Δύο Δέσμη Τεχνική Twist: Βήμα προς Twists Βήμα δεύτερο σκέλος

Πόσο χρόνο που περνάτε στα μαλλιά σας πριν φύγετε από? Χμμμ ... σίγουρα πολύ περισσότερο από ό, τι κάνετε δαπανούν για μακιγιάζ, ενδυμασία σας ή οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα τα μαλλιά σας αξίζει κάθε ότι ιδιαίτερη προσοχή, δεδομένου ότι κάνει μια μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σας. Όμως, οι οποίες hairstyles εσείς επιλέξετε; Να μαντέψω, υψηλό πόνι ή ένα κομψό κουλούρι. Σωστά. Τώρα, μου πει ποια χτενίσματα που θα ήθελαν να έχουν; Ξέρω ότι ο κατάλογος θα είναι μακρύς. Πιθανώς, αυτό είναι μόνο λίστα σας επιθυμία, γιατί δεν προτιμούν χρόνο τις δαπάνες και τα χρήματα που κάθονται στο σαλόνι στο στυλ των μαλλιών σας. Τότε, γιατί να μην το σπίτι σας; Έτοιμο Ας δοκιμάσουμε ένα hairstyle dreadlock. Τι λέτε για μια τεχνική δύο συστροφή πτυχή η οποία είναι διάσημη μαύρη hairstyle. Εδώ είναι η βήμα προς βήμα οδηγό δύο ανατροπές σκέλος ».
Προετοιμάστε τα μαλλιά σας και για τις δύο Δέσμη Twist Τεχνική? Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι μη λιπαρό. Σαμπουάν ακολούθησε από ένα κλιματιστικό. Εφαρμόζοντας μια άδεια-in conditioner είναι επίσης μια καλή ιδέα. ? Μην στεγνώνετε τα μαλλιά σας εντελώς, κρατήστε το υγρό. Εάν έχετε εφαρμόσει μια άδεια-in conditioner σε στεγνά μαλλιά, θα ήταν αρκετή υγρασία και είναι κατάλληλο για τη συστροφή. ? Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ζελέ, αν θέλετε να? Αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθεί το χτένισμα. ? Θα χρειαστείτε μια χτένα και μερικές απλές και μεσαίων κλιπ νύχι.
Step by Step Two Twists Strand
Βήμα 1: Χτενίστε τα μαλλιά σας σωστά, έτσι ώστε, όταν εισάγεται στη γραμμή των μαλλιών, τη χτένα κινείται ομαλά σε όλο το μήκος των μαλλιών και βγαίνει εύκολα.
Βήμα 2: Χωρίστε τα μαλλιά σε μικρά τμήματα με τα δάχτυλά σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια χτένα για το σκοπό αυτό, αλλά ότι θα επιτρέψουν το τριχωτό της κεφαλής να είναι πιο ορατή. Αν και χτενισμένες σκέλη είναι εύκολο να κατέρρευσε, δεν θα δώσει μια πολύ φυσική εμφάνιση. Έτσι, μέρος των μαλλιών, σύμφωνα με την επιθυμία σας.
Βήμα 3: Έναρξη τμημάτων αποφάσεων, από τις σβέρκο (στο πίσω μέρος, πάνω από τον αυχένα). Μόλις έχετε ένα τμήμα έτοιμο, pin-up τα υπόλοιπα μαλλιά σας με τη βοήθεια του κλιπ πεταλούδας να αποφευχθεί η διακοπή.
Βήμα 4: Τώρα, κρατήστε το τμήμα στο χέρι σας και να αποδεσμευτεί σε δύο μέρη. Ξεκινήστε συστροφή τα δύο μέρη γύρω από κάθε άλλο. Είμαι μπερδεμένος Είναι εύκολο, απλά θέτουν το αριστερό μέρος πάνω από τα δεξιά και τραβήξτε ελαφρά το σωστό. Τώρα δεξί μέρος θα γίνει στα αριστερά. Και πάλι επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία, από αριστερά στα δεξιά. Πηγαίνετε σε συστροφή αυτών των δύο παραμέτρων μέχρι να φτάσετε στις άκρες των μαλλιών σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί ένα λαστιχάκι στο τέλος της στα γυρίσματα, όπως η σπείρα των μαλλιών είναι αρκετή για να κρατήσει αυτούς τους άξονες.
Βήμα 5: Τώρα, αρχίστε με την επόμενη ενότητα. Συνεχίστε κάνοντας τμήματα και συστροφή τους σε όλη την πλάτος του αυχένα. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η σειρά γίνεται, ξεκινήστε με την επόμενη γραμμή πάνω αυτό και να συνεχίσετε προς την γραμμή των μαλλιών σας.
Βήμα 6: Μόλις ολοκληρώσετε τη συστροφή 'όλο τον όγκο, στέγνωμα των μαλλιών. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνό από το κρανίο μέχρι τις άκρες.
Βήμα 7: Μόλις φτάσετε το πάνω μέρος του κεφαλιού σας, να αποφασίσει αν θα υπάρχει κατάτμηση τα μαλλιά σας σε μια πλευρά ή στη μέση ή θέλετε να έχετε ανατροπές σας πάει ίσια την πλάτη χωρίς διχοτόμηση. Κατά συνέπεια, οι άμεσες στα γυρίσματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το φοβερό δύο looking χτένισμα στρίψιμο σκέλος γίνεται.
Δύο Δέσμη Twists: Δημοσίευση περίθαλψη? Εφαρμόστε τακτικές λάδι σας μαλλιά για μαλακή και λαμπρός μαλλιά. ? Μπορείτε να πλύνετε τα μαλλιά με τις ανατροπές στη θέση του, αν θέλετε να αποφύγετε το έργο της εκ νέου χωρίστρα την επόμενη ώρα. Αλλά, βεβαιωθείτε ότι το σαμπουάν είναι καλά πλυμένα μακριά. ? Μπορείτε να φοράτε μια γυναικεία κάλτσα ΚΑΠ ή ένα μαντίλι τη νύχτα για να διατηρηθεί η συστροφή και να έχουν μια πιο ελεγχόμενη εμφάνιση. ? Twists θα πρέπει να είναι χτενισμένες δάχτυλο. ? Τι Μετά από δύο Strand Twists; ? Μπορείτε να αφήσετε αυτές τις ανατροπές ανοίξετε ή δέστε τα με διάφορους τρόπους στην σουίτα πρόσωπό σας. ? Ενισχύσει περαιτέρω την εμφάνιση των ανατροπές σας με φανταχτερά αξεσουάρ για τα μαλλιά σαν μαργαριτάρι καρφίτσες, καρφίτσες Bobby, headband or μαντίλι. ? Μπορείτε να ξετυλίξουν τα δύο ανατροπές σκέλος μόλις ξηρά ή μετά φορώντας τους για 15-20 ημέρες και να έχουν ένα στυλ στρίψιμο. Τούτο θα δώσει τα μαλλιά σας μια κυματιστή είτε μια εντελώς σγουρά ματιά. Επιπλέον, αυτό θα φανεί πιο ορίζεται από τα άλλα σγουρά μαλλιά. ? Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιες παραλλαγές αυτής της τεχνικής δύο στρίψιμο σκέλος. Παρ' όλ' αυτά Απλά, χωριστεί κάθε στροφή σε μικρότερα τμήματα, ως εκ τούτου, καθιστώντας κάθε συστραμμένοι τμήμα λεπτότερη να έχουν μια πολύ μικρή hairstyle πλεξούδα. Δεν είναι εύκολο να έχουν ένα διαφορετικό βλέμμα κάθε εβδομάδα; ? Βήμα προς βήμα δύο ανατροπές σκέλος είναι μεταξύ των εύκολο να γίνει και όλων των εποχών αγαπημένο χτενίσματα. Φαίνεται επίσης και σε όλους, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η τρίχα. Χρειάζεται μόλις 2 ίντσες του μήκους μαλλιών για την τεχνική δύο συστροφή σκέλος. Έτοιμη να το don?