Πώς σε Γαλλικά Braid δικά σας μαλλιά

Γαλλική πλεξούδα είναι ένα στυλ μαλλιών ιδανικό τόσο για επίσημες όσο και casual φορές. Εάν ξέρετε πώς να πλέκω τα μαλλιά, μπορείτε εύκολα να μάθετε πώς να γαλλικές πλεξούδα μαλλιών. Γαλλική πλεξούδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των γυναικών, δεδομένου ότι δεν δίνει μόνο ένα τακτοποιημένο, καθαρό και αξιοπρεπή εμφάνιση με τα μαλλιά, αλλά και τους βοηθά να κομψή εμφάνιση για το NO κόστος. Μπορείτε να κάνετε χρήση της πλεξούδας hairstyles για μια κανονική ημέρα γραφείο, για έναν αγώνα μπάντμιντον τη νύχτα και ακόμη και να αντιμετωπίσει μια κακή ημέρα μαλλιά. Γαλλική πλέξιμο των μαλλιών είναι μια τέχνη και τους εμπειρογνώμονες αυτής της δεξιότητας τεχνογνωσίας συμφέρουσα είναι για αυτούς. Να βρείτε γαλλικές πλεξούδες συναρπαστική και ελκυστική, καθώς; Έχετε πάρα πολύ θέλουν να μάθουν πώς να γαλλικές πλεξούδα σας μαλλιά; Ξεκινήστε μαθαίνοντας πώς να γαλλικές πλεξούδα η τρίχα σας σήμερα το ίδιο. Βήμα προς βήμα πώς να γαλλικές πλεξούδα οι οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω.
Βήμα 1: Πλύνετε τα μαλλιά σας με ένα καλό σαμπουάν ποιότητας και, στη συνέχεια, υπό τον όρο με ένα μαλακτικό κατάλληλο για τα μαλλιά σας. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσει. Μπορείτε ακόμη στέγνωμα το εάν η ανάγκη είναι αυτό καθαυτό. Making πλεξούδες, κυρίως γάλλων braids, απαιτούν στεγνά μαλλιά σε υγρή μαλλιά, δεν πιθανό ότι διαχειρίσιμη.
Βήμα 2: Χτενίστε τα μαλλιά καλά. Ξεμπερδεύω όλα τα μπερδέματα. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι απολύτως κουβάρι ελεύθερο διότι ενδέχεται να παρεμποδίσει τη διαδικασία της γαλλικής πλέξιμο. Μπορείτε να εφαρμόσετε τζελ κόμμωσης ή μους για καλύτερα αποτελέσματα.
Βήμα 3: Πάρτε το ένα τέταρτο περίπου των μαλλιών σας στην κορυφή του κεφαλιού. Χωρίζουμε σε τρία τμήματα. Κρατήστε το αριστερό τμήμα στην αριστερή παλάμη μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Ομοίως, κρατήστε πατημένο το δεξί τμήμα του δεξιά παλάμη με τον ίδιο τρόπο. Διατηρήστε το μεσαίο τμήμα διαχωρίζεται από το υπόλοιπο της τρίχας με τη βοήθεια οποιουδήποτε από το δάχτυλό σας.
Step4: Διασχίστε το αριστερό τμήμα κατά τις οποίες η μεσαία και αμέσως κρατήστε το τελευταίο με τα δάχτυλα.Τώρα διασχίζουν το δικαίωμα τμήμα πάνω από το τμήμα τώρα βρίσκονταν στο Κέντρο.
Step5: Σε κανονικές οδηγίες πλεξίματος για τα μαλλιά, σε αυτό το βήμα είστε υποτίθεται για να διασχίσουν το σημερινό αριστερό τμήμα σχέση με το σημερινό μέσο τμήμα. Αλλά στη γαλλική πλεξούδα, πρέπει να πάρετε ένα νέο αριστερό τμήμα από τα μαλλιά που υπάρχουν στην αριστερή πλευρά του τριχωτού της κεφαλής. Διπλώστε αυτό το νέο αριστερό τμήμα πάνω από το μεσαίο τμήμα και επαναλάβετε αυτό με το σωστό τμήμα.
Step6: Προχωρήστε με τον τρόπο αυτό με τη λήψη νέων αριστερά και δεξιά τμήματα και τη συμπερίληψη τους στην πλεξούδα. Κάντε το αυτό μέχρι να φτάσετε στον αυχένα του λαιμού σας.
Step7: στο σβέρκο περιοχή, έχετε ορισμένες επιλογές. Μπορείτε να πλέκω τα μαλλιά σας κανονικά και θα σφραγίσει τις πλεξούδες με τη βοήθεια ενός κατόχου αλογοουρά ή έναν ελαστικό ιμάντα. Τη δεύτερη επιλογή είναι πως μπορείτε να πτυχώσετε τα άκρα μέχρι κάτω τις πλεξούδες στο σβέρκο και ασφαλίστε το με τις φουρκέτες. Αυτό είναι κατάλληλο για μια επίσημη εμφάνιση. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας. Αυτό το βήμα ολοκληρώνει τη γαλλική πλεξούδα και το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο καιρό hairstyle.
Μπορείτε να βρείτε αυτή την ιδιαίτερη τεχνική πλέξιμο μαλλιά είναι λίγο δύσκολο στην αρχή. Μόλις ξέρετε πώς να το κάνουμε Γαλλική πλεξούδα, θα είναι σε θέση να το κάνει ακόμη και έναν θυελλώδη πλευρά της παραλίας και ότι επίσης δεν καθρέφτη. Στην πραγματικότητα, ένας καθρέφτης είναι ελάχιστα που απαιτούνται για τη γαλλική πλέξιμο των μαλλιών. Όλα αυτά είναι το ζήτημα της χωροθέτησης τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας. Ακολουθήστε όλες τις πώς να γαλλικής οδηγίες Braid και να δώσει τα μαλλιά σας ένα εντυπωσιακό και εκθαμβωτικό στυλ.