Fiber παρακαμπτήριος Exterior Cement

Άνθρωποι είναι πολύ συχνά συγχέονται σχετικά με την επιλογή του δικαιώματος υλικού για πλαισιώσουν το εξωτερικό του σπιτιού τους. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με διαφορετικούς τύπους πλαισιώσουν το σπίτι και επιλέγοντας το τέλειο ένα είναι ένα δύσκολο έργο. Μπορείτε πάτε για βινυλίου, ξύλο, γυψομαρμαροκονίαμα, μέταλλο, κλπ. Αλλά τα κύρια κριτήρια επιλογής πλαισιώσει σπίτι είναι την ανθεκτικότητα του υλικού και εμφάνισή του μετά την εγκατάσταση. Εάν θέλετε μια λιγότερο ακριβό και ανθεκτικό υλικό παρακαμπτήριος που δεν επηρεάζει το παραδοσιακό βλέμμα του σπιτιού σας, τότε ίνα πλαισιώσουν τσιμέντου είναι μια καλή επιλογή. Το υλικό πλαισιώσει είναι γνωστό επίσης «ίνα επιστρώσεων τσιμέντου» όπως στην Αυστραλία και ΗΒ.
Τι είναι Fiber Cement Exterior παρακαμπτήριος? Ινών τσιμέντο εξωτερικός πλαισιώσει γίνεται άμμο, τσιμέντου και ίνες κυτταρίνης, οποίες είναι θεραπευτεί με πίεση ατμού (αυτόκαυστο) ενίσχυση της τίτλου του τελικού προϊόντος. Η κυτταρίνη ινών στη συγκεκριμένη υλικό πλαισιώσουν εξυπηρετούν σκοπούς πρόληψης κρακ. Μετά την αυτόκαυστο διεργασία, σχέδια είναι αποτυπωμένα στην επιφάνεια του υλικού πριν ψήσιμο. Του προκύπτοντος προϊόντος, οποίο είναι σκληρύνει υλικό, ονομάζεται ίνα πλαισιώσουν τσιμέντου. Αυτό είναι διαθέσιμο σε μορφή σανιδών ή ως βότσαλα. Μετά την εγκατάσταση, μαδέρια τσιμέντου ίνα μοιάσει επικαλυπτόμενες σανίδες διατεταγμένα σε οριζόντιο τρόπο, μιμούμενη ξύλινα επένδυση. Φύλλο μορφή αυτού υλικού διατίθεται επίσης.
Ινοτσιμέντου Εξωτερικό παρακαμπτήριος - Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα? Όπως και στην περίπτωση κάθε άλλο υλικό παρακαμπτήριος, ινοτσιμέντου εξωτερικό πλαισιώσει έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η ακόλουθη είναι ένας κατάλογος τόσο πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πλαισιώσουν τσιμέντου ινών. ? Σε σύγκριση με πλαισιώσει βινυλίου, ίνα πλαισιώσουν τσιμέντου είναι ισχυρότερη και σκληρότερη. Είναι επίσης πιο πυρίμαχη παρά βινυλίου και ξύλο. ? Είναι λιγότερο ακριβό και ανθεκτικό σε τερμίτες και σαπίζουν, σε σύγκριση με ξύλο. ? Άλλο πλεονέκτημα με ινοτσιμέντου εξωτερικό πλαισιώσει είναι ότι μπορεί να ζωγραφισμένα ανάλογα με δημιουργικότητά σας. ? Μόλις εγκατασταθεί και ζωγραφισμένα, υλικού αυτού πλαισιώσει μπορεί τελευταία πολλά χρόνια με πολύ λιγότερη συντήρηση. ? Όσο παχύτερη εκδόσεις ινοτσιμέντου εξωτερικών πλαισιώσει είναι αντίκτυπο ανθεκτικά. ? The εντυπωμένο σχέδια μπορούν κάλλιστα μιμηθούν τα βλέμματα ξύλου, που τον καθιστά το καλύτερο υλικό να αντικαταστήσει παλιές ξύλινες παρακαμπτήριος. ? Τα μειονεκτήματα ινοτσιμέντου εξωτερικού πλαισιώσει συμπεριλάβει κόστος του. Το υλικό αυτό είναι πολύ ακριβό όταν συγκρίνεται με πλαισιώσει βινυλίου. ? Εκτός από το κόστος του προϊόντος και εγκατάσταση της, η ζωγραφική μπορεί επίσης να αποδειχθεί δαπανηρή και δύσκολη. ? Αντίθεση η εγκατάσταση πλαισιώσουν βινυλίου, είναι πολύ δύσκολο να εγκαταστήσετε ίνα πλαισιώσουν τσιμέντου, και απαιτεί επαγγελματίες για τη δουλειά. ? Το υλικό πλαισιώσει είναι πολύ βαρύ και η εύθραυστη λεπτή εκδόσεις είναι επιρρεπείς σε σμίλευση και παραβιάζουν. Απαιτεί προσεκτική και απαλή χειρισμό. Ακόμη και μετά κοπή, αποτελούν ελάχιστες δύο άτομα απαιτείται για την εγκατάσταση - ένα για κρατώντας το πλαισιώσουν και το άλλο καθορισμού αυτήν. ? Όσον αφορά θερμομόνωση και ηχομόνωση ανησυχεί, ινοτσιμέντου εξωτερικός πλαισιώσει δεν είναι πολύ αποτελεσματικές, μολονότι παχύτερος εκδόσεις ίσως χρήσιμο να κάποιο βαθμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλα υλικά μαζί με την παρακαμπτήριος να εξυπηρετήσει αυτόν σκοπό. ? Παρόλο υπάρχουν πολλοί θαυμαστές αυτού του υλικού πλαισιώσει, είναι χρησιμοποιείται κυρίως να αντικαταστήσει το παλιές και φθαρμένες ξύλινα παρακαμπτήριος. Αλλά ίνα πλαισιώσουν τσιμέντου είναι ανθεκτικό, απαιτεί λιγότερη συντήρηση, και μπορούν να προσφέρουν τα βλέμματα που θέλετε για εξωτερικά σας.