Πώς να καθαρίσει Πατώματα Slate

Slate είναι ένα πολύ κοινό είδος της ροκ και χρησιμοποιείται συχνά σε δάπεδα και στέγες. Συγκείμενο από τους μοσχοβίτη χαλαζία, ο σχιστόλιθος είναι μια λεπτή υφή, ομοιογενείς, μεταμορφωμένα πετρώματα και foliated. Βρίσκεται στις διάφορες αποχρώσεις που κυμαίνονται από γκρίζο σε πράσινο. Λόγω των χαρακτηριστικών της να γίνει μια καλή ηλεκτρική μονωτικό υλικό και να είναι πυρίμαχο, είναι μια προφανής επιλογή στον κατασκευαστικό τομέα και σε άλλους τομείς. are Slate κεραμίδια χρησιμοποιούνται εκτενώς όσον αφορά την εσωτερική και εξωτερική δάπεδα, σκάλες, επένδυση τοίχων, πεζόδρομους και ούτω καθεξής. Πλάκες χρησιμοποιούνται επίσης για στέγες, με τη μορφή πλάκες στέγες, οι οποίες ονομάζονται επίσης έρπητα ζωστήρα στέγες, οι οποίες εγκαθίστανται από Slater. Η πλάκα είναι που έχει πληγεί από δύο πράγματα, διάσπαση και το σιτάρι, το οποίο βοηθάει στη λήψη λεπτά φύλλα πλάκες.
Στην περίπτωση των μεμονωμένων κατοικιών, που παρουσιάζονται γενικά με είτε να μετρηθεί κεραμίδια ή πλακάκια τυχαίο όσον αφορά το δάπεδο. Κυρίως το χρώμα του σχιστόλιθου είναι αποτέλεσμα του χρώματος που περιέχει, η οποία μερικές φορές, καθορίζει τη μέθοδο για το πώς να καθαρίσετε πατώματα σχιστόλιθο. Για παράδειγμα, υπάρχει μια πληθώρα χλωρίτη σε μια πράσινη πλάκα. Τώρα, καθαρισμός των δαπέδων σχιστόλιθο τακτικά, απαιτείται για την αποφυγή ενδεχόμενων γρατσουνιές και τη δημιουργία για βρωμιές. Τόσο εδώ είναι πώς να καθαρίσετε πατώματα σχιστόλιθο.
Καθαρισμός των δαπέδων Slate
Υλικά που απαιτούνται? Οι προμήθειες που χρειάζεστε για τον καθαρισμό ένα σχιστόλιθο είναι η σκόνη σφουγγαρίστρα, φαράσι, μαλακή σκούπα, κουβάς, ζεστό νερό, απορρυπαντικό, υγρή σφουγγαρίστρα, ηλεκτρική σκούπα και μια βούρτσα χέρι νάιλον.
Διαδικασία? Κατ 'αρχάς, σφουγγαρίστρα δάπεδα πλάκα σας με ένα μη πετρελαίου με βάση τη σκόνη σφουγγαρίστρα. Κάν 'το πριν από σφουγγάρισμα των δαπέδων υγρασία. Μην μετακινείτε τη σφουγγαρίστρα, στο εμπρός και πίσω σαρώνει, μετακινήστε τη σκόνη σφουγγαρίστρα σε μία μόνο κατεύθυνση. Χρησιμοποιώντας μια μαλακή ανορθωμένη σκούπα και πανευρωπαϊκών σκόνη, διαθέτουν τα συλλεγέντα θραύσματα και σκόνη. Next, έχουν κουβά καθαρό ζεστό νερό Ανακατεύεις μικροποσότητα απορρυπαντικού μέσα. Βουτήξτε τη σφουγγαρίστρα σε αυτό και, στη συνέχεια, πριν να καθαρίσετε το δάπεδο, πιέστε το νερό από τη σφουγγαρίστρα. Στη συνέχεια, εκτελέστε τη σφουγγαρίστρα αργά πέρα ​​από μια περιοχή σε μια στιγμή. Καθαρίστε ή μάλλον σφουγγαρίστρα ολόκληρο το πάτωμα έτσι. Αποτροπή κανείς από την ενίσχυση για την καθαρισμένη περιοχή, μέχρι να στεγνώσει. Τέλος, ελέγχεται για το θαμπό ραβδώσεις και ταινιών στο σχιστόλιθο και καθαρά και σφουγγαρίστρα και πάλι, εάν χρειαστεί. Αυτή ήταν όλη για το πώς να καθαρίσετε πατώματα σχιστόλιθος
Για να γίνω πιο ακριβής, αν θέλετε να καθαρίσετε ένα κεραμίδι πλάκα, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, αλλά να θυμάστε ότι επειδή αυτές οι πλάκες σχιστόλιθου είναι πορώδη, πρέπει να τους σφραγίδα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές και προφυλάξεις σχετικά με το πώς να καθαρίσετε τα πατώματα σχιστόλιθο.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή dust ποιότητας σφουγγαρίστρα και όπως αναφέρεται αγοράσετε ένα μη βάση το πετρέλαιο ένα. Η πρόβλεψη της κυκλοφορίας, θα μπορούσε να είναι απαραίτητο να ξηρό σφουγγαρίστρα το πάτωμα καθημερινά. Εντοπισμός πατάκια διακριτικά έξω από την περιοχή του σχιστόλιθο θα είναι μια καλή ιδέα να εξασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι καθαρά πόδια τους επιμελώς πριν από την ενίσχυση στο πάτωμα. Incase έχετε τάπητες από καουτσούκ, αποφύγετε τη χρήση τους σε σχέση με τα πατώματα σχιστόλιθο, καθώς το ελαστικό μπαστούνια στο πάτωμα και τις ζημίες της. Αν έχετε να σκουπίσετε το πάτωμα σχιστόλιθο, το χρησιμοποιούν, αλλά έχουν μια μαλακή βούρτσα εξάρτημα και δεν bang ή να σηκώνετε το ηλεκτρική σκούπα στο πάτωμα, καθώς μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές και σμίλευση του δαπέδου.
Κατανόηση, πώς να καθαρίσει σχιστόλιθο δεν ήταν ένα πολύ δύσκολο έργο, ή ήταν; Βασικά καθαρισμού δεν είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά διατηρώντας τον λόγο είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερη σχολαστικότητα και συνεχή φροντίδα.
Κατά το τέλος της ημέρας, καθαρίστε τα πράγματα είναι αυτό που μετράει και ως εκ τούτου, καθαρίστε το σχιστόλιθο όλων των ρύπων!