Τύποι σηπτικών συστημάτων

Οι Septic συστήματα διακρίνονται σε συμβατικά και εναλλακτικά συστήματα. Τα συμβατικά συστήματα περιλαμβάνουν συστήματα βαρύτητας και τα συστήματα διανομής υπό πίεση. Αερόβια μονάδα επεξεργασίας (ATU), το σύστημα ανάχωμα και άμμο σύστημα φίλτρου κατατάσσονται τα εναλλακτικά συστήματα. Είναι σημαντική και επωφελής αν μπορείτε να κρατάτε μια βασική κατανόηση σχετικά με τα είδη των σηπτικών συστημάτων που χρησιμοποιείτε. Έχω παρουσιάζεται μια σύντομη περιγραφή για τις πιο κοινούς τύπους των σηπτικών συστημάτων που είναι σε χρήση.
Πριν φτάσουμε στα διάφορα είδη των σηπτικών συστημάτων, ας γνωρίζουμε ποιες είναι σηπτικών συστημάτων; are Septic συστήματα ορίζονται ως συστήματα που είναι κατασκευασμένο για τη μεταφορά των υγρών αποβλήτων από τα σπίτια μας και να αποτραπεί του εδάφους και των υδάτων. Χρησιμοποιούνται βασικά για την επεξεργασία λυμάτων και την πρόληψη των βιολογικών και των θρεπτικών συστατικών προσμείξεις.
Συμβατικές Κατηγορία Συστημάτων
Σοβαρότητα σηπτικό σύστημα? Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα συστήματα βαρύτητας κάνουν χρήση της δύναμης της βαρύτητας για την αποστράγγιση. Λόγω της σοβαρότητας, τα λύματα (νερό αναμειγνύονται με λύματα) διέρχεται από τη σηπτική δεξαμενή στο πεδίο αποξηράνσεων. Το πεδίο αποστράγγισης αποτελείται από μια σειρά τομών. Η θέση της αποστράγγισης πρέπει να είναι τέτοια ώστε να βρίσκεται κάτω από το επίπεδο έξοδο της σηπτικής δεξαμενής. Ο λόγος είναι, η λειτουργία του συστήματος με χρήση της βαρύτητας. Χαρακώματα πρέπει να έχουν πυθμένα τους που βρίσκονται στα φυσικά ανενόχλητοι το έδαφος. Επιτραπέζιο νερό ή σκληρό ενεργεί pan as περιοριστικό επίπεδο για το σύστημα. Για αυτό το λόγο, το κάτω μέρος των χαρακωμάτων πρέπει να βρίσκεται σε μια θέση που είναι τρεις με τέσσερις πόδια επάνω από κάθε τέτοια περιοριστική στρώμα. Το έδαφος που βρίσκεται ανάμεσα στους πρόποδες των χαρακωμάτων και του υδροφόρου παίζει σημαντικό ρόλο στο σύστημα βαρύτητας. Είναι που χρησιμοποιούνται στην τελική επεξεργασία των λυμάτων είτε τα λύματα. Όταν τα λύματα την πορεία της μέσω του εδάφους, παίρνει φιλτράρεται στη διαδικασία. Δεδομένου ότι τα υγρά απόβλητα πρέπει να περιέλθουν στο υπόγειο νερό, καθαρίζεται και καθαρίζεται μέσω χημικών και βιολογικών διαδικασιών. Ξηρό και διαπερατό έδαφος λειτουργεί καλύτερα για μια τέτοια ενός σηπτικού συστήματος. Επαρκή ποσότητα οξυγόνου στο έδαφος παρέχει επίσης πρόσθετα οφέλη για τη διαδικασία καθαρισμού.
Πίεση Συστήματος Διανομής? Πίεση σύστημα διανομής είναι στην πλειονότητα των νέων συστημάτων λόγω της ικανότητάς της να κάνουν βέλτιστη χρήση του χώρου αποχέτευσης. Το σύστημα αυτό κάνει χρήση των αντλιών για ομοιόμορφη κατανομή των αποβλήτων σε ολόκληρη τομέα αποχέτευσης, την ίδια στιγμή. Το σύστημα αυτό παρέχει τη δοσολογία και ανάπαυσης κύκλους. Αυτό σημαίνει ότι η δόση δεξαμενή αντλία ολόκληρο αποστράγγισης με λύματα. Η αντλία διαθέτει λύματα μέχρι να συγκεντρωθούν αρκετά, πριν από την επόμενη δόση για το πεδίο αποξηράνσεων. Τοπογραφία ορισμένων περιοχών, δεν επιτρέπει να ρυθμίσετε το επίπεδο του τομέα της αποχέτευσης χαμηλότερη από εκείνη του σηπτικού έξοδο της δεξαμενής. Για τις εν λόγω περιοχές ή περιοχές, το σύστημα διανομής πίεσης είναι το πλέον κατάλληλο.
Εναλλακτικά συστήματα
Αερόβια μονάδα επεξεργασίας (ATU)? Η αεροβική μονάδα επεξεργασίας χρησιμοποιεί το οξυγόνο ως βασικό προϊόν για τη λειτουργία του. Εδώ, τα απόβλητα είναι κατανεμημένες κατά τη χρήση του οξυγόνου έτσι ώστε το επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων είναι καθαρότερο από εκείνη των συμβατικών συστημάτων. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας και όταν λαμβάνονται υπόψη περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές ή τοποθεσίες. Η λειτουργία του συστήματος αυτού μπορεί να θεωρηθεί ως χαμηλότερο-εκδοχή της επεξεργασίας αστικών λυμάτων. Ο πιο κοινός τύπος ATU που χρησιμοποιείται για οικιακές χρήσεις, χρήσεις διαδικασία η «αναστολή της ανάπτυξης». Στη διαδικασία αυτή, το σύστημα διαθέτει ένα στεγανό δεξαμενή που αποτελείται από ένα θάλαμο αερισμού. Στο εσωτερικό του θαλάμου, ο αέρας αναγκάζεται και αναμειγνύεται με νερό των αποβλήτων. Η τεχνική αυτή δημιουργεί τις συνθήκες μιας «ελεύθερης διακύμανσης» για τα βακτηρίδια στο υγρό. Εδώ, τα βακτήρια αναπτύσσονται, καθώς διασπά και να αφομοιώσουν τα απόβλητα. Τα λύματα που εξέρχονται από το σύστημα είναι καθαρότερα λόγω των ταχεία αποσύνθεση των οργανικών αποβλήτων.
Mound σηπτικό σύστημα? Ορισμένες περιοχές δεν μπορούν να παρέχουν συνθήκες, όπου το έδαφος είναι αρκετά βαθύ για την εγκατάσταση των παραδοσιακών σηπτικών συστημάτων. Για αυτές τις θέσεις, ανάχωμα σηπτικό σύστημα εγκαθιστά το δισεκατομμύριο. Εδώ, το σύστημα αποστράγγισης υψώνεται πάνω από την φυσική επιφάνεια του εδάφους ή το επίπεδο του εδάφους. Στην κορυφή του φυσικού εδάφους, ειδικό υλικό επιχωμάτωση με άμμο τοποθετείται για τα λύματα ή λυμάτων. This επιχωμάτωση με άμμο αποτελείται από ένα στρώμα χαλικιών που με τη σειρά αποτελείται από ένα δίκτυο, ωθούμενη από τα περιβλήματα υπό πίεση. Δεξαμενή βιολογικού καθαρισμού λυμάτων της φτάνει η τούμπα μέσω της αντλίας σε μια δοσολογία δεξαμενή. Η αντλία εξασφαλίζει ελεγχόμενη ποσό των δόσεων για την ομοιόμορφη κατανομή σε όλο το στρώμα χαλικιών. Έτσι, το απόβλητο παίρνει φιλτραρισμένο όταν διασχίζει μέσα από την άμμο γεμίσματος και στο φυσικό έδαφος.
Φίλτρο άμμου σηπτικό σύστημα? Φίλτρο άμμου συστήματος μπορούν να τοποθετημένη πάνω και κάτω από το έδαφος και βασίζεται στην αρχή παρόμοια με αυτήν ενός συστήματος τούμπας. Η δεξαμενή της αντλίας και το πεδίο αποξηράνσεων χωρίζεται από άμμο. Έτσι, τα λύματα ότι οι απορρίψεις από το δοχείο της αντλίας, παίρνει προ-επεξεργασία από τις ενδιάμεσες άμμο πριν αυτή περάσει το πεδίο αποξηράνσεων. Το σύστημα μπορεί να θεωρηθεί ως μια βιολογική θεραπεία για φυσικό καθαρισμό των λυμάτων. Χώροι όπου το έδαφος είναι επαρκής για την επεξεργασία των λυμάτων, φίλτρο άμμου σύστημα είναι μια καλή εναλλακτική λύση για αυτούς. Αυτό συμβαίνει επειδή η έλλειψη του εδάφους αποτελείται από την άμμο που χρησιμοποιείται στη διαδικασία.
Από την παραπάνω περιγραφή, είναι σαφές, ότι η εγκατάσταση και τα είδη των σηπτικών συστημάτων είναι κατά κύριο λόγο επηρεάζονται από τα φυσικά χαρακτηριστικά του τόπου. Πολλοί άλλοι παράγοντες διέπει επίσης τη διάρκεια ζωής ενός σηπτικού συστήματος. Ο τύπος του εδάφους της περιοχής, το τοπίο, το ποσό της χρησιμοποιούμενης νερού και τις συνήθειες διάθεση των χρησιμοποιημένων υδάτων και σηπτικών συντήρηση του συστήματος είναι αποφασιστικοί παράγοντες για την επιλογή ενός σηπτικού συστήματος. Μπορείτε να επεκτείνετε τη ζωή του σηπτικό σύστημά σας από την κατοχή επιθεώρηση μετά από κάθε διάστημα 5 ετών. Για τη σωστή συντήρηση του σηπτικό σύστημά σας, καλό είναι να νοικιάσετε ένα πιστοποιημένο φορέα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε τοπικό τμήμα υγείας σας.