Δύο Color Hair τόνος

Δύο βάψιμο των μαλλιών τόνος είναι ένα νέο στυλ, η οποία ήρθε προσφάτως στη ζώνη αρμοδιότητας της χρώμα μαλλιών. Δύο τονισμένο χρώμα των μαλλιών είναι διαφορετικό από το αναδεικνύει. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αναδεικνύει και δύο ήπια χρώματα τρίχας, είναι ένα και το αυτό. Το στυλ απαιτεί το πάνω μισό της τρίχας που χρωματίζονται χρησιμοποιώντας ένα χρώμα των μαλλιών και το κάτω μισό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό χρώμα μαλλιών.
Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί σε δύο χρώμα μαλλιών τόνος αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια. Αλλά εάν θεωρείτε ότι είστε ένα χρώμα μαλλιών pro, στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτές τις απλές συμβουλές για να πάρετε τα δύο μαλλιά τόνο χρωματικό εφέ. Δοκιμάστε αυτά τα do-it-yourself οδηγίες, για δύο χρώμα μαλλιών τόνος:
Χρώμα μαλλιών Συμβουλές για τους δύο ήχο? Το πιο σημαντικό χρώμα μαλλιών συμβουλές για τους δύο βαφές μαλλιών τόνος, είναι χρησιμοποιώντας χρώματα της ίδιας οικογένειας χρώμα. If Επαναλάβετε τη να συνδυάζουν τα χρώματα, μπορείτε να καταλήξετε με μια καταστροφή χρώμα μαλλιών. ? Κυρίως, το πάνω μισό της τρίχας είναι χρωματισμένα με τη απόχρωση και το κάτω μισό της τρίχας είναι χρωματισμένο σε μια πιο σκούρα απόχρωση. Μπορείτε να δοκιμάσετε το αντίθετο, αν αισθάνεστε ότι θα φανούν καλύτερα? Επιλογή χρωμάτων σκιές? Η κύρια πτυχή των δύο ήπια χρώματα, είναι η αντίθεση. Μια δραματική επίδραση μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το φως και σκούρες αποχρώσεις, όταν συνδεθεί μαζί. Choose αποχρώσεις ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας, το φυσικό χρώμα των μαλλιών και το χρώμα που θα αισθάνεστε άνετα φορώντας.
Δύο ήπια Χρώμα μαλλιών στυλ? Βασικά, υπάρχουν τρεις μορφές των δύο ήπια χρώμα μαλλιών:
Επάνω και κάτω στρώματα: Το επάνω και κάτω είναι πλήρως χρωματισμένα χρησιμοποιώντας μια διαφορετική απόχρωση. Αυτό είναι το πιο προτιμώμενη μορφή των χρωστικών ανάμεσα σε όλα τα στυλ μαλλιών χρωματισμό. Ο αναπτήρας τόνος χρησιμοποιείται συνήθως στην κορυφή και τα χαμηλότερα στρώματα χρώματος χρησιμοποιώντας την πιο σκούρες αποχρώσεις δημιουργεί αντίθεση χρωμάτων.
Κομμάτια: Μπορείτε να προσθέσετε ένα δεύτερο χρώμα για να πάει μαζί με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύχρωμη εμφάνιση με την προσθήκη κομμάτια, είτε στα κτυπήματα ή κατά μήκος των παρειών.
Πυρήνα Συμβουλές: Αυτό το funky στυλ μοιάζει πολύ με κοντά κουρέματα. Μπορείτε να προσθέσετε περίπου μισή ίντσα του χρώματος τις άκρες των μαλλιών σας για να δημιουργήσετε μια ζωντανή μαλλιών δύο τόνους χρωματικό εφέ.
Δύο τόνος χρώμα μαλλιών Οδηγίες? Ο ευκολότερος και απλούστερος τρόπος για να τα μαλλιά δύο τόνος βλέμμα χρώμα, διχάζει τα μαλλιά σας οριζόντια σε δύο μέρη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κορυφή των αυτιών σας ως σημεία αναφοράς. Χρώμα το ανώτερο στρώμα των μαλλιών και τυλίξτε τα μαλλιά σε ένα σκουφάκι μπάνιου. Σήμερα χρώμα στο κάτω μισό της τα μαλλιά και αφήστε το χρώμα για να καθιερωθεί για μια χρονική περίοδο. Αφού ρυθμιστούν τα χρώματα, ξεπλύνετε το κάτω μισό πρώτο. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το καπάκι ντους και πλύνετε το ανώτερο στρώμα της τρίχας.
Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και δύο το χρώμα των μαλλιών ήχο χρησιμοποιώντας τη φυσική σκιά των μαλλιών σας. Επιλέξτε μια σκιά που θέλετε να βάφετε τα μαλλιά σας και να αποφασίσει ποιο τμήμα θέλετε να χρώμα. Στη συνέχεια, χωρίζουν τα μαλλιά οριζοντίως σε δύο και του χρώματος της ενότητας που έχετε αποφασίσει για το χρώμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δύο χρώμα μαλλιών ήχο, χρησιμοποιώντας τη φυσική σκιά των μαλλιών.
Ένας άλλος τρόπος είναι να δοκιμάσετε το κοντόχοντρο μαλλιά τονίζει. Διαλέξτε μια σκιά για το κορυφαίο μισό των μαλλιών σας. Η φυσική σκιά τρίχα θα είναι το χρώμα στο κάτω μισό της τα μαλλιά. Use ταινίες και να δημιουργήσει παχιά κομμάτια ραβδώσεις χρώματος, κατά μήκος της κορυφής του κεφαλιού σας. Χρώμα των ειδικών πτυχών για τα μαλλιά, με το διαχωρισμό τους χρησιμοποιώντας ταινίες. Μπορείτε ακόμη και το χρώμα τους τομείς εκτός του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας ένα δευτερεύον χρώμα. Αυτό θα σας δώσει μια προσαρμοσμένη δύο ήπια εμφάνιση.
This οπτικά ελκυστικό χρώμα μαλλιών στυλ, φαίνεται αξιοπρεπής και προσθέτει το πρόσθετο zing to persona σας. Μπορείτε να επιλέξετε αντίθεση φυσικές αποχρώσεις σε διπλό τόνους. Δύο το χρώμα των μαλλιών τόνος δημιουργεί μια εμφάνιση της στάσης, δεν θέτει σε κίνδυνο για το κορίτσι της διπλανής πόρτας εικόνα. Έτσι προχωρήστε και να ορίσετε την πόλη στην πυρκαγιά, με δύο χρώμα μαλλιών τόνος σας!