Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία

«Συνομιλία» Ο ορισμός του χαρακτηρίζει ως μια άτυπη ανταλλαγή απόψεων ή ιδεών κλπ. Υπάρχουν φορές που μια συνομιλία αναμένεται από εσάς. Δεν χρειάζεται να είναι ειδικός στην τέχνη της συνομιλίας για να ξεκινήσετε ένα. Τα ακόλουθα είναι ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες γνωρίζοντας πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει.
Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία;
Αν έχετε παρακολουθήσει ένα δείπνο ή για γεύμα και καταλήγουν σε ένα τραπέζι που καταλαμβάνεται από τους ξένους, τότε θα έχουν προσγειωθεί σε μια κατάσταση, απλά αναφέρεται. Τώρα, τι πρόκειται να κάνετε; Απλώς επεκτείνει το χέρι σας προς το πρώτο πρόσωπο στο τραπέζι να έχει οπτική επαφή μαζί σας και συστηθείς. Αρκετά εύκολο, δεν είναι αυτό. Με αυτή την πράξη σας, έχετε εφαρμόσει τρία σημαντικά σημεία για το πώς να ξεκινήσει μια συνομιλία. Ανατομία μιας συνομιλίας:? Πρώτον: Η δημιουργία ενός επαφή με το άλλο άτομο ή άτομα. ? Δεύτερο: Να πάρει το άτομό του ενδιαφέρονται αρκετά για να περάσει από την εισαγωγή σας. ? Τρίτο: Μιλώντας με το άλλο. ? Τέταρτον: Τέλος της συζήτησης, με ή χωρίς μελλοντικά σχέδια για την κάλυψη ή να έρθετε σε επαφή. ? Με την εισαγωγή σας, έχετε αρχίσει μια αλυσίδα εισαγωγή γύρω από το τραπέζι. Τι θα ακολουθήσει; Πώς μπορείτε να προχωρήσετε με το τρίτο βήμα παραπάνω; Λοιπόν, μπορείτε να τους πείτε για το πώς τύχη σάς έχει προσγειώθηκε μεταξύ αγνώστων και πόσο άτυχος, αισθάνεστε ότι είστε;. Συγνώμη, Αστειεύομαι. Αλλά υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης. Έχετε σκεφτεί για την άλλη όψη του νομίσματος, ότι το υπόλοιπο των ανθρώπων που κάθονται στο τραπέζι να είναι οι ξένοι μεταξύ τους, καθώς και. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο παράγοντες που χαρακτηρίζει την ομάδα σας. Κατ 'αρχάς, όλα είναι τέλεια ξένους και, αφετέρου, καλούνται από τον ίδιο υποδοχής για την περίσταση. Πώς γυρίσματα για μια ερώτηση σχετικά με το κράτος ή την ευκαιρία για να πάρει την συνομιλία. Είναι σημαντικό ότι παίρνετε μέρος στη συζήτηση, αλλά, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάρει επιθετική και μονοπωλούν τη συζήτηση. Να είστε ειλικρινείς, και να πω αυτό που πιστεύω, όμως, αντισταθείτε στον πειρασμό της λήψης αμφιλεγόμενα σχόλια.
Πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση με έναν τύπο που σας αρέσει;
Θα έλθει μια μέρα που θα ξυπνήσετε νωρίς ένα πρωί με ονειροπόλα μάτια, και μόνο μία σκέψη που καταλαμβάνει μυαλό σας, πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση με κάποιον που σας αρέσει; Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα για να απαντήσετε και περισσότερο, εάν το πρόσωπο αυτό είναι το αντικείμενο της αγάπης σας, και αν κάποια μορφή του ρομαντισμού είναι ζυθοποιία. ? Μια συζήτηση ροές από βήμα προς βήμα, όπως προαναφέρθηκε. ? Προσωπική συμμετοχή σας στο πρόσωπο που κάνει την κατάσταση αυτή μοναδική και λίγο δύσκολο. ? Θα μπορούσε να είναι η υποκείμενη αιτία του δισταγμού σας πλησιάζει το πρόσωπο. Αν και οι δύο από σας έχουν γνωρίσει ο ένας τον άλλον, βοηθά την κατάσταση. ? Προσέγγιση του την με ευχετήρια όπως Hi, Γεια σας και καλέστε στο πρόσωπο από το όνομα, αν το ξέρετε, ή δεν συναντηθήκαμε στο πάρτι του Τζιμ. ? Όταν σταματά και κάνει τη οπτική επαφή με εσάς, συστηθείτε με τη συμμετοχή χαμόγελο στα χείλη σας. ? Αυτό θα σπάσει ο πάγος και η συνομιλία μπορεί να αρχίσει το τροχαίο. ? Εάν το πρόσωπο ακόμη θυμάται κόμματος Τζιμ έπειτα διότι θα χρησιμεύει ως ένα καλό θέμα συνομιλία στο αρχικό στάδιο. ? Εάν είστε άγνωστοι μεταξύ τους, στη συνέχεια, χαιρετισμό του και να εισαγάγει τον εαυτό σας, και στη συνέχεια αναφέρει πού και πότε έχετε παρατηρήσει τον πρώτο. ? Αυτό θα ξεκινήσει τη συνομιλία. Αφήστε τη συνομιλία για να αναπηδήσει θεματικό αντικείμενο, αν είναι δυνατόν. ? Ενώ μιλώντας κάνουν επαφή ματιών με το άτομο, αλλά μην stare. ? Ένα εύκολο μέσο για την επαφή με τα μάτια είναι η χρήση της μεθόδου τριγώνου. Κοιτάξτε στο δεξί μάτι του προσώπου για 4-5 δευτερόλεπτα στη συνέχεια στο αριστερό μάτι και στη συνέχεια στο πηγούνι για την ίδια διάρκεια του χρόνου. ? Νομίζετε ότι μπορείτε να κατορθώσετε να κάνετε αυτό; ? Ναι, πολύ καλό. Σήμερα που ξέρετε πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση, προχωρήστε και καλή τύχη! σε σας. ? Αν η απάντησή σας είναι, Οχι, τότε θα πρέπει να είναι γενναίοι και να το κάνουμε. ? Σύντομα θα ξέρετε πόσο ενδιαφέρεται ο ενδιαφερόμενος σε σας. ? Αν δεν είναι darting κλεμμένες ματιές στο ρολόι του για να ξέρει την ώρα, στη συνέχεια, προτείνει ένα οπτάνθρακα ή καφέ. Ωστόσο, είναι μια καλή ιδέα να τον αφήσει να έρθει επάνω με την υπόδειξη. ? Αυτό θα δείξει ότι ενδιαφέρεται για σας. ? Στο τέλος της συνομιλίας μπορείτε να διαπιστώσετε, ότι και τα δύο σας αρέσει και απολαύστε τα ίδια θέματα ή θέματα. ? Εάν είστε ακόμα ενδιαφέρονται για την επιδίωξη τη γνωριμία, μια πρόταση such as Ας συναντηθούμε ξανά, θα φροντίσει για τα μελλοντικά σχέδια, που θα μπορούσαν να τις περισσότερες φορές δεν έχει ως αποτέλεσμα ένα πρώτο ραντεβού. ? Πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση με ένα ντροπαλό Guy;
Αν αναρωτιέστε για, πώς να ξεκινήσει μια συνομιλία με ένα ντροπαλό τύπο;, τότε να είστε βέβαιοι. Οι ερωτήσεις είναι πολύ καλοί εκκινητές συνομιλίας. Στην πραγματικότητα, μεταξύ όλων οι δραστηριότητες παγοθραυστικό μπορείτε να σκεφτείτε, δεν είναι μια κακή ιδέα να έχουμε μια συλλογή αστείο ερωτήσεων παγοθραυστικό κάτω καπέλο σας. Μια ερώτηση απευθύνεται σε ένα ντροπαλό παιδί, θα τον σύρουν σίγουρα κατά τη συνομιλία. Ενώ το πρόβλημα εξεύρεσης μιας συνομιλίας με ένα ντροπαλό τύπος είναι είναι να ζητήσει από ένα ουδέτερο ερώτημα το οποίο θα τον θέσει σε ευκολία.
Πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση Business;
Υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου αισθάνεστε την ανάγκη αρχίζοντας μια συνομιλία με άλλους. Μερικές καταστάσεις μπορεί να ζητήσει μια στρατηγική που μπορεί να σας βοηθήσει στην οδήγηση τη συζήτηση σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Επιχειρήσεις συνομιλίες είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Τα παρακάτω περιγράφει μερικές συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση επιχειρήσεων. Διαμόρφωση μιας στρατηγικής για μια συνομιλία επιχείρηση σημαίνει, μπορείτε ψάξετε για στοιχεία σχετικά με συνδέσετε την επιχείρησή σας και το θέμα της συζήτησης, καθώς και. Γνωρίζοντας στοιχεία σχετικά με τις τελευταίες τάσεις των επιχειρήσεων, οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για την επιχειρηματική βοηθήσουν την κατάσταση. Μετά την ανταλλαγή των κοινωνικών χαιρετισμούς, μια ερώτηση όπως Έχετε ακούσει για την τεχνολογία «ΧΥΖ»; θα αρχίσουν σίγουρα το τροχαίο μπάλα.
Conversations είναι εξίσου σημαντικές για εμάς ως τροφή ως ανθρώπινα όντα νιώθουν την ανάγκη να κοινωνικοποιηθούν πάρα πολύ. Κάνουμε συζήτηση για την ανταλλαγή πληροφοριών, τα συναισθήματα και απόψεις, αλλά όχι όλοι μας μπορεί να σπάσει τον πάγο τόσο εύκολα όσο άλλοι μπορούν. Δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό. Να είναι γενναίος, αισθάνομαι τη ροή της εμπιστοσύνης μέσω εσάς, ρίξει τον δισταγμό και να σου που εμπλέκονται σε μια συνομιλία. Αν μπορείτε να μεταδώσει την προθυμία σας να ξεκινήσετε ή να παρασύρονται σε μια συζήτηση με τους άλλους, τότε, ανησυχία σας για το πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση θα είναι δύσκολα μια ενόχληση σε σας.