Πώς να Jeans κινδύνου

Στενοχωρώντας τζιν νοείται καταστροφή ενός τζιν ζεύγος. Ωστόσο, στενοχωρώντας τζιν απαιτεί δημιουργική προοπτικές. Θα πρέπει να είναι σε θέση να απεικονίσει ποια μέρη πρέπει να εξετάσουν φθαρεί έτσι ώστε η αναξιοπαθούντα τζιν θα σας βοηθήσει να κάνετε μια δήλωση μόδας. Ο νόμος του θλιβερές τζιν δίνει τα τζιν μια μοναδική μοντέρνα εμφάνιση. Συχνή χρήση και πλύσεις δίνουν τζιν σε αναξιοπαθούντα βλέμμα. Συντετριμμένη τζιν είναι τα τελευταία τάση της μόδας εφήβων. Προτού να κατανοήσουμε τα βήματα για το πώς να τζιν αγωνία, ας ρίξουμε μια ματιά στα εργαλεία που θα χρειαστείτε. Όλος ο εξοπλισμός θα χρειαστεί να τζιν αγωνίας είναι εύκολα διαθέσιμα στο σπίτι. ? Ζεύγος ψαλιδιού ή Ξυραφιού? Μολύβι ή Πλενόμενο Marker? Ξύλινο block? Γυαλόχαρτο ή Τυρί τρίφτης? Αποφασίστε το Ζεύγος Jeans? Μπορείτε αγοράσετε καινούριο τζιν ή χρησιμοποιήστε ένα παλιό ένα για δυσφορική. Βεβαιωθείτε ότι το τζιν που αγοράζετε σας ταιριάζει σωστά και να μην αγοράζουν ακριβά τζιν. Αν θέλετε να αγωνία παλιά τζιν, ενεργούν έτσι ώστε να επιλέξετε ένα παντελόνι τζιν που δεν σας πειράζει να πειραματίζεται με. Αναξιοπαθούντα τζιν ανάγκη έχουν τρύπες και σχιστεί περιοχές ώστε επιλέγουν το τζιν προσεκτικά.
Mark στον δύστυχο Περιοχές? Τώρα έχετε αποφάσισε την τζιν θέλετε να αγωνία, επιλέξτε τις περιοχές που θα αναξιοπαθούντα. Συντετριμμένη τζιν φαίνονται πιο μοναδικά όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα στις περιοχές όπου τα φυσικά θλιβερό λαμβάνει χώρα, όπως, τα ισχία τους μηρούς, τα γόνατα, κλπ. Έτσι, το σήμα τους τομείς που θέλετε να διατρέχει κίνδυνο. Use μολύβι ή να πλένονται δείκτη για τον εορτασμό της περιοχές. Χρησιμοποιούν ξεχωριστές ενδείξεις για τρύπες και εξασθενίζει.
Τρόποι για να Jeans κινδύνου
Ξεθωριασμένη Επίδραση? Ξεκινήστε με τις περιοχές όπου θέλετε να δώσει μια ξεθωριάσει επίδραση. Προτού ξεκινήσετε την οδυνηρή διαδικασία, εισάγουν ένα τμήμα του ξύλου κάτω από την περιοχή που θέλετε να εργαστείτε επάνω. Αυτό θα παράσχει μια υποστήριξη ενώ ξεθώριασμα. Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ξεθώριασμα.
Λεύκανση? Λεύκανση εξασθενίζει τζιν γρήγορα και λευκαίνει η περιοχή όπου εφαρμόζεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήπιο χλωρίνη για τις ίδιες. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε λαστιχένια γάντια πριν ξεκινήσετε λεύκανση. Κάντε ένα μείγμα σκόνης χλωρίνης και νερού. Πάρτε ένα κομμάτι πανί ή σφουγγάρι και βουτιά το στο διάλυμα. Συμπιέστε το σφουγγάρι ή πανί σωστά και εφαρμόζουν τις λύση περιοχής που θα αναξιοπαθούντα. Τώρα, πλύνετε το τζιν σε κρύο νερό το νωρίτερο. Έτσι θα αποφευχθεί η παρακμή των τζιν. Είναι σημαντικό να είναι προσεκτικοί κατά τη λεύκανση. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ότι η λύση λεύκανσης δεν τυχαία πετρελαιοκηλίδα σε τομείς ότι μπορείτε δεν θέλετε να αγωνία.
Γυαλόχαρτο ή Τυρί τρίφτης? Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή γυαλόχαρτο. Χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο που είναι πολύ σκληρή. Με τη βοήθεια του γυαλόχαρτου, τρίψτε στην περιοχή που πρέπει να εξετάσουμε ξεθωριάσει. Τρίψτε έως ότου παίρνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ξύστη τυριών αντί γυαλόχαρτο. Τρίψτε το πίσω τσέπες, τα γόνατα και τα ισχία με τη βοήθεια των θλιβερή εργαλείο της επιλογής σας.
Τρύπες? Όταν θέλετε να δημιουργήσετε τρύπες στο τζιν σας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κοπεί συνολικά από τον κύκλο του τζιν σας. Mark κύκλους όπου θέλετε να δημιουργήσετε τρύπες. Πάρτε ξυράφι και εκτελούνται στο μήκος της σημειωμένη περιοχή. Τρίψτε μέχρι να δείτε την λευκή σκέλη του τζιν. Μπορείτε να αφαιρέσετε την πλέξη ή να τους κρατήσει ή να καταργήσετε μόνο μερικές από τις πτυχές και να κρατήσει το υπόλοιπο. Υπάρχει ένας αριθμός προτύπων τρύπα που μπορείτε να επιλέξετε.
Τελική Touch? Για περαιτέρω επίδραση της στενοχωρώντας, χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι και να σχίσει τα τζιν στον ποδόγυρο και ραφές. Αυτό θα δώσει ένα ξέφτισμα επίδραση σε επισφαλή τζιν σας. Αφού τελειώσετε με όλα τα βήματα της οδυνηρές τζιν σας, πλύνετε το τζιν και να δείτε αν θέλετε να κάνετε περαιτέρω οδυνηρές.
Με τη χρησιμοποίηση μερικών τεχνικών και μετά την ανωτέρω δίδονται βήματα, μπορείτε εύκολα να κάνετε τις δικές αναξιοπαθούντα τζιν σας ότι οι τάσεις της μόδας αυτές τις μέρες. Μόλις μάθετε πώς να τζιν αγωνία, μπορείτε να δώσετε τους φίλους ιδέες σας για την ίδια. Έτσι, αντί να αγοράζουν ακριβά αναξιοπαθούντα τζιν από ένα εκθετήριο, να σε αναξιοπαθούντα τζιν από τον εαυτό σας.