Πώς να σκοτώσει τους ψύλλους στον τάπητα

Οι ψύλλοι είναι έντομα που δεν διαθέτουν τα φτερά. Αυτά τα έντομα έχουν την ικανότητα να δάκρυ του δέρματος και απορροφούν το αίμα. Ψύλλος τύποι περιλαμβάνουν το ανθρώπινο ψύλλων, ανατολίτικα ψύλλος αρουραίων, οι ψύλλοι σκυλιών και των ψύλλων της γάτας. Οι ψύλλοι είναι γενικά μέγεθος δεν υπερβαίνει τα 3,3 mm και είναι σκούρου χρώματος τα πλάσματα. Μπορούν να πιπιλίζουν το αίμα με τη βοήθεια του στόματός τους που μοιάζει με σωλήνα. Περισσότερο επιρρεπή σε επιθέσεις από ψύλλους είναι τα θερμόαιμων σπονδυλωτών τα οποία περιλαμβάνουν ζώα όπως τα σκυλιά γάτες, κουνέλια και αρουραίους. Τα ανθρώπινα όντα αποτελούν επίσης μέρος αυτού του καταλόγου. Ψύλλων σάλιο είναι η αιτία δερματικά εξανθήματα σε πολλούς ανθρώπους. Οι ψύλλοι μπορεί επίσης να μεταδίδουν μια ασθένεια όπως η βουβωνική πανώλη. Οι ψύλλοι αναζητούν συνήθως καταφύγιο στα ρούχα των ανθρώπων ή στα χαλιά. Χαλιά είναι ένα μέρος όπου οι ψύλλοι βρίσκουν εύκολο να πολλαπλασιάσετε, συνεπώς, χαλιά πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση. Για να αποφευχθούν οι επιβλαβείς συνέπειες μιας επίθεσης από ψύλλους και να τους περιορίζουν τον πολλαπλασιασμό, πρέπει να ξέρετε πώς να σκοτώσει τους ψύλλους στον τάπητα.
Διαδικασία που πρέπει να απαλλαγούμε από ψύλλους στο χαλί
Να απαλλαγούμε από ψύλλους δεν είναι ένα τιτάνιο έργο. Για τον σκοπό αυτό χρειάζεστε μόνο μια ηλεκτρική σκούπα, μια σκούπα και κάποια βορικού σκόνη. ? Το πρώτο βήμα είναι να ηλεκτρική σκούπα κάθε μοκέτα μέρος του σπιτιού σας. Μετά από αυτή τη διαδικασία προσεκτικά και αργά, θα εγγυάται την απορρόφηση του μέγιστου αριθμού των ψύλλων στο σάκο κενού, αλλιώς θα πρέπει να το κάνουμε και πάλι. ? Το επόμενο βήμα είναι να πάρει το σάκο κενού από το καθαρότερο και μόλις το πετάξετε έξω από το σπίτι. Αυτό πρέπει να γίνει συντομότερο σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα οι ψύλλοι δεν τους σκοτώνει. Οι ψύλλοι μπορούν να φύγουν από την τσάντα για να το ανοίξετε. ? Επιπλέον, πάρτε το βορικό σκόνη και ντους το σε όλα τα χαλιά στο σπίτι. Βορικό σκόνη προκαλεί αφυδάτωση στα ψύλλους, το οποίο τελικά γίνεται μοιραία γι 'αυτούς. ? Τώρα, πάρτε μια σκούπα και να διαδώσουν τη βορικού σκόνη σε ολόκληρο το χαλί και κρατήστε το για μια διάρκεια περίπου 24-25 ώρες. ? Re-κενό όλα τα χαλιά του σπιτιού. Η εκ νέου με ηλεκτρική σκούπα διαδικασία θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από όλες τις υπόλοιπες αφυδατωμένα ψύλλους και τα αυγά τους. Καλό θα είναι να διαθέσει στα ανοικτά των σάκων και πάλι, καθώς σε λίγες ψύλλοι μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός. ? Τα σημεία που πρέπει να θυμάστε ενώ Killing ψύλλοι
Βορικό σκόνη δεν επηρεάζει τους υγιείς ανθρώπους πολύ, αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα για τους ανθρώπους που υποφέρουν από αναπνευστικές παθήσεις όπως το άσθμα. Προτείνεται, συνεπώς, ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εγκαταλείψουν την αίθουσα, ενώ η διαδικασία της εξάπλωσης βορικού σκόνη είναι.
Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω διαδικασία για το πώς να σκοτώσει τους ψύλλους στον τάπητα, θα απαλλαγείτε από τους ψύλλους. Αλλά μόλις βορικού σκόνη χάνει την ισχύ της, οι ψύλλοι μπορεί να επανεμφανιστεί. Μπορείτε να περιορίσετε τους ψύλλους από πολλαπλασιάζοντας στο σπίτι σας με τη λήψη προληπτικών μέτρων όπως ο καθαρισμός ταπήτων, πλένουν όλα τα κλινοσκεπάσματα, ξύλινα έπιπλα, παιχνίδια κατοικίδιου ζώου στο νερό και σαπούνι τη διατήρηση της συνολικής καθαριότητα. Λαμβάνοντας τη σωστή λήψη συντηρητικών μέτρων, θα σας βοηθήσει να επιτύχουμε τον έλεγχο ψύλλων, αλλά και για να απαλλαγούμε από αυτά τα μικροσκοπικά κτήνη πάντα.