Καθαρισμός Συμβουλές για έπιπλα Patio - Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσει τα έπιπλα Patio

Το καλοκαίρι, ένα ζεστό και άνετο έπιπλα βεράντας από την πλευρά της πισίνας είναι όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε το βράδυ με τους φίλους και την οικογένεια. Τα έπιπλα Patio μας βοηθά να χαλαρώσουν στο φυσικό περιβάλλον. Για να διατηρήσετε τα έπιπλα patio πρέπει να βάλετε σε λίγο χρόνο και προσπάθεια. Τα έπιπλα Patio είναι εκτεθειμένα σε χιόνι, τη σκόνη, βρωμιά, τη βροχή και τον ήλιο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες να τους δώσουμε μια άθλια, dingy βλέμμα. Για να τις βοηθήσει να ξαναβρεί την παλιά του ομορφιά τους, είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό τους. Οι βασικές συμβουλές καθαρισμού για τα έπιπλα patio που δίνεται εδώ θα λύσει το ερώτημά σας για το τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε έπιπλα βεράντας.
Καθαρισμός Συμβουλές για Ξυλεία Έπιπλα Patio? Πρώτον, καθαρίστε όλη την επιφάνεια των επίπλων patio ξύλο με τη βοήθεια ενός στεγνή βούρτσα για να αφαιρέσετε τη χαλαρή σκόνη και τα συντρίμμια. Τρίψτε το γδαρμένο ή πελεκημένη επιφάνειες του ξύλου με γυαλόχαρτο για να κάνει την επιφάνεια ακόμα. Πάρτε ένα κουβά με χλιαρό νερό και προσθέστε κάποιο ήπιο σαπούνι σε αυτό. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τα ξύλινα έπιπλα, με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού. Βεβαιωθείτε ότι θα αποσπάσουν τις περισσότερες από τις περίσσεια του νερού από το σφουγγάρι πριν να το εφαρμόσετε στο ξύλο διαφορετικά το βερνίκι του ξύλου μπορεί να επηρεαστεί, λόγω του απορρυπαντικού. Πλύνετε την ξύλινη επιφάνεια με καθαρό νερό και αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο. Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε έπιπλα από ξύλο αίθριο χρησιμοποιεί πλύση ξύλο. Ακολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές που παρέχονται από τον κατασκευαστή να χρησιμοποιεί το πλύσιμο wood. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό και στεγνώστε με μια πετσέτα. Για τους σκοπούς της προστασίας των ξύλινων επίπλων patio από την εξωτερική στοιχεία ειδικής έλαια όπως teak του πετρελαίου είναι διαθέσιμα στην αγορά. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παλτό του βρεφικό λάδι ή φυτικό έλαιο, καθώς και.
Καθαρισμός Συμβουλές για επεξεργασμένου σιδήρου έπιπλα Patio? Επεξεργασμένος σίδηρος έπιπλα βεράντας διαθέτουν και οι δύο, τη δύναμη όσο και την ομορφιά. Σίδερο έπιπλα patio απαιτεί ορισμένες πρόσθετες προσοχή καθώς παίρνει διαβρωμένες λόγω σκουριάς. Το πρώτο βήμα για να καθαρίσετε σίδηρος έπιπλα patio είναι λείανση της επιφάνειας σίδερο για να απαλλαγούμε από τα σημάδια σκουριάς και ένα πανί. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα παλτό του εγχυτήρα και το χρώμα σε αυτό. Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές παρέχουν μια αφή κιτ μπογιά μαζί με το σφυρήλατο σίδερο έπιπλα patio. Είναι εύκολο στη χρήση αν διαβάσει κανείς τις οδηγίες χρήσης, προσεκτικά. Όταν το σφυρήλατο σίδερο επιφάνεια δεν έχει καμία σκουριά, ένα απλό καθάρισμα είναι αρκετό. Ενυδατώστε ένα μικρό κομμάτι ύφασμα στο μίγμα του απορρυπαντικού νερό και ήπιο και σκουπίστε τα έπιπλα με αυτό. Όπως θα έχετε χρησιμοποιήσει ένα ήπιο απορρυπαντικό, το φινίρισμα του επεξεργασμένου σιδήρου θα παραμείνει ως έχει. Προσπαθήστε να κρατήσετε σιδερένια έπιπλα βεράντας υπό πλαστικά καλύμματα, έτσι ώστε να είναι προστατευμένη από τον αέρα και την υγρασία.
Καθαρισμός Συμβουλές για πλαστικά έπιπλα? Πλαστικά έπιπλα μπορεί να καθαρίζεται πολύ εύκολα. Μπορείτε να τα καθαρίζετε με υγρό απορρυπαντικό πιάτων και νερό. Βουτήξτε ένα σφουγγαράκι μέσα στο νερό και τρίψτε την επιφάνεια και το διάλυμα αφήνεται να παραμείνει πάνω από την επιφάνεια για λίγα λεπτά. Βγάλτε έξω το ρύπο και τα συντρίμμια από τις ρωγμές του, με τη βοήθεια μια παλιά οδοντόβουρτσα. Ξεπλύνετε τα καλά με νερό και το αφήνουμε κάτω από τον ήλιο για αποξήρανση. Μια φυσική μέθοδος καθαρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσετε τα πλαστικά έπιπλα patio. Ετοιμάστε μια παχιά πάστα ζεστό νερό και το μπέικιν πάουντερ. Χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σφουγγάρι για να εφαρμόσει την πάστα σε όλο τον έπιπλα σε ένα παχύ στρώμα. Τρίψτε τις ρωγμές και άλλους ρύπους-επιρρεπείς περιοχές με ένα απαλό χέρι. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με νερό.
Καθαρισμός Συμβουλές για την Αλουμίνιον Patio έπιπλα? Υγρό πιάτων είναι το καλύτερο καθαριστικό για τα έπιπλα patio αλουμινίου. Προετοιμάστε ένα μίγμα πιάτων και νερό. Βουτήξτε ένα καθαρό βαμβακερό ύφασμα σε αυτήν και τρίψτε στην επιφάνεια των επίπλων για να απαλλαγούμε από τους λεκέδες και το έδαφος. Ξεπλύνετε πολύ καλά με τη βοήθεια της μάνικας κήπων. Σκουπίστε το νερό με ένα μαλακό στεγνό πανί. Στη συνέχεια, λαμβάνουν κάποια υψηλής ποιότητας και μη διαβρωτικό wax αυτοκίνητο και να εφαρμοστεί πέρα ​​από την επιφάνεια αλουμινίου με ένα μαλακό πανί. Όταν το κερί είναι ξηρό, βοός μακριά για να πάρετε μια γυαλιστερή επιφάνεια. Αυτό προστασία του αλουμινίου από την διάβρωση.
Ελπίζω ότι αυτό βοηθά να καταλάβετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε έπιπλα βεράντας. Τέλος, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας δύο περισσότερες συμβουλές καθαρισμού για έπιπλα βεράντας. Πρώτον, η χρήση ποτέ δεν λειαντικά καθαριστικά ή βούρτσες για τα έπιπλα patio, καθώς θα γρατσουνίσουν την επιφάνεια. Δεύτερον, για την απομάκρυνση καλούπι από ξύλινων επίπλων patio, εφαρμόζει ένα μείγμα από μισό φλυτζάνι της χλωρίνης σε ένα γαλόνι του νερού σε αυτά.