Καθαρισμός Popcorn Οροφές

Δημοφιλείς στα περισσότερα σπίτια όποιοι χτίστηκαν στη δεκαετία του 1950 μέσα έως τέλη 80s, popcorn οροφής χρησιμοποιούνταν εκτενώς εξαιτίας οφέλη της. Δεν είναι μόνο η υφή ήταν εύκολο να εφαρμοστεί, αλλά ήταν επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύβονται οι ατέλειες στην κατασκευή ανώτατο όριο. Ωστόσο, λόγω ορισμένα μειονεκτήματα, όπως η χρήση του αμιάντου που προκάλεσε ασθενειών όπως η αμιάντωση, ο καρκίνος του πνεύμονα και μεσοθηλίωμα, ποπ κορν οροφές έχουν από τότε γίνει αρκετά περιττή. Ωστόσο, εάν είστε ένας από τους ανθρώπους που έχουν popcorn ανώτατα όρια στο σπίτι σας, θα είχατε συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα δεδομένου ότι η φορολόγηση και δύσκολο, ο καθαρισμός popcorn ανώτατα όρια. Επιπλέον, αυτά οροφές τείνουν να είναι σχετικά εύθραυστη με bits του υφή έχουν τάση πτώσης off, ειδικά εάν δεν έχουν ποτέ επιζωγραφηθεί. Καθώς και να συμπληρωθεί τον πονοκέφαλό σας, τα ανώτατα αυτά όρια δεν μπορούν να πλένονται ή να καθαρίζεται αν δεν θέλετε τα κομμάτια του ποπ κορν στη σούπα σας και ελκυστική, γυμνά μπαλώματα του ξηρού τοίχου.
Ωστόσο, το σενάριο δεν είναι τόσο ζοφερή. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά καθαρισμού popcorn ανώτατα όρια δεν είναι ένας αδύνατος στόχος. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να καθαρίσει popcorn ανώτατα όρια.
Πώς να καθαρίσει Popcorn Οροφές
Πριν μπορέσουμε να πιάσουμε τον καθαρισμό της οροφής, είναι μια καλή ιδέα να πάρετε έναν επαγγελματία για να ελέγξει, εάν υπάρχει οποιαδήποτε περιεκτικότητα σε αμίαντο ποπ κορν ανώτατα όρια σας. Επειδή αυτή η ποπ κορν αμίαντο ανώτατο όριο μπορεί να αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία και μπορεί να επιλέξουν popcorn τεχνικές αφαίρεσης ανώτατο όριο. Ωστόσο, αν το πεδίο είναι ελεύθερο μπορείτε να προχωρήσετε με καθαρισμό καθεστώς σας. Για αυτό θα χρειαστεί μια ηλεκτρική σκούπα με πολλαπλά συνημμένα έγγραφα, ένα μπουκάλι ψεκασμού, χλωρίνη και νερό.
Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική σκούπα: Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα με ένα μαλακό πινέλο προέκταση, για να αφαιρέστε απαλά τις αράχνες από το ταβάνι και τη βούρτσα από το ρύπο. Προσέξτε να μην ασκήσει πίεση στην οροφή και τραβήξτε απαλά το βουρτσάκι προς το μέρος σας. Αποφύγετε να πιέζει προς τα πάνω ή σαρωτικές ίσια.
Using Bleach: Εναλλακτικά, για να φωτίζουν τα ανώτατα όρια και για την κατάργηση της φόρμας και του ωιδίου, μπορείτε να επιλέξετε να ψεκάσετε τα ανώτατα όρια με λευκαντική ουσία. Γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με αραιωμένη χλωρίνη και σπρέι για το βρώμικο σημεία. Περιμένετε να στεγνώσει φυσικά πριν από την επανάληψη της διαδικασίας, μέχρι επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ζωγραφική του ανωτάτου ορίου: Εάν συνημμένο κενό σας δεν είναι κοπή, στη συνέχεια, η καλύτερη θεραπεία για αποχρωματισμένες και βρώμικα popcorn οροφές είναι να ζωγραφίσει την οροφή, χρησιμοποιώντας ένα σπρέι σε επίπεδα βαφής latex.
Swiffer ξεσκονόπανο or Αστραπή ξεσκονόπανο: Για την αφαίρεση των ιστών αράχνης, από το ανώτατο όριο, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας ένα ξεσκονόπανο φτερών ή swiffer ξεσκονόπανο, για να προσελκύσει τη βρωμιά και ιστούς αράχνης από το ανώτατο όριο.
Μολονότι καθαρισμό του ποπκόρν ανώτατα όρια, να απέχουν από υγρά ή σκουπίστε καθαρισμού, καθώς μπορεί να καταστρέψει την υφή της οροφής. Εφαρμόζοντας αυτές τις μεθόδους για να κρατήσει popcorn οροφές σας καθαρά, εξασφαλίζει ότι ψεκάζονται ακουστικό ανώτατο όριο σας ανακτά την αρχική λάμψη της. Για εκείνους που θα μπορούσε να αποφευχθεί μάλλον μια τέτοια DIY περιπετειώδες έργο, τη μίσθωση ειδική εταιρεία καθαρισμού για να κάνει τη δουλειά. Πιστέψτε με, είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή, σε σύγκριση με την ταλαιπωρία της προστασίας των επίπλων σας και τα χαλιά, ενώ τον καθαρισμό popcorn ανώτατο όριο.