Κλάδεμα Δέντρα Plum

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να αυξηθούν δαμασκηνιές στην αυλή τους για την ελκυστική άνθη και τα νόστιμα φρούτα. Εκτός από πότισμα και εφαρμογή λιπασμάτων, κλάδεμα είναι επίσης σημαντική για την υγιή ανάπτυξη του δέντρου. Είναι επίσης ευεργετικό για την ενθάρρυνση καρποφορία, αλλά δαμασκηνιές κλάδεμα πρέπει γίνει κατά την κατάλληλη στιγμή και με σωστό τρόπο. Το δέντρο είναι κλαδεύονται με τρόπο να δημιουργήσει ένα βάζο, ανεμιστήρα ή πυραμίδα, η οποία βοηθά να αφήσουν στο φως του ήλιου σε σχεδόν όλα τα μέρη του δέντρου. Ενώ μια τέτοια αναλυτική κλάδεμα γίνεται κατά τα πρώτα έτη του δέντρου, τακτικό κλάδεμα είναι πιο εύκολο έργο.
Καλύτερη Ώρα να Κλαδέψτε τα δέντρα Plum
Είναι καλύτερα να κλαδεύω παρθενική δέντρα (ένα δέντρο στο πρώτο έτος εκβλάστησης ή επανεμβολιασμού) την άνοιξη. Εάν η δέντρο είναι ήδη 2 έως 3 ετών όταν το αγοράσετε, τότε κλάδεμα μπορεί να γίνει μετά από ένα έτος φύτευσης. Το κλάδεμα μπορεί να εκθέσει τα δέντρα δαμάσκηνων σε μια σοβαρή ασθένεια που ονομάζεται ασημένια disease φύλλο, το οποίο εισέρχεται στους ιστούς μέσω της ανοιχτής περικοπές στο μίσχο. Plum κλάδεμα δέντρων την άνοιξη χειμώνα ή νωρίς μπορεί αποτέλεσμα την παρασίτωση της ασθένειας αυτής. Αυτό δεν ισχύει σε μικρές δέντρα, ως περικοπές είναι σχετικά μικρές σύγκριση με την μεγάλα δέντρα. Στην περίπτωση των μεγαλύτερων δέντρα, όπου υπάρχουν μεγαλύτερες περικοπές που προκαλούνται λόγω κλάδεμα, είναι πιο σκόπιμο να περιμένει μέχρι τα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού για να γίνει αυτό. Ο ξηρός καιρός βοηθά στην προστασία τέτοιες εγκατεστημένες δαμασκηνιές από αυτή τη νόσο.
Πώς να κλαδέψετε ένα δέντρο Plum
Κλάδεμα οπωροφόρων δένδρων δεν είναι ένα δύσκολο έργο, αρκεί να ξέρετε τα βασικά σχετικά με το χρόνο του κλαδέματος, τι να κλαδέψετε, και πώς να δαμάσκηνου. Σε περίπτωση μεγαλύτερα, εγκατεστημένος δέντρα, κλάδεμα νοείται λέπτυνση της επιβαρυνμένες υποκαταστημάτων να εξασφαλίσει ελεύθερη διέλευση ηλιακό φως. Λεπτομερέστερες κλάδεμα γίνεται κατά τα πρώτα έτη φύτευσης, όταν πρέπει να δώσει ένα πλαίσιο στο δέντρο. Τα περισσότερα δέντρα δαμάσκηνων κλαδεύονται με το σχήμα ενός βάζου ή ανεμιστήρα ή ένα πυραμίδα, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη διέλευση του φωτός του ήλιου. Ο ακόλουθος είναι μερικές άκρες να σας βοηθήσει με το καθήκον δέντρα δαμάσκηνων κλάδεμα. ? Πάντα σιγουρευτείτε ότι οι περικοπές είναι καθαροί, δεν προκάλεσε καμιά σπλιτ ή ξέφτισμα του ξύλου. Σε περίπτωση περικοπών οποία δύο ίντσες ή λιγότερο σε μέγεθος, δεν υπάρχει ανάγκη προστατευτικών κολλητών, αλλά για μεγάλα περικοπές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα σφραγιστικό είτε κλαδεύουμε με ράπισμα που δείχνει απέναντι το δέντρο. Τα μέτρα αυτά μπορούν να εξασφαλίσουν πρόληψη ζημιών νερού. ? Ενώ κλάδεμα, πάντα θυμηθείτε να αφαιρέσετε νεκρά ή κατεστραμμένα υποκαταστημάτων ή μέρη εκείνα που βλέμμα άρρωστα ή πεθαίνουν. ? Ο τρόπος κλαδέματος πρέπει να βασίζεται σε ιδέα σας αυξανόμενης δέντρα δαμάσκηνων. Αν θέλετε ένα θάμνο δέντρο δαμάσκηνων στο μέλλον, θα πρέπει να κλαδέψετε δέντρο baby τρία πόδια επάνω από το έδαφος. Αν θέλετε ένα μεγάλο δέντρο δαμάσκηνων, τότε το κλάδεμα πρέπει να γίνεται τέσσερα πόδια πάνω από το χώμα. Για ένα πυραμιδοειδή ένα, μπορείτε πρέπει κλαδεύω το δέντρο μωρό μόλις δύο πόδια πάνω το χώμα. ? Θα πρέπει να κόβονται ακριβώς πάνω από ένας οφθαλμός και κάθε τεμάχιο κρέατος πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένα οφθαλμό από κάτω τους. Στην περίπτωση ενός δέντρου δαμάσκηνο μωρό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν μερικά μπουμπούκια κάτω από την περικοπή. Κατά τη δεύτερη σεζόν του κλαδέματος, η τομή πρέπει να είναι 18 εκατοστά πάνω από ένας οφθαλμός στο κύριο στέλεχος. Other παραρτήματα Πρέπει να κλαδευτεί σε περίπου 10 ίντσες. Κλάδεμα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε έτος για καλύτερα αποτελέσματα. ? Δαμάσκηνο δέντρα δεν πρέπει να κλαδεύονται τα καλοκαίρια μέσα του, καθώς μπορεί να συμπέσει με την καρποφορία σεζόν. Τέτοια κλάδεμα δύναται άμεση το δέντρο να επικεντρωθεί στις φύλλωμα ανάπτυξη αντί καρποφορία. Ομοίως, κλάδευση εν χειμώνα καθιστά το δέντρα ευπαθή στην άργυρο φύλλων νόσο. Αυτό οφείλεται στην υγρό καιρό διάρκεια αυτής σεζόν. Πρέπει εξασφαλίζουν επίσης την αφαίρεση της περιορίσει υποκαταστημάτων, να προληφθεί η εξάπλωση της ασθένειας. Κλάδεμα δέντρων δαμάσκηνων δεν είναι μόνο αναγκαία για την ορθή ανάπτυξη του δέντρου, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απόδοση της νόστιμα φρούτα.