Κλάματος Γεγονότα ιτιά

Ένα κλάμα ιτιά ή η Salix babylonica είναι το αγαπημένο εκείνων που θέλουν να προσθέσουν μια δραματική νότα στο κήπο τους. Όντας ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους σκιόφυτα, κλάμα ιτιές μπορούν να αυξηθούν τόσο ψηλά όπως 10 πόδια σε ένα χρόνο. Με χαμηλή, πτώση των υποκαταστημάτων τους, που δημιουργούν ένα «εμπίπτουν στην« κουβούκλιο, το κλάμα ιτιές μορφή εξαιρετική δέντρα σκιά που υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Λόγω τεράστιο μεγέθους τους και η ευρεία εξάπλωσης αλλά σαρωτικές κλαδιά, αυτά τα δέντρα έχουν πήρε ίδιοι μια θέση στην θρησκεία και μυθολογία επίσης. Απαραίτητο για εκείνους που αγαπούν κηπουρική και διαθέτουμε μεγάλο κήπο, κλαίουσες αναζητούνται για σκιά τους και ικανότητα να αναπτύσσονται γρήγορα. Ας γνωρίσουμε λίγο περισσότερο κλάματος γεγονότα ιτιά.
Κλάματος Γεγονότα ιτιά
Δομή: Weeping ιτιές έχουν σύντομη κορμός με πλατιά κλαδιά εξάπλωσης που δίνουν μια ευρεία, στρογγυλή κορώνα. Οι κλάδοι φέρει μακρά στενά φύλλα που μπορεί να έχουν λευκό ή μεταξένιο κοιλιακές επιφάνειες. Η χαριτωμένη, shimmering φύλλωμα έχει βρει mention in δεξιά λογοτεχνία από την εποχή του Σαίξπηρ. Είναι ένα αποβαλλόμενος δέντρο, ένας από πρώτα δέντρα φέρει φύλλα την άνοιξη και ο τελευταίος που τις χάσει διάρκεια πτώσης. Τη γαλάζια ανοιχτό πράσινο χρώμα των φύλλων κιτρινίζουν το φθινόπωρο. Αντέχουν πολύ μικρά, κίτρινα λουλούδια που ανθίζουν νωρίς την άνοιξη. Έχουν άσημος λευκό καρποί και σπόροι που παράγονται καθ 'όλη τη διάρκεια της άνοιξης. The Willows είναι δίοικα δέντρα με αρσενικά και θηλυκά λουλούδια ληφθεί catkins σε ξεχωριστές φυτά.
Ανάπτυξη Όροι: δακρύζει ιτιές δεν είναι πολύ ιδιότροποι όταν πρόκειται να τύπους εδάφους και μπορούν να πολλαπλασιάζονται σε διαφορετικούς τύπους εδάφους. Αναπτύσσονται σε μεγάλες περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας. Παρά το γεγονός ότι προτιμά υγρές και δροσερές συνθήκες, τα δέντρα αυτά είναι ανθεκτικά στην ξηρασία εδώ και αρκετό βαθμό. Weeping ιτιές σαν στάσιμα ύδατα. Αυξάνονται επίσης και γύρω από τις λίμνες λίμνες, και πισίνες. Σε περίπτωση που υπάρχει μια ενοχλητική χώρο στο τοπίο όπου το νερό έχει την τάση να συσσωρεύουν, φύτευση κλάματος ιτιές μπορεί να κρατήσει τις περιοχές καθαρό από στάσιμα ύδατα. Αναπτύσσονται καλά σε αμπελουργικές ζώνες 4-9.
Χρήσεις: Οι κλάματος ιτιές κυρίως αποτιμώνται για καλλωπιστικούς σκοπούς στον εξωραϊσμό. Ωστόσο, έχουν μια σειρά φαρμάκων και εμπορικές χρήσεις, καθώς και. Το φλοιό του κλάματος ιτιές είναι σημαντικές για τα φάρμακα και μαυρίσματος ιδιότητές τους. Ο φλοιός έχει μια ένωση που ονομάζεται σαλικυλικού οξέος οποίο χρησιμοποιείται να κάνει ασπιρίνη. Χρησιμοποιείται επίσης να καταστήσει φάρμακα που ενεργεί ως αντιφλεγμονώδες πράκτορα. Έχουν τις ιδιότητες που μπορεί να θεραπεύσει αρθρικού αιμορραγία, αίσθημα καύσου και παθήσεις του στομάχου. Η οικονομική σημασία των δέντρων πηγάζουν από το γεγονός ότι το ξύλο του χρησιμοποιείται για να κάνει ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων, όπως ρακέτες του κρίκετ, φλάουτα, έπιπλα, κιβώτια και παγίδες ψαριών. Λόγω του νερού απορροφώντας ιδιότητες, αυτά τα δέντρα συχνά φυτεύονται σε περιοχές όπου συσσωρεύονται ανεπιθύμητα δεξαμενές νερού.
Μύθοι Weeping περίπου Willow Δέντρα
Η μεγάλη ύψος και της μακράς γέρνοντας κλάδους που φέρουν το λεπτή, shimmering φύλλα οδήγησαν η ιτιά κλάματος που περιβάλλεται από διάφορες μύθους και θρύλους. Κατά το ένα δημοφιλές μύθο, λέγεται ότι το κλάμα ιτιά μία φορά στάθηκε όρθια και δυνατή. Ωστόσο, το θάνατο ένα ζευγάρι εραστών άγγιξε έτσι καρδιά αυτών δέντρων που υποκαταστημάτων τους έγερναν στη δυστυχία και ουδέποτε μπορούσε ξεσηκωθούν πάλι. Τα υποκαταστήματα λεπτό του δέντρου συχνά συνδέονται με όντα σαν το φίδι. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα, ήταν μια κοινή πρακτική να τοποθετήσει κλαδιά ιτιάς στο κρεβάτι μιας γόνιμης γυναίκας με την πεποίθηση ότι θα δελεάσει το μαγικό φίδια για να την έγκυο. Ορισμένων ιθαγενών American φυλές θα τοποθετούσε κλαδιά δέντρων ιτιάς στην κοίτη νιόπαντρο ζευγάρια τις πίστη ότι θα αυξήσει τις πιθανότητες της γυναίκας φέρουν παιδί. Ωστόσο, η ιτιά κλάματος συνδέεται επίσης με μυστικισμό και witchcraft. Η σκούπα μάγισσες ήταν πιστεύεται έχουν γίνει από τα κλαδιά του δέντρου ιτιάς.
Although αυτόχθονα στην Κίνα, κλάμα facts ιτιά όπως η υψηλή προσαρμοστικότητα τους, έχουν καταστήσει άφθονη σε Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι μόνο λατρεμμένη σαν φυτό κήπο σκιά, αλλά ευρεία στρογγυλευμένη κορώνα τους κατασκευάζονται από shimmering απεργιών φυλλώματος μια συγχορδία με το ποιητές και φυσιολάτρες επίσης.