Καθαρισμός ξύλινες γέφυρες - Πώς να καθαρίσει μια ξύλινη γέφυρα

Wood καταστρώματα είναι μια δαπανηρή επένδυση και απαιτούν καθαρισμό σε τακτική βάση να προστατεύσει κατάστρωμα από σήψη και χρώση. Ξυλείας για οικοδομικές κατασκευές κατάστρωμα είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά κατάστρωμα καθαρισμού είναι συνήθως αρκετά απλή. Με τον καιρό, η επιφάνεια της ξύλινες γέφυρες γίνουν θαμπά από την έκθεση στον αέρα, το φως του ήλιου και τη βρωμιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξεχνάτε να πλένετε αυτοκίνητά τους, αλλά αγνοούν καθαρισμό καταστρώματα ξύλο τους. Καθαρισμός καταστρώματα ξύλο είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος να αποκατάσταση και διατήρηση το φυσικό χρώμα του ξύλου. Με τον κατάλληλο καθαρισμό, τα καταστρώματα σας θα διαρκέσει πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να διατηρήσουν αυτό το νέο look για πολλά χρόνια. Εδώ είναι πώς να καθαρίσετε ένα κατάστρωμα.
Deck Cleaner
Για βέλτιστα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να κάνει χρήση του δικαιώματος σκούπα. Χλωρίνες και τα καθαριστικά οικιακής χρήσης είναι αποτελεσματικά στην εξάλειψη των ακαθαρσιών. Το φωσφορικό νάτριο (TSP) χρησιμοποιείται συχνά για να απομακρύνονται τα λίπη και αιθάλη. TSP είναι ένα all καθαρότερο σκοπό και έχει σε χρήση για χρόνια. TSP είναι γενικά αναμειγνύεται με ένα απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων για τον καθαρισμό των θέσεων εργασίας. Οξυγόνο χλωρίνη είναι ένας από ασφαλέστερος τρόπος να καθαρίσετε ένα κατάστρωμα ξύλο. Είναι μη τοξικό και μπορούν αφαιρέσει πρακτικά κάθε λέρωμα. Hy-Tech House Wash είναι μια σκόνη πυκνό διαμορφώθηκε με παραλία οξυγόνο για αποτελεσματικό καθαρισμό. Είναι περιβαλλοντικά φιλικό και δεν θα βλάψει τα καταστρώματα ξύλο σας. Δεδομένου ότι τα προβλήματα χειρισμού συνδέεται συχνά με κατάστρωμα καθαριστές, είναι καλύτερα να φοράτε λαστιχένια γάντια και προστατευτικά γυαλιά όταν τη χρήση αυτών των προϊόντων καθαρισμού.
Πώς να καθαρίσει μια ξύλινη γέφυρα
Πρώτον, καταργήστε όλα τα στοιχεία από το κατάστρωμα. Πριν από την εφαρμογή κάθε διάλυμα καθαρισμού, πρέπει να αμβλύνουν το κατάστρωμα επιφάνεια με νερό. Αναμείξτε χλωρίνη οξυγόνο με ζεστό νερό σε ένα κουβά. H συνιστώμενη αναλογία είναι 6 ουγκιά της χλωρίνης σε κάθε γαλόνι του ύδατος. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη βοήθεια ενός βούρτσα τουαλέτας για ανάδευση το μείγμα, ώστε η κόνις λευκαντικό διαλύεται εντελώς στο νερό. Σήμερα Βάλτε το μείγμα σε ένα τυπικό ψεκαστήρα και ψεκάστε το κατάστρωμα. Χρησιμοποιήστε το απλόχερα και αφήστε το να παραμείνει για τουλάχιστον 15 λεπτών. Αυτό θα βοηθήσει αφαιρέσει σκληρές λεκέδες. Ρίξτε μια σκληρή βούρτσα και να καθαρίζουν το κατάστρωμα ξύλο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία βούρτσα τουαλέτας για να τρίψετε επάνω στις ράγες. Ξεπλύνετε την περιοχή λεπτομερώς με νερό. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλες λύσεις καθαρισμού όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ισχύουν τα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Ένα πιεστικό μηχάνημα χρησιμοποιείται γενικά για τον καθαρισμό μεγαλύτερων καταστρώματα. Αυτά τα μηχανήματα δύναμη να κάνει τη δουλειά αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πλυστικά μηχανήματα σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν διαλύματα καθαρισμού. Ωστόσο, αυτό δεν απαιτείται το πλύσιμο δράση τους είναι αρκετά ικανό να ξεφορτωθεί το τρίξιμο και grime. Ωστόσο, αυτά τα μηχανήματα παράγουν ακραίες πιέσεων που να παραμερίσει τα φινίρισμα ξύλου. Αυτό θα μειώσει την ανθεκτικότητα του ξύλου, αφήνοντας με τραχεία επιφάνεια. Οι ειδικοί συστήνουν ένα χαμηλής πίεσης πλυντήρια ισχύος (1.500 psi ή μικρότερη) τα οποία έχουν μια μεγάλη άκρη ανεμιστήρα. Το κάνουν ωραία εργασία του καθαρισμού καταστρώματα να μη βλάπτεται το φινίρισμα ξύλου.
Έτσι, εάν θέλετε να διατηρήσετε την εμφάνιση του καταστρώματος από ξύλο σας, ο καθαρισμός πρέπει να είναι. Παράγοντες όπως η χρήση, ο καιρός, η υγρασία και έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία να αποφασίσει την ανάγκη και τη συχνότητα καθαρισμού.