Tin Εγκατάσταση Roof - Τρόπος εγκατάστασης Roof Tin

Υπάρχουν διάφορα οφέλη της χρήσης μια στέγη κασσίτερο. Tin είναι ένα πολύ φιλοπεριβαλλοντική μέταλλο. Tin στέγες είναι πολύ φθηνότερη σύγκριση με οποιαδήποτε άλλα υλικά στέγες μέταλλο. Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν την εγκατάσταση στέγη κασσίτερου, δεδομένου ότι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ένα πολύ θόρυβο κατά τη διάρκεια των βροχών. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι η οροφή κασσίτερος είναι εγκατεστημένη σε έναν κόντρα πλακέ και ασφαλτούχες επενδύσεις, οποία καταστέλλουν οποιουδήποτε ήχου στη στέγη σε μεγάλο βαθμό. Δεν επηρεάζεται από οποιοδήποτε είδος διάβρωσης που οφείλονται στο νερό και αλάτι. Αφού εγκαταστήσετε μια στέγη κασσίτερου, μπορεί να διαρκέσει για περίπου πέντε παρα τέσσερα χρόνια.
Στέγη κασσίτερου Εγκατάσταση: Προετοιμασία? Πριν ξεκινήσετε την εργασία εγκατάστασης, το πρώτο πράγμα χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγξετε έξω την ποσότητα υλικό στεγών κασσίτερου απαιτείται για αυτό έργο. Έτσι, πάρτε τη μέτρηση του μήκος, το πλάτος και το ύψος κάθε πλευρά της στέγης. Όταν εμφανίζετε τα μέτρα αυτά σε οποιαδήποτε εταιρία παροχής στέγης της τοπικότητας σας, θα είναι σε θέση να υπολογίσει την ακριβή ποσότητα του υλικού κατασκευής σκεπής που απαιτούνται από εσάς και την προσφορά φύλλα κασσίτερου αναλόγως. Για την ετοιμασία της επιφάνειας οροφής, έχετε να καταργήσετε όλες το παλιό βοτσάλων στέγες και οποιοδήποτε άλλο είδος υλικών στέγης. Επιθεωρήστε την οροφή προσεκτικά να μάθετε αν υπάρχει οποιαδήποτε καρφιά στέγες. Κατόπιν, καθαρίστε το στέγη και καθιστούν απαλλαγμένο από κάθε λογής συντρίμμια και καθιστούν έτοιμο για της εργασίας εγκατάστασης.
Στέγη κασσίτερου Εγκατάσταση: Εγκατάσταση του Βασικού? Μόλις η οροφή είναι καθαρισμένα, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσει τη σωστή βάση για τη στέγη κασσίτερου. Για αυτό, εγκαταστήστε φύλλα ασφαλτούχων επενδύσεων να καλύψει ολόκληρο επιφάνεια οροφής. Να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει ανοιχτός χώρος μεταξύ δύο φύλλων των ασφαλτούχων επενδύσεων, αλληλεπικαλύπτονται καθένα φύλλων με παρακείμενες φύλλο της. Για να διορθώσετε το ασφαλτούχες επενδύσεις φύλλο, καρφιά καπάκι χρησιμοποιήστε το κουμπί. Ως επικεφαλής αυτών νύχια είναι ευρείες, το φύλλο δεν θα πάρει σχισμένη έξω. Ασφαλτούχες επενδύσεις λειτουργεί ως φράγμα του ήχου και βοηθά να κρατήσει το θόρυβο των βροχών σε ένα ελάχιστο επίπεδο. Άλλο πλεονέκτημα είναι ότι εμποδίζει κάθε είδους σφάλματα και εντόμων σπίτι. Μετά την ασφαλτούχες επενδύσεις είναι σταθερό, να πήχεως σανίδες επάνω τους. Οι εν λόγω πίνακες κυρίως από πευκοδάσος και είναι διαθέσιμα σε μέτρα 1 από 4 ίντσες. Ξεκινήστε περί αυτούς μήκος από το κάτω της οροφής σε ένα κενό 2 πόδια και προσηλώνονται επάνω με εξαιρετικά μακρύ βίδες. Ενισχύει τη δύναμη και σταθερότητα στο δομή της οροφής και ταυτόχρονα, διευκολύνει καλύτερο εξαερισμό της οροφής υποκείμενων τη μεταλλική επιφάνεια. Λόγω αυτών συμβούλια το καθήκον καθορισμό μέχρι οροφής κασσίτερος γίνεται πολύ ευκολότερη.
Στέγη κασσίτερου Εγκατάσταση: Θέτοντας τα Tin Roofing? Το υλικό σκεπής κασσίτερο είναι σε μορφή κυλίνδρους. Για να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των αρμών σε κασσίτερο τη στέγαση πρέπει να λάβετε κάθε ταινία του κασσίτερου πολύ χρονοβόρα. Διαιρέστε τη στέγη ανάλογα με τον τρόπο μπορείτε θέσει τα ευθεία λωρίδες κομμάτι και σήμα κάθε τομής όπου πάνελ πρέπει να που με ευθείες γραμμές. Οι ευθείες γραμμές που με αυτόν τον τρόπο, θα είναι χρήσιμο για τη διατήρηση των φύλλων του κασσίτερου ευθεία. Κόψτε τα πάνελ κασσίτερο από το ρολό, χρησιμοποιώντας snips κασσίτερου. Ξεκινήστε την εργασίες εγκατάστασης από την αριστερή πλευρά της οροφής. Στερεώστε το μέταλλο με την επιφάνεια βάσης, χρησιμοποιώντας τα καρφιά και σφυρί. Hammer ενός καρφί σε απόσταση ένα πόδι. Μόλις έχετε εξασφάλισε ενός φύλλα κασσίτερου σφιχτά, μόνο τότε περάσουμε στην επόμενο φύλλο. Φύλλα από στέγες κασσίτερου πρέπει να θεσπιστούν κατά τρόπο τέτοια ώστε ο δύο παρακείμενα πάνελ πρέπει αλληλεπικαλύπτονται αμοιβαίως. Τέλος, όταν η εγκατάσταση οροφής κασσίτερου είναι πλήρης, όλα της αλληλεπικάλυψης αρθρώσεις πρέπει σφραγίζονται με τη τσιμέντο στέγες, ώστε νερό ή μικρά έντομα δεν πάρετε είσοδο μέσω μικροσκοπικό ανοίγματα.
Τώρα που έχετε διαβάσει το άρθρο, ελπίζω να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να εγκαταστήσετε μια στέγη κασσίτερου. Μία λέξη της προσοχής, στέγες κασσίτερος μπορεί πάρετε διαβρωμένες αν εκτεθεί σε όξινη βροχή. Εάν το σπίτι σας βρίσκεται κοντά οποιοδήποτε βιομηχανικό πάρκο όπου υπάρχει πιθανότητα όξινη βροχή, συνιστάται να καλέσετε ανοικτά των σχέδια εγκατάστασης οροφής κασσίτερου.