Above Liners πισίνα Ground πισίνα

Πάνω από τις επίγειες λίμνες είναι μεγάλες επιλογές δεν είναι μόνο όταν κάποιος έχει έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά και όταν κάποιος δεν επιθυμεί να έχει ολόκληρο το κατώφλι ξέθαψαν. Επιπλέον, η εγκατάσταση των ανωτέρω επίγειες λίμνες είναι ευκολότερο σε σύγκριση με τους άλλους τύπους πισίνες. Ωστόσο, η εγκατάσταση μόνο μια πισίνα δεν είναι αρκετό. Κάποιος πρέπει να λάβει υπόψη τα προβλήματα προκύπτουν με το χρόνο. Δεδομένου ότι, τα τοιχώματα της πισίνας είναι επιρρεπή σε περισσότερες από τις καταχρήσεις κατά τη διάρκεια ζωής της πισίνας, είναι σκόπιμο να επιλέξετε μια πισινα, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής και την αντοχή της πισίνας. Πισίνα χιτώνια πισίνα μπορεί να αγοραστεί για τις νέες πισίνες ή να αντικαταστήσει τα μποτάκια με προϋπάρχοντα πισίνα. Ο ρόλος των παραπάνω χιτώνια πισίνα του εδάφους είναι να αποτραπεί στο νερό της πισίνας από να διαρρεύσει έξω. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα σκάφη της γραμμής στην πισίνα δεν είναι γραφτό να, και είναι σε θέση να, υποστηρίξει το βάρος του νερού. Αυτή η λειτουργία πραγματοποιείται από την κύρια δομή της πισίνας. Από πάνω είναι τα χιτώνια υπόγεια πισίνα, κολύμπι από βινύλιο, το οποίο είναι ομαλή και ανθεκτική.
Τύποι των ανωτέρω Liners πισίνα εδάφους Πισίνα
Various τύποι πισίνες χιτώνια είναι διαθέσιμες για διαφορετικούς σκοπούς. Έρχονται σε διάφορα σχέδια και τους μετρητές, όπου υψηλότερο είναι το εύρος της πισίνας, μεγαλύτερη είναι η επένδυση θα κοστίσει. Αυτό είναι επειδή όσο υψηλότερος είναι ο μετρητής στην πισίνα, τόσο ισχυρότερη και πιο χοντρές στην πισινα θα είναι, συνεπώς, υψηλότερο είναι το κόστος. Οι διάφοροι τύποι των πλοίων της γραμμής are:
Επικάλυψη Γραμμών: Όπως το όνομα προτείνει ορθώς, τα προαναφερόμενα σκάφη της γραμμής υπόγεια πισίνα, απλά πήγαινε επάνω και πέρα ​​από την άκρη του τείχους πισίνα και κρέμονται στο εξωτερικό. Το σκάφος της γραμμής στη συνέχεια, ασφαλίζεται με πλαστικές λωρίδες, επίσης γνωστή ως αντιμετώπιση λωρίδες που κρατούν το χιτώνιο σταθερά σε ισχύ. Coping ταινίες είναι διαθέσιμες σε δύο μορφές: κατ 'κορδέλα τύπου και σχήμα σωλήνα τύπου. Η επένδυση είναι εξασφαλισμένα με τις λωρίδες αντιμετώπιση και στη συνέχεια να τελειώσει μακριά με μια κορυφαία σιδηρόδρομο. Επικάλυψη χιτώνια είναι διαθέσιμα μόνο σε λίγα χρώματα και σχέδια, όμως, είναι εύκολο να ταιριάζουν και είναι φθηνότερα σε σύγκριση με τους άλλους τύπους.
Beaded Γραμμών: Αυτές οι επιφάνειες pool φτάσει μέχρι τον τοίχο της πισίνας, μετά την οποία snap σε μια διαδρομή με το σφαιρίδιο ή Welt που τρέχει κατά μήκος της χιτώνια ολόκληρο το άκρο και στο πάνω μέρος του τοίχου της πισίνας. Beaded επενδύσεις είναι διακοσμητικά και δεν απαιτούν αποσυναρμολόγηση του άνω ημίσεως τμήματος του πισίνα, ενώ αντικατάσταση τακτικών γραμμών. Αυτό τους κάνει πιο εύκολο να εγκαταστήσετε. Επιπλέον, αυτά τα σκάφη της γραμμής λειτουργούν καλά σε καταστάσεις όπου οι μεγάλες γέφυρες πισίνα χτισμένη γύρω από την πισίνα. are Beaded χιτώνια θεωρείται ανώτερη της επικάλυψης τύπου.
Unibead Liners: Επίσης γνωστός ως J-Hook χιτώνια, αυτές unibead χιτώνια είναι μια μοναδική μορφή των πλοίων της γραμμής πισίνας. Αυτές οι επιφάνειες δεν είναι κατάλληλα μόνο για το κοινό above πισίνα έδαφος, αλλά έχουν επίσης διπλή ιδιότητες. Μπορούν να κρεμαστεί πάνω από τον τοίχο στην πισίνα, όπως η επικάλυψη τύπου ή να χρησιμοποιείται ως γλυφές επένδυση.
Επεκτάσιμη Liners: Αυτή η επένδυση δεν είναι τίποτε άλλο, αλλά έναν πολύ ψηλό πισινα. Είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να φιλοξενήσουν το επιπλέον επένδυση που απαιτείται για τη βαθιά χώρος της πισίνας τέλος. Αυτές οι βαθιές άκρη επάνω χιτώνια πισίνα έδαφος είναι κοινά σε κυκλική above πισίνες έδαφος.
Τρόπος Αντικαταστήστε Above Liner Pool Ground;
Το σκάφος της γραμμής πισίνα επάνω από τη γραμμή νερό βομβαρδίζεται με ένα έντονο ύψος των καταστροφικών φως του ήλιου, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή τους. Ναυτιλιακές διαρροές, στο εν λόγω πισίνα βίλας, υπάρχουν αρκετά κοινά και κατεστραμμένα χιτώνια πισίνα πρέπει να αντικατασταθεί. Για να αντικαταστήσετε στην πισινα, τα ακόλουθα βήματα πρέπει να ακολουθηθούν:? Πρώτα από όλα, η πισίνα πρέπει να είναι στραγγισμένο όλων των υδάτων. Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσετε μια μάνικα νερού ή υποβρύχια αντλία πιπέτας να γίνεται με το επιπλέον νερό από την πισίνα. ? Επόμενο βήμα είναι η κατάργηση των σιδηροτροχιών σταθεροποιητή ή στο επάνω καπάκι. Το αντιμετωπίζοντας κλιπ που κρατούν το σκάφος της γραμμής στη θέση του, πρέπει να αναιρεθεί, μόνο τότε το σκάφος της γραμμής θα βγει έξω. ? Μόλις το παλιό τακτικών γραμμών έχει αφαιρεθεί, κάποιος μπορεί να αναλάβει τυχόν επισκευές που απαιτούνται για το υλικό κάτω από την πισίνα, έτσι ώστε να καταστεί ομαλή και πάλι. Συνήθως, η άμμος είναι το υποκείμενο υλικό και μπορεί να είναι σπατουλαριστά. Περισσότερα άμμος μπορεί επίσης να προστεθεί, αν χρειαστεί. ? Εγκαταστήστε τη νέα πισινα με την κατανομή του σε ολόκληρο το εσωτερικό της πισίνας. Φορέστε το πάνω από την κορυφή της πισίνας και να αντικαταστήσει την κορυφή των σιδηροδρόμων. ? Above χιτώνια υπόγεια πισίνα, κολύμπι κάνει την πισίνα ευχάριστο και άνετο στην αφή, όταν κάποιος έρχεται σε επαφή με τη βάση και τις πλευρές της πισίνας. Η καλή ποιότητα του χιτώνια πισίνα είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και να μην καταστρέφονται εύκολα με μεθόδους θεραπείας πισίνα χημικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανωτέρω συντήρηση πισίνας έδαφος. Αυξάνουν επίσης το χρησιμοποιήσιμο διάρκεια ζωής της πισίνας, καθώς αυτό επιπλέον επίπεδο προστασίας skin ενισχύει την πισίνα. Παρέχει επίσης μια εύκολη καθαρίζονται επιφάνεια, ενισχύοντας έτσι την υγιεινή της πισίνας.