Εξωτερική φώτα Κόμμα

Η ομορφιά patio ή κήπου σας φωτίστηκε από χιλιάδες shimmering φώτα, είναι αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Λεπτές ή τολμηρό, twinkly ή χαμηλό, υπαίθρια φώτα μπορούν καρύκευμα επάνω μέρος ή το κατώφλι σας. Χρησιμοποιούνται σε διάφορες περιπτώσεις, είτε πρόκειται για κόμμα ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ένα bash γενέθλια. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και μόνιμη εντύπωση στους καλεσμένους σας με τα όμορφα φώτα νεράιδα ή το σταθερό φώτα σχοινί. Επιπλέον, αυτά τα φώτα είναι ένας φθηνός τρόπος για να διακοσμήσει ένα χώρο κόμμα. Στην πραγματικότητα αυτά τα εξωτερικά φώτα έρχονται σε πολλές μορφές, τα μεγέθη και τα υλικά. Ο κανόνας του αντίχειρα είναι να έχει το υπαίθριο φωτισμό σε συγχρονισμό με τη συνολική εξωτερική διακόσμηση.
Τύποι εξωτερικά φώτα Κόμματος
Το στυλ του κόμματος φωτιστικών που θα επιλέξετε, θα εξαρτηθεί από το τι είδους υπαίθρια πάρτι που σας φιλοξενεί. Ενώ υπάρχουν ένα φάσμα σχέδια και σχήματα των υπαίθρια κόμματος διαθέσιμων φώτα, περισσότερα χορδές έρχονται σε μια γκάμα στάνταρ μήκη, οποίο, μέχρι εκατό πόδια, με τα φώτα διατεταγμένων γύρω δώδεκα ίντσες χώρια.
Fairy Φώτα: Παρόλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό, υπαίθρια φω'τα νεράιδων μπορούν να μετατρέψουν μια τυπική σκηνή σε μια σειρά ριπή από τα φώτα. Διακοσμήστε ένα δέντρο ή ένα κτίριο με φώτα νεράιδα να δημιουργήσει ένα ζαλίζοντας αναζητήστε κόμμα σας. Για ένα διακοσμητικό βλέμμα, δοκιμάστε τα φώτα νεράιδα λουλουδιών που είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και μήκη χορδών.
String Φώτα: Δυνατότητα σύνδεσης φώτα string είναι ιδανικά για dressing δένδρα και διάφορα άλλα μέρη του κήπου σας, όπως πέργκολες και πέργολες. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των εγχόρδων διαθέσιμα φώτα. From το τσίλι φώτα συμβολοσειρά στην όμορφη φω'τα συμβολοσειρά λουλούδι. Για μια πιο παιχνιδιάρικη ματιά, δοκιμάστε την πολύχρωμη σειρά χορδές φώτα σχήματος διακοσμημένο με χάντρες dragonflys or δεινοσαύρων, για να διακοσμήσει ένα χώρο πάρτι γενεθλίων.
Καθαρή Φώτα: Η καθαρή φώτα είναι εύκολη λύση για τη διακόσμηση του υπαίθριου χώρου. Απλά drape γύρω από τους θάμνους ή "κολλήσει" τους σε άλλες υπαίθριες λειτουργίες για μια μεγάλη εμφάνιση. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, αυτά τα καθαρά τα φώτα μπορούν να γίνουν για να ταιριάξουν οποιοδήποτε θέμα συμβαλλόμενων μερών. Τα μικροσκοπικά icicles των λαμπτήρων μπορούν να έχουν μια επαγγελματική αποτέλεσμα με ένα μινιμαλιστικό προσπάθεια.
Κουρτίνα Φώτα: Δημιουργήστε ένα τοίχο του φωτός αποτελέσματος με τα φώτα κουρτίνα. Ιδανικό για γάμους και εμπορικών κέντρων, τα φώτα κουρτίνα γίνονται με άξονες τα φώτα μίνι-συνδεδεμένο σε ένα ελαφρύ μπαρ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποικίλων μηκών ή σύνολα ριπή για ένα μοναδικό βλέμμα.
Σχοινάκι Φώτα: Ανθεκτική και ευέλικτη, φώτα LED σχοινί είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων για τη δημιουργία εκείνη τη στιγμή ambiance κόμμα. Ιδανικό για εξωτερική χρήση κόμματος, Τα φώτα αυτά μπορούν να τυλιχτεί γύρω από κορμούς δέντρων για την επίπτωση ζαχαροκάλαμο καραμέλα. Εναλλακτικά ανάβει τέντες και των υπαίθριων χώρων μπαρ με πολύχρωμα φώτα σχοινί. Η ευελιξία και η ευκολία χρήσης, κάνει φώτα σχοινί από τα πιο δημοφιλή εξωτερικά φώτα κόμμα.
Κερί Φανάρια: Υπάρχουν πολλοί τύποι υπαίθριες φανάρια κεριού διαθέσιμα σε όλες λογής σχήματα και μοτίβα. Οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των οποίων είναι, η ασιατική μετάξι και χάρτινα φανάρια και τα φανάρια είναι από ορείχαλκο ή γυαλί. Τα περισσότερα από αυτά τα φανάρια γίνονται για να "κολλήσει" από τις υδρορροές, κλαδιά δέντρων ή ομπρέλες πίνακα.
Ζώα και Στοιχεία: Lighted ζώα και αριθμοί μπορούν κάνει για μεγάλη centerpieces κήπο με μοναδικά σχέδια τους. Έτσι, επιλέξτε από το γλυπτό κύκνο με τα αριθμητικά ταράνδου, να διακοσμήσει υπαίθριο διάστημά σας για ένα κόμμα.
Περισσότερες από αυτές υπαίθρια φω'τα κόμματος διατίθενται στα καταστήματα φωτισμού ή τη διαμερισμάτων φωτισμό σε μεγάλα καταστήματα σπίτι. Σχέδιο σχέδιό σας φωτισμό εκ των προτέρων και να βεβαιωθείτε ότι τζελ με θέμα του κόμματός σας, για τη δημιουργία μια μεγάλη εμφάνιση.