Hair Τεχνικές Παράταση: Πώς να υποβάλετε αίτηση επεκτάσεις τρίχας

Είσαι βαρεθεί ίδια παλιά βλέμμα σας και θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα διαφορετική ματιά; Σκέφτεστε να βαφή μαλλιών σας αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να εξαρτούν τα μαλλιά σας στις σκληρές χημικές ουσίες; Στη συνέχεια, επεκτάσεις τρίχας είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τα μαλλιά που σας ενδιαφέρει. έχουν τα μαλλιά επεκτάσεις αναδειχθεί ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, για εκείνους που ήθελαν πάντα μακριούς βοστρύχους πέφτουν στους ώμους τους, αλλά ήταν σε θέση να το πετύχουμε αυτό μέσω φυσικά μαλλιά τους. Οι επεκτάσεις τρίχας είναι διαφορετικών τύπων, τα χρώματα και μήκη και τεχνικές επέκταση μαλλιά ποικίλλουν ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας και το είδος των επεκτάσεων τρίχας που θέλετε να εφαρμόσετε.
Hair Extensions-Hair τύποι? Μαλλιών που χρησιμοποιούνται για τις επεκτάσεις τρίχας, είναι κυρίως δύο ειδών - φυσικές ή ανθρώπινης τρίχας και τεχνητές ή συνθετικές τρίχες. Φυσικά μαλλιά είναι η ίδια που θα βρείτε στο περούκες και είναι τιμές υψηλότερες από τεχνητή τρίχα, αλλά δίνουν ένα πιο φυσικό και υγιέστερο βλέμμα. Φυσικά μαλλιά έχει μια ποικιλία από επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε από - Ρωσίας για τα μαλλιά, τα ευρωπαϊκά μαλλιά, μαλλιά της Ασίας, της Βραζιλίας για τα μαλλιά, κλπ. Πρέπει να φροντίζεται ακριβώς όπως σας φροντίδα για το δικό φυσικά μαλλιά σας και είναι πολύ ανθεκτικά και να επαναχρησιμοποιηθεί. Συνθετικά επεκτάσεις τρίχας είναι λιγότερο δαπανηρή και πλέον κατάλληλη, αν θέλετε να προσθέσετε σκέλη του χρώματος σε φυσικά μαλλιά σας. Πρέπει να διατηρηθούν καλά, αλλά δεν μπορεί να ταιριάζουν σε όλα τα φυσικά μαλλιά.
Τύποι Hair Extensions? Τα είδη των επεκτάσεων τρίχας περιλαμβάνουν clip - σε επεκτάσεις μαλλιών, συγκόλληση και στεγανοποίηση επεκτάσεις μαλλιών, μόνο επεκτάσεις μαλλιών, wefts and υφαίνει. Αυτές είναι διαθέσιμο σε διάφορα μήκη, η μέγιστη διάρκεια είναι κατάλληλη 30 ιντσών, αλλά και σε διαφορετικά στυλ, όπως μπούκλες και κύματα.
Πώς να υποβάλετε αίτηση επεκτάσεις τρίχας? Εφαρμογή των επεκτάσεων τρίχας είναι αρκετά εύκολο, αν κατανοήσουμε πρώτα τα βασικά επέκταση μαλλιά. Επιλέξτε ένα επέκταση μαλλιά του μήκους, το στυλ και το χρώμα που θέλετε και ανάλογα με αυτό, μπορείτε να επιλέξετε την τεχνική επέκταση μαλλιά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοπλίσει τον εαυτό σας αλλά και με όλα τα απαραίτητα εφόδια επέκταση μαλλιά, πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή των εξτένσιον. Ενδεικτικά παραθέτουμε τις διάφορες τεχνικές επέκταση μαλλιά που θα χρησιμεύσει ως οδηγός επέκταση μαλλιά σας.
Ύφανση - Πώς να ράψουν στα μαλλιά επεκτάσεις? Αυτή η τεχνική επέκταση μαλλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν είστε επιλέγουν wefts και υφαίνει. Σε αυτήν την τεχνική, θα πρέπει να πλεξούδα φυσικά μαλλιά σας σε κομμάτια, μαζί τριχωτό της κεφαλής σας και στη συνέχεια ράψτε την wefts στην πλεξούδες χρησιμοποιώντας μια βελόνα και κλωστή που ταιριάζει χρώμα των μαλλιών σας. Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα με πυκνά μαλλιά και πρέπει να διατηρηθεί καλά, ώστε να μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το wefts και υφαίνει.
Σύντηξη - Θερμική και Cold Fusion? Αυτή η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν επιλέγουν ένα εξτένσιον. Ψυχρή σύντηξη χρησιμοποιεί ένα υπερηχητικών κυμάτων να απαλύνει το ομόλογο, πριν στερεώσετε τα μαλλιά επεκτάσεις στη ρίζα της φυσικής τρίχας σας. Θερμική σύντηξης είναι παρόμοια, με μόνη διαφορά, η χρήση της θερμότητας για να μαλακώσει το ομόλογο. Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για όσους με λεπτή τρίχα.
Clip - ins? Αυτός είναι ο ευκολότερος τεχνική επέκταση μαλλιά, όπως θα πρέπει να απλά κλιπ στις επεκτάσεις στα μαλλιά σας, όποτε θέλετε. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και εύκολο στην εφαρμογή και αφαίρεση.
Hot Glue Gun Μέθοδος? Σε αυτήν την τεχνική, λιωμένο ακρυλική κόλλα χρησιμοποιείται, μαζί με ένα πιστόλι για να κολλήσετε τις επεκτάσεις σε φυσικά μαλλιά. Εφαρμογή των επεκτάσεων τρίχας χρήση αυτής της μεθόδου δεν είναι ανθεκτικό και μακράς διαρκείας.
Micro κυλίνδρου και Micro δαχτυλίδι? Σε αυτές τις τεχνικές, η επέκταση μαλλιά είναι εφαρμόζεται στα μαλλιά σας, εισάγοντας την επέκταση σε έναν κύλινδρο (σωλήνα) ή ένα δαχτυλίδι. Τον κύλινδρο ή δακτυλίου είναι να διατίθενται κατόπιν κλείνετε τη ρίζα των μαλλιών σας και πτυχωτά. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει αποτελεσματική επαναχρησιμοποίηση των εξτένσιον.
Συγκόλληση? Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί μια συνδετική κόλλα που εφαρμόζεται στα φυσικά μαλλιά σας, καθώς και την επέκταση των μαλλιών και στη συνέχεια εφαρμόζεται στα μαλλιά σας. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει ευκολία εφαρμογής, καθώς και εύκολη αφαίρεση, αλλά η επέκταση μαλλιά, δεν είναι δυνατόν να επαναχρησιμοποιηθούν.
Μπορείτε να επιτύχετε επιθυμητό βλέμμα σας, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους, αλλά να είστε σίγουροι για την παροχή κατάλληλης φροντίδας μαλλιών στις επεκτάσεις μαλλιά σας. Αποφύγετε την υπερβολική χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών χημικών, πλήγμα ξηραντές και σίδερο για τις παρατάσεις. Αυτό θα διατηρήσει επίσης την υγεία των φυσικών μαλλιών σας και τουλάχιστον θα είναι επιζήμια για τα μαλλιά σας και επεκτάσεις τρίχας.