου σας. Ακόμη και ένα απλό πράγμα όπως αυτό θα σημαίνει πολλά αν είστε γιορτάζει εικοστό με εικοστή πέμπτη επέτειο σας. ? Ένα κόμμα έκπληξη είναι πάντα μια μεγάλη επιτυχία και ως εκ τούτου, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πάρτι έκπληξη επετείου για το σύντροφό σας. Μπορείτε να κοιτάξετε έξω για μερικές ιδέες κόμμα επέτειο του γάμου και να έχουν μια τύχη δοχείο ή ένα θέμα κόμμα μαζί. Μπορείτε να κάνετε του κόμματος πιο ευχάριστη με κάποια παιχνίδια κόμμα επέτειο. ? Τι θα λέγατε για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στην επέτειο σας. Μπορείτε να πάτε στην ίδια θέση όπου είχατε πέρασε την πρώτη μήνα του μέλιτος ή το κεφάλι σας προς άλλο προορισμό μήνα του μέλιτος. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι προς τον προορισμό σύντροφός σας πάντα ήθελα να πάω, ή να έχουν μια περιήγηση κρουαζιέρας. ? Ανέξοδη Ρομαντικές Ιδέες επέτειος? Γιατί relive not φλερτάροντας ημέρες σας και έχουν ημερομηνία προγραμματισμένη σαν πρώτη σας? In τα παρόμοια μόδα και στο ίδιο μέρος; Μπορείτε να πάρετε την ακόμη στον τόπο όπου πέρασε τα πρώτα ημέρες σας και αναπολούν τις αναμνήσεις σας μαζί. ? Οι γυναίκες βρίσκουν εξαιρετικά ρομαντικός, όταν παιδιά κάνουν ασήμαντα πράγματα για αυτούς. Για να ξεκινήσετε επετείους σας, μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας μικρά πράγματα για την καθημερινή της. Και σχετικά με τη μεγάλη ημέρα, ξυπνήστε μπροστά της, να χρησιμεύσει πρωινό στο κρεβάτι και να μεριμνήσει για ένα αφρόλουτρο για την ίδια και να περάσουν την ημέρα να κάνει πράγματα που της αρέσει, τον τρόπο της. ? Μια από τις ανέξοδες ρομαντικές ιδέες της επετείου είναι να διακοσμήσετε το χώρο σας με ροδοπέταλα, κεριά και να έχουν ένα ζεστό σπιτικό φαγητό, ένα μπουκάλι κρασί και βλέποντας μια ρομαντική ταινία μαζί. ? Αναδιάταξη μπάνιο σας σαν ένα σπα με κεριά, αρωματικά έλαια, σοκολάτες, φράουλες και μουσική. Κάντε το να μοιάζει με ένα πραγματικό ραντεβού spa για το σύντροφό σας. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό από μια μασάζ για το σύντροφό σας; ? Αγοράστε ένα πραγματικά μοναδικό και ξεχωριστό δώρο επετείου τη σύντροφό σας. Οι άνδρες δεν μπορούν να γνωρίζουν, αλλά, η γυναίκα έχουν την τάση να casually ένδειξη για το τι θα ήθελαν ως δώρο επετείου, πολύ πριν από την ημέρα. Απλά εγγραφείτε ότι στο μυαλό σου και την κοπέλα σου θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Μπορείτε να αγοράσετε ακόμη πολλά μικρά δώρα και να οργανώσει ένα κυνήγι θησαυρού. Αλλά και βεβαιωθείτε ότι ο θησαυρός είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό δώρο!
Εάν έχετε τα παιδιά, για την πραγματοποίηση εκ των προτέρων για μια μπέιμπι-σίτερ. Σχέδιο για τα πάντα εκ των προτέρων, όπως εσείς σίγουρα δεν θα θέλετε να καταλήξετε σε ένα χάος με sulking εταίρο. Αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο τους πρόσωπο είναι σημαντική. Προγραμματίστε μια ημερομηνία ή ένα μέρος αυτών ρομαντικές ιδέες επετείου, να εκθέτουν την αγάπη σας στο σύντροφό σας.