Σπιτική Απορρυπαντικό πιάτων: Πώς να φτιάξετε τη δική Απορρυπαντικά πιάτων σας

Στη σημερινή εποχή, όταν όλα όσα χρειαζόμαστε έρχεται με μια υψηλή τιμή, τα βασικά είδη οικιακής χρήσης, δεν είναι διαφορετικοί. Τα πλυντήρια πιάτων, ουσιαστικό κουζίνα έχει κερδίσει τη δημοτικότητα και θεωρείται στις περισσότερες κουζίνες αυτές τις μέρες. Το κόστος ενός πακέτου των εμπορικών απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων έχει την ικανότητα να σας πελάγωνε κάτω. Υπό αυτές τις συνθήκες, κάνοντας ένα πλυντήριο απορρυπαντικό στο σπίτι θα είναι μια καταπληκτική ιδέα. Σπιτική απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνουν, και το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το κόστος των απαιτούμενων από τα συστατικά είναι πολύ φθηνότερη από την πραγματική διάθεση των απορρυπαντικών στην αγορά.
Οφέλη από Σπιτική απορρυπαντικών πιάτων
Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ ανέξοδο να κάνει ένα πλυντήριο πιάτων απορρυπαντικό στο σπίτι, έχει επίσης και κάποια άλλα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, το εμπορικό απορρυπαντικά που αγοράζουμε περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες και επίσης αφήσει έξω αερίου χλωρίου, που μπορεί να είναι επιβλαβής για το περιβάλλον. Ωστόσο, όταν κάποιος κάνει πλυντήριο πιάτων απορρυπαντικό στο σπίτι, είναι απαλλαγμένο από χημικά και έτσι λέγεται ότι είναι φιλική προς το περιβάλλον. Εκτός από αυτό, η λειτουργία που εκτελεί είναι παρόμοια με την εμπορική απορρυπαντικά. Θα βρείτε δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πιάτα πλένονται με απορρυπαντικό αγοράσει από ένα σούπερ μάρκετ και αυτό που κάνετε στο σπίτι.
Πώς να κάνει το απορρυπαντικό πιάτων σας;
Η διαδικασία της λήψης σπιτικά απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων είναι πολύ απλή και δεν θα χρειαζόταν πολύ από το χρόνο σας. Τα πράγματα ότι χρειάζεστε να κάνει μια απορρυπαντικό πλυντήριο πιάτων περιλαμβάνουν-? Πλυντήριο Soda? Βόρακας (μέσο καθαρισμού)? Να κάνετε το απορρυπαντικό πλυντήριο πιάτων, όλοι έχετε να κάνετε είναι να ληφθούν ίσα ποσά βόρακα και πλύσιμο σόδα, και ανακατεύουμε μαζί. Το ποσό των συστατικών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε θα εξαρτηθεί από το πόσο απορρυπαντικό που θέλετε. Θα ήταν χρήσιμο να κάνω μια μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού και αποθηκεύστε το σε ένα αεροστεγές δοχείο.
Όταν γεμίζετε το πλυντήριο με ένα φορτίο των πιάτων, προστίθενται δύο από τις τρεις κουταλιές της εν λόγω απορρυπαντικού στο αντίστοιχο διαμέρισμα. Εάν χρησιμοποιείτε σκληρό νερό, υπάρχει μια επιπλέον κουτάλι απορρυπαντικού που θα απαιτηθούν. Για να αποφύγετε τα σημεία νερού στα πιάτα μετά το πλύσιμο αυτών, είναι απαραίτητο να προσθέσετε λίγο αποσταγμένο άσπρο ξίδι σε αντι-κηλίδες αεροζόλ.
Πώς να κάνει το σαπούνι απορρυπαντικών;
Εάν δεν έχουν ένα πλυντήριο πιάτων και το κάνετε μόνοι σας τα πιάτα, ακριβώς όπως και το σπιτικό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, είναι επίσης δυνατόν να γίνει σπιτικό σαπούνι πιάτων. Τα συστατικά που απαιτούνται γι 'αυτή-τα? ¼ φλιτζάνι νερό? 1 φλιτζάνι υγρό σαπούνι Καστίλλης? Σταγόνα αιθέριου ελαίου? Για να σπιτικό σαπούνι πιάτο, πρώτα να λάβει ένα πλαστικό ή γυάλινο μπουκάλι και γεμίστε την με νερό. Προσθέστε ένα φλιτζάνι Καστίλλης σαπούνι σε αυτό, και με ένα μάτι-σταγονόμετρο θέσει σε μια σταγόνα αιθέριου ελαίου. Κλείστε το καπάκι του φιάλη καλά και ανακινείται έντονα.
Υπάρχουν επίσης κάποιες άλλες μεθόδους λήψης σπιτικό σαπούνι πιάτων. Μια μέθοδος θα ήταν με τη χρήση νιφάδες σαπουνιού. Πάρτε ζεστό νερό σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε νιφάδες σαπούνι σε αυτό. Φροντίστε να είναι του καυστήρα αερίου σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πάρετε όλες τις νιφάδες χιόνι διαλυθεί εντελώς. Μόλις γίνει αυτό, θέσει σε κάποια γλυκερίνη και απενεργοποιείστε το φλόγα. Αφού το μείγμα κρυώσει τελείως, ρίχνουμε σε λευκό ξίδι, 4 ουγγιές του χυμό λεμονιού και 4 έως 5 σταγόνες του αγαπημένου αιθέριο έλαιο σας. Το διάλυμα μεταγγίζεται ένα μπουκάλι, κλείσει το σφιχτά με κάλυμμα και ανακινήστε πριν χρησιμοποιήσετε.
Άλλη μέθοδος να κάνουν σαπούνι πιάτο είναι χρησιμοποιώντας σαπούνι. Σε ένα κουβά, με ένα ξυράφι, κόψτε το σαπούνι σε κομμάτια. Ενυδατώστε τον κάδο με δύο έως τρία φλιτζάνια νερό για τρεις ώρες. Μόλις τα κομμάτια σαπούνι μαλακώσει, πιέστε και ανακατεύουμε μέχρι όλα τα κομμάτια σαπούνι αραιωμένο εντελώς. Χύστε το σε ένα μπουκάλι και ανακινήστε καλά.
Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχεις μια σαφή ιδέα για το πώς να φτιάξετε το δικό απορρυπαντικό πιάτων σου. Κάνοντας πλυντήριο πιάτων απορρυπαντικό και απορρυπαντικό πιάτων στο σπίτι απαιτεί πολύ λιγότερη προσπάθεια και είναι επίσης ένας καλός τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων.