Οικοδόμηση μιας Barrel Rain - Πώς να κάνει το Barrel Rain Your

όμβριων υδάτων στο σπίτι σας, είναι μια πολύ καλή επιλογή καταπολέμησης το αυξανόμενο προβλήματα εφοδιασμού νερού. Ένα από τους καλύτερους τρόπους για τη συγκομιδή νερά της βροχής να φτιάξετε το δικό βαρέλι βροχής σας. Αυτό είναι ένα από τα βασικά μέσα, που μπορείτε εύκολα να την εφαρμόσει στο δικό σας σπίτι. Εάν έχετε ένα σπίτι που έχει επικλινείς στέγες, τότε αποδεικνύεται ότι είναι ακόμη πιο συμφέρουσα, καθώς η μετατόπιση του νερού σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική. Το βαρέλι βροχής είναι συνήθως τοποθετούνται κάτω από το κάτω στόμια of υδρορροή. Σε περιπτώσεις σπιτιών που έχουν τις επίπεδες στέγες, η ποσότητα του νερού που συσσωρεύεται στο βαρέλι θα είναι γενναιόδωρη αλλά δεν είναι υπερβολικός, δεδομένου ότι στην περίπτωση του κεκλιμένου τα σπίτια.
Δημιουργία μιας Rain Barrel? Πολλοί άνθρωποι καταλήγουν εξαγορά δαπανηρή βαρέλια βροχής, όταν είναι επίσης δυνατό να φτιάξετε το δικό βαρέλια βροχής σας, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες διαστάσεις και τις απαιτήσεις σας. Οι παρακάτω διαδικασία θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το δικό βαρέλι βροχής σας.
Απαιτήσεις
Οι απαιτήσεις που απαιτούνται για να κάνουν το βαρέλι βροχής σας, είναι τόσο απλή όσο την ίδια τη διαδικασία. Πρώτον, θα χρειαστείτε ένα απλό βαρέλι, είναι πάντα προτιμότερο να χρησιμοποιείτε πλαστικό ή βαρέλια με ελαφρά βάρη. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε το βαρέλι βαθμού τροφίμων, που έχει χωρητικότητα περίπου 50 γαλόνια. Θα χρειαστείτε επίσης ένα βασικό εργαλείο κουτί, το οποίο περιλαμβάνει ένα γεωτρύπανα, γόμες και μεγάλου μεγέθους ροδέλες. Η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι μια βρύση ή μάλλον μια βρύση. This βρύση είναι απαραίτητη προκειμένου να αφήσει έξω το νερό που έχουν συσσωρευθεί στο κάννη. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση του κιτ βαρέλι βροχής που είναι διαθέσιμες στα περισσότερα καταστήματα υλικού.
Διαδικασία να χτίσει δικό Rain Barrel σας? Η διαδικασία της οικοδόμησης ενός βαρέλι βροχής είναι ευθεία εμπρός και απλό. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούν τις εντολές ή μάλλον τα βήματα, συστηματικά, να έχουν μια τέλεια και ανόητος βαρέλι βροχής απόδειξη. ? Βήμα 1: Ως πρώτο βήμα, να λάβει τα βαρέλι και καθαρίστε το με τη βοήθεια του σκέτο νερό, ή οποιοδήποτε άλλο σαπούνι ή καθαριστικό. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταδοτική και δηλητηριώδη στο βαρέλι, που μπορεί να χαλάσει το νερό που συσσωρεύεται. ? Βήμα 2ο: Η πραγματική διαδικασία οικοδόμησης μιας βαρέλι βροχής ξεκινά σε αυτό το βήμα. Πρώτον λαμβάνει τη βρύση και βάλτε το στη θέση όπου θέλετε να βρίσκεται. Εντοπίσουν ένα φως περίγραμμα τη βρύση στο βαρέλι, με τη βοήθεια ενός κιμωλία ή μαρκαδόρο. · Αύξηση 3: Τρυπάνι μια τρύπα εντός της περίγραμμα που έχετε εντοπιστούν. Βεβαιωθείτε ότι στην τρύπα να μην γίνεται πολύ μεγάλο. Αφού κάνετε την τρύπα, επικόλληση του μεγάλου μεγέθους ροδέλες, στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό από το βαρέλι, έτσι ώστε η οπή, ομοιόμορφη. ? Βήμα 4: Ταινία τα νήματα της τη βρύση και μετά τοποθετήστε την στην τρύπα, τότε σφίξτε τις ροδέλες, αν θέλετε. Μια άλλη πολύ καλή επιλογή για να κάνετε τη βρύση εκατό αδιάβροχο τοις εκατό, είναι η ταινία την τρύπα από όλες τις πλευρές. Χρησιμοποιώντας την κόλλα, μαζί με την ταινία βοηθά επίσης πολλές φορές. ? Βήμα 5: Σε αυτό το βήμα, τοποθετήστε το βαρέλι βροχής κάτω από την υδρορροή βροχής. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να τροποποιήσει ή να εγκαταστήσετε την υδρορροή βροχή σύμφωνα με το βαρέλι βροχής. Εάν η τρύπα που υπάρχει πάνω από την υδρορροή βροχή είναι μικρή, enlargen στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα σιδηροπρίονο. ? Καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε το νερό που συγκεντρώνεται σε αυτό το βαρέλι βροχής για σκοπούς όπως η κηπουρική, το πλύσιμο αυλή σας ή για να δώσει το αυτοκίνητό σας ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Το καλύτερο βαρέλι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό είναι το πλαστικό βαρέλι βροχής, όπως μπορείτε να μετακινούνται εύκολα από το ένα σημείο στο άλλο. Εν λόγω διαδικασία δεν θα απαιτήσει περισσότερο από μισή ώρα, αν οι ενέργειες παρακολουθούνται συστηματικά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται μέσα στο κατάλληλο διαστάσεις. Είναι επίσης ένα πολύ ευχάριστη εμπειρία, αν περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, όταν κάνετε τις δικές βαρέλι βροχής σας. Για να κάνετε τη συσκευή να φαίνεται ελκυστικό, μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση των διακοσμητικών βαρέλια βροχής ή ζωγραφισμένα βαρέλια βροχή. Κάποιος πρέπει να έχουμε κατά νου ότι βαρέλια νερού της βροχής είναι το πρώτο βήμα για την βροχή συλλογή των υδάτων.