Κτίριο Πόρτες Αχυρώνας - Πώς να οικοδομήσουμε μια πόρτα Αχυρώνας

Δυστυχώς, σε αντίθεση με κρασί, μια πόρτα αχυρώνα δεν έχει πραγματικά την ηλικία καλά. Μια παλιά πόρτα του αχυρώνα δείχνει σημάδια ενδεικτικό της φθοράς όπως η ανάπτυξη μούχλας στην επιφάνεια, αλλοίωσης του νερού και αδυναμία ξύλο. Για να μην αναφέρουμε τη σκουριά και τρίξιμο των αρθρώσεων! Βλέπετε αυτά τα σημεία και γνωρίζετε ότι παλιά πόρτα σας πρέπει να πάει. Δεν αχυρώνα άλογό σου αξίζει κάτι καλύτερο; αγελάδες σας χρειάζονται σίγουρα μια καλύτερη διατηρηθεί στο σπίτι. Και πώς να οικοδομήσουμε μια πόρτα αχυρώνα; Εδώ είναι μερικοί δείκτες και λεπτομέρειες για την κατασκευή ενός πόρτα του αχυρώνα.
Μάθετε για την οικοδόμηση Αχυρώνας Πόρτες
Τι χρειάζεστε? 8 πόδια LVL Δοκοί (αριθμός θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της πόρτας να χτιστεί)? Oak / Σφενδάμι Hardwood Boards? Πίνακας είδε? Hammer? Mitter? Αχυρώνας Μεντεσέδες? Καρφιά? Bolt? Λεπτομέρειες να χτίσει μια Αχυρώνας Πόρτα
Το πρώτο πράγμα που πρέπει χτίζοντας τις πόρτες σιταποθηκών είναι να ελέγξετε είναι εάν το πλαίσιο της πόρτας είναι εντάξει. Αν η πόρτα σκελετός είναι πελεκημένη, σπασμένα ή κλίση, πρέπει είτε να σταθερό ή αντικατασταθεί. Εάν δεν διορθώσετε τον ελαττωματικό καρέ, δεν θα πάρετε τη σωστή μετρήσεις και πόρτα σιταποθηκών σας θα καθορίσει όλες λάθος, και θα αντιμετωπίσετε μακροπρόθεσμη μπελάδες ενώ άνοιγμα και κλείσιμο των θυρών αχυρώνα. ? Το επόμενο βήμα είναι προκαταρκτική να αποφασίσει εάν οι πόρτες αχυρώνα πρέπει να ανοίξει προς τα μέσα ή έξω. Παρά το γεγονός ότι αυτό το βήμα φαίνεται βλακώδης λίγο, είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να αγνοηθεί, ειδικά αν ζείτε σε περιοχές με καλή χιονόπτωσης. Εάν ζείτε σε μια περιοχή με σημαντικές χιονοπτώσεις, θα ήταν λογικό να έχει την πόρτα ανοιχτή προς τα μέσα. ? Το επόμενο βήμα είναι να μετρηθεί την πόρτα άνοιγμα. Είναι πάντα ευεργετικό ενώ κτίριο πόρτες αχυρώνα να έχουν ένα τραχύ σκαρίφημα της αναμενόμενης πόρτα με όλες τις μετρήσεις. Για αυτό το παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε μια τέλεια τετράγωνο 10 ft x 10 ft άνοιγμα της πόρτας. Θα πρέπει να λαμβάνετε 2 σανίδες, κάθε λίγο λιγότερο από 10 πόδια μήκος και λιγότερο από 5 πόδια πλάτος. Θα πρέπει να αφήσετε λίγο χώρο κάτω από την πόρτα του αχυρώνα να αντιπροσωπεύουν μετατοπίσεις του εδάφους. Αν πάρετε το τέλειο μέτρησης και αν υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο επίπεδο του εδάφους που οφείλεται στις κλιματικές αλλαγές, τότε η πόρτα θα πάρει μπλοκαρισμένο. Η ελαφρά διαφορά στο πλάτη θα λογιστικώς από τη πόρτας καρέ και μεντεσέδες. ? Κόψτε επάνω το lvl σανίδες στο απαιτούνται μετρήσεις σας. LVL σημαίνει Laminated Veneer ξυλεία. Είναι μια επεξεργασία ξυλείας που είναι ελαφρύτερο, ακόμη ισχυρότερη από την πραγματική ξυλεία, και μπορεί να αντέξει πλέον τις καιρικές συνθήκες. Βάλτε ένα καρφί στο διοικητικό συμβούλιο. Μόλις συμπληρώσετε την πόρτα, καρφί η άλλη πλευρά στην πλακέτα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με την άλλη πόρτα, καθώς και. ? Μόλις το πόρτες είναι έτοιμα, διορθώσετε τους μεντεσέδες στις πόρτες. Space τους έξω, ένα σε κάθε άκρο και μία στο κέντρο. Τρυπήστε τις τρύπες στο πόρτα για τις βίδες. Θα πάμε να χρειάζεται ένα ζευγάρι από τους μπράβους για να πάρει την πόρτα σας. Σήκωσε την πόρτα και καρφί τους μεντεσέδες το τηε βοαρδσ. Σκεφτείτε πίσω από εάν αποφάσισε να προχωρήσει μετρουμένης προς το εσωτερικό πόρτα ή έξω πριν κάρφωμα τους μεντεσέδες in. Χρησιμοποιήστε γαλβανισμένα 2-ιντσών καρφιά. Τα καρφιά θα πρέπει να έχουν αρκετά καλό ποιότητας, επειδή είστε τους απασχολεί μακροπρόθεσμα κάποια αρκετά stuff βαρέα. Εκτός αυτού, θα είναι επίσης εκτεθειμένοι σε κάποια κακοκαιρία, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι γαλβανισμένα. ? Μην ξεχάσετε να βίδα μάνδαλο επάνω πόρτα σας! Επισύναψη μπουλόνι στην πόρτα σας να το κρατήσει κλειστό. ? Η διαδικασία κτίριο πόρτες αχυρώνες είναι εύκολο, παρόλο μακρά και σωματικά προκλητική. Μπορεί να πάρει το μεγαλύτερο της Κυριακής σας. Αυτό είναι, φυσικά, εάν όλα τα υλικά που αγοράζονται εκ των προτέρων!