Λόγοι για να φοράτε τη ζώνη σας

Ζώνες ασφαλείας οι διατάξεις εγκατασταθεί σε ένα αυτοκίνητο για την ασφάλεια του οδηγού, καθώς και οι επιβάτες. Όταν ένα πρόσωπο που κινείται σε ένα όχημα, που κινείται με την ίδια ταχύτητα του οχήματος. Επομένως, εάν το όχημα συναντιέται με ένα ατύχημα, οδηγού και επιβάτες θα να εκτιναχθεί ή στις πλευρές με μεγάλη δύναμη που ενδεχομένως προκύπτουν σε πολλαπλές τραυματισμούς ή ακόμη θάνατο. Οι Ζώνες ασφαλείας με σκοπό την αποτροπή θανάτων από ατυχήματα οφείλονται σε ατυχήματα αυτοκινήτων.
Reasons να φοράτε ζώνη ασφαλείας σας, το πιο σημαντικό λόγος για χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση είναι ότι μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμών κατά 50% εάν συναντά κανείς με ένα ατύχημα. ? Η φθορά των ζωνών ασφαλείας αποτελεί ένα δίκαιο, ένα άτομο είναι σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση αν δεν βρεθεί μετά από αυτήν. Ο οδηγός καθώς και οι επιβάτες σε περίπτωση αυτοκινήτου πρέπει να φορούν ζώνη ασφαλείας. ? Ζώνες ασφαλείας παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια, εάν έχετε συναντηθεί με ένα ατύχημα. Θα σας εμποδίσει να τιναζόταν προς το πλάι ή εμπρός σε περίπτωση ατυχήματος. ? Αν ο οδηγός εφαρμόζει μια στιγμιαία φρένο στο όχημα, αυτός και οι επιβάτες ρίχνονται διαβιβάσει οφείλονται στο δίκαιο αδράνειας. Φορώντας τη ζώνη ασφαλείας θα αποτρέψει αυτό σε μεγάλο βαθμό. ? Μετά τη συνάντηση με ένα ατύχημα, εφόσον διαπιστωθεί ότι το πρόσωπο που έχει υποστεί βλάβες εξαιτίας της μη χρήση της ζώνης ασφαλείας, θα είναι εξίσου υπεύθυνος για τους τραυματισμούς του. ? Ζώνες ασφαλείας μπορεί να προστατεύσει τα ζωτικά όργανα ενός ατόμου, όπως το κεφάλι (εγκέφαλο) και το στήθος (καρδιά) από το να τραυματιστεί αν συναντιέται με ένα ατύχημα. ? Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι θα προτιμούσαν να ρίχνονται έξω από το όχημα, αν σε ένα ατύχημα αντί να κολλήσει στο εσωτερικό. Αντιθέτως, θα ήταν ασφαλέστερο για ένα πρόσωπο να είναι μέσα στο όχημα, όπως δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος πως θα 'χε γης, εάν πεταχτούν έξω από το όχημα. ? Μπορεί να υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις που οι επιβάτες συγκρούονται μεταξύ τους όταν το όχημα σταματά απότομα. Ζώνες ασφαλείας θα αποφύγει σίγουρα την κατάσταση αυτή. ? Seat belts also βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφύγουν τους τραυματισμούς που προκαλούνται σε ατυχήματα λόγω οδήγησης υπό την επήρεια. ? Στατιστικές για την ασφάλεια ζώνη ασφαλείας
Υπάρχουν αυστηροί ζώνη νόμοι κόσμο ασφαλείας φαρδιά αλλά, σύμφωνα με τις στατιστικές, είναι δύσκολα ακολουθούνται. Περίπου το 50% ζει θα αποθηκευτούν σε ένα ατύχημα, εάν οι άνθρωποι φορούν ζώνες ασφαλείας. Seat στατιστικές ασφαλείας ιμάντα δείχνουν ότι πλείστον του νεότερου πληθυσμού μεταξύ ηλικίες 16-35 είναι ελάχιστα βρεθούν φορούν ζωνών ασφαλείας. Seat περιστατικά ζώνη αποδεικνύουν επίσης ότι το 70% των ανθρώπων που τη χρήση ζώνης ασφαλείας έχουν αποτρέψει τραυματισμούς ακόμα και σε συνάντηση με ένα ατύχημα. Είναι διαπίστωσε ότι σχεδόν 10.000 ζωές μπορούν να σωθούν ετησίως μόνον φορώντας ζώνης ασφαλείας.
Κανείς να είναι κατ'εξαίρεση προσεκτικοί σχετικά ζώνης ασφαλείας παιδί καθίσματος. Ασφάλεια καθίσματα μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στα αυτοκίνητα σας εάν έχετε μικρά παιδιά. Άνθρωποι προσάπτουν στην ζωνών ασφαλείας προκαλέσει ερεθισμό τρίβοντας όλη την λαιμό. Seat βάτες ιμάντα ή διαγραμμιστές ζώνη καθίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν βρούμε τη ζώνες ασφαλείας άβολα. Τα προϊόντα αυτά είναι εύκολα διαθέσιμα σε καταστήματα αυτοκινήτων αξεσουάρ. Μητρότητας ζώνες ασφαλείας είναι επίσης διαθέσιμα για εγκύους που αδυνατούν να χρησιμοποιήσετε κανονική ζώνες ασφαλείας. Αυτά ειδικά σχεδιασμένα ζώνες ασφαλείας φοριούνται κατωτέρω την κοιλιά, επί των μηρών ή περιτυλίξεων και χρησιμοποιούνται για ασφάλεια της μητέρας και το αγέννητο παιδί.
Ένας από σημαντικότερους λόγους να φορούν ζώνη ασφαλείας σας είναι να ασφαλίσουν ασφάλεια και πρόληψη τραυματισμών. Μη συμμόρφωση με νομοθεσία για την ασφάλεια ζωνών ασφαλείας μπορεί να αποβεί μοιραία. Τούτο μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλές κακώσεις, κατάγματα, εγκεφαλική βλάβη, παραμόρφωση, ακόμα και θάνατο. Χρήση της ζώνης ασφαλείας συμβάλλει σημαντικά και είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της ασφάλειας οδήγησης. Ως εκ τούτου, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη ασφαλείας κάθε φορά που οδηγείτε.