Πλημμύρες: Αποκατάσταση ζημιών Νερό

Πλημμύρας νερό προκαλεί σοβαρά προβλήματα και το νερό αποκατάσταση ζημία είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ξεκινήσει η ζημία νερού καθαρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να αποφευχθεί φόρμες και το ωίδιο από την κατοικία in. Βασικά, ο μύκητας και καλούπια για διάφορα πράγματα που είναι μια σημαντική βλάβη των πλημμυρών, που προκαλούνται λόγω τυφώνες, πλημμύρες ή καταιγίδα. Ξήρανση τον τόπο το συντομότερο δυνατό είναι η μόνη λύση για την αποφυγή περαιτέρω αύξηση της ανάπτυξής τους. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την αποκατάσταση ζημίας νερού.
Πράγματα που απαιτούνται για την Αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες Νερό
Αυτή είναι η λίστα των πραγμάτων, ότι θα χρειαστείτε για την αποκατάσταση ζημίας νερού.
Χαμηλή αφυγραντήρες θερμοκρασία? Καθαριστής Αέρα? Air αποστειρωτές? Vapor καθαρισμού με ατμό? Αυτά είναι τα πράγματα που θα χρειαστεί να στεγνώσει το υγρό χώρο και να το καθαρίσετε. After πλημμύρες αυτές οι μηχανές θα σας βοηθήσει να στεγνώσει τα πράγματα στο σπίτι και να μειώσει τις πιθανότητες μιας επίθεσης των μικροοργανισμών για το σπίτι. Μόλις εισάγετε το σπίτι, εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές για καθαρισμό ζημία νερού.
Συμβουλές για την αποκατάσταση καταστροφών
Το πρώτο και κύριο πράγμα που κάνει, καθώς μπαίνουν στο σπίτι είναι να ελέγχει αν υπάρχει νερό στο εσωτερικό του σπιτιού. Εάν υπάρχει στάσιμο νερό στο εσωτερικό του σπιτιού, συνιστάται να φοράτε μπότες από ελαστικό και γάντια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η δομή του σπιτιού σας είναι ασφαλής και δεν έχει επισημανθεί ή αιχμηρές άκρες που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς, ενώ τον καθαρισμό των ζημιών στο νερό. ? Το επόμενο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι, για να απενεργοποιήσετε την ηλεκτρική ενέργεια μέσω του κύριου διακόπτη στο σπίτι. Μην αγγίζετε τίποτα πριν από την απενεργοποίηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Όταν απενεργοποιήσετε την τρέχουσα, φροντίστε να στεγνώσει τα καλώδια της ηλεκτρικής ενέργειας που είναι υψηλότερο από το έδαφος. ? Το επόμενο πράγμα είναι να βράσει το νερό πόσιμο πριν το πιείτε. Ή, χρησιμοποιήστε ένα σύστημα καθαρισμού του νερού για το φιλτράρισμα του νερού. Μετά από μια φυσική καταστροφή, μία από τις απειλή είναι αυτή του μολυσμένου νερού. ? Είναι σημαντικό να μην κρατήσω τίποτα που έχει υποστεί βλάβη σαν κουβέρτα, βιβλία, φωτογραφίες, φαγητό και άλλα πράγματα στο σπίτι. ? Καθαρίστε το αποχετευτικό με νερό και η χρήση μάσκας, ενώ είστε καθαρισμού τίποτα, καθώς τα πράγματα έχουν αναπτυχθεί μύκητες και βακτήρια. Αφού καθαρίσετε, το στέγνωμα είναι ένα σημαντικό πράγμα. Τα πιάτα στην κουζίνα, πρέπει να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων (ζεστό νερό). ? Καθαρίζετε και στεγνώστε την επιφάνεια των γραφείων, υπόγειο και το δάπεδο. Με τη βοήθεια του αφυγραντήρα, στεγνώστε το υγρές περιοχές. Επίσης, ο ατμοκαθαριστής ατμός χρησιμοποιείται για την απολύμανση στο σπίτι. ? Νερό αποκατάσταση ζημία περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο των επίπλων σκληρό ξύλο. Ξύλο αλιεύματα εύκολα μύκητες και μούχλα, έτσι πρέπει να είναι είτε καθαρίζονται σωστά ή απορρίπτονται αμέσως. Μάθετε περισσότερα για την αφαίρεση φορμών. ? Έλεγχος για τα υδραυλικά και ηλεκτρικά συστήματα στο σπίτι. Εάν αυτά τα συστήματα δεν λειτουργούν σωστά, θα πρέπει να επιδιορθωθεί, το νωρίτερο. ? Οι κίνδυνοι υγείας μετά το the πλημμύρες είναι η φυματίωση, πνευμονία και τη γρίπη. Και αυτές οι ασθένειες που μεταδίδονται πολύ γρήγορα σε αυτό το διάστημα, καθώς η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη αυτών των λοιμώξεων. ? Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές για την καθαριότητα στο σπίτι σας και κρατώντας την οικογένειά σας ασφαλείς και προστατεύονται ασθένειες μορφή. Αυτοί είναι οι ενέργειες που πρέπει ληφθούν για την αποκατάσταση των υδάτων ζημιών από πλημμύρες.