Οικιακά Καθαρισμός Συμβουλές

Μπορείτε να βρείτε κάποιους ανθρώπους που είναι πάντα εμμονή με καθαρισμό. Η συχνότητα κατά την οποία θα βρείτε με σκούπα ή μια σφουγγαρίστρα ή ένα πανί καθαρισμού είναι μάλλον υψηλό, που καλείται να βασανιστικός. Ναι. εσείς δεν πρέπει να είναι μανιωδώς ψυχαναγκαστική για τον καθαρισμό, αν θέλετε ένα καθαρό, υγιεινό σπίτι που μυρίζει ευχάριστα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είναι τακτικές στον καθαρισμό του σπιτιού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνει αυτό καθημερινά, σαν μια συνήθεια. Αρχικώς, θα συμβούλευα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για οικιακή καθαριότητα κάθε μέρα. Να τι μπορείς να κάνεις.
Ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε μια spic και καλύπτουν το σπίτι είναι κατανείμει λίγο χρόνο για να όλες τις εργασίες καθαρισμού κάθε μέρα. Για παράδειγμα, η αίθουσα πλύσιμο, μπάνιο και τη λεκάνη μπορείτε να καθαρίσετε πριν να καλέσει μπάνιο πρωινό σας. Το δωμάτιο κρεβάτι και το σαλόνι (το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο πάντα στο χάος) μπορεί να ασκηθεί ώστε αμέσως μετά από έχοντας ένα λουτρό. Η κουζίνα πρέπει να καθαρίζεται μετά έχεις μαγειρεμένο. Όλες οι μητέρες, Ανακ άτακτα αγόρια σας με τη βαριά δυσκίνητη δασμούς και το γλυκό, γοητευτικό κόρες, με τα καθήκοντα που απαιτούν λίγο περισσότερο delicateness. Εγώ ο ίδιος, που είναι ο γιος του στοργική μητέρα μου, καθαρίστε τα πατώματα και τουαλέτα και το μπάνιο κάθε πρωί και να διαλύσουμε την κουζίνα μετά από μια νόστιμο δείπνο.
Πρώτα από όλα αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγκεντρωθούν όλα τα εφόδια καθαρισμού όπως το ξίδι, εφημερίδα, βαμβακερό ύφασμα, σκούπες και σαπούνι, και στη συνέχεια να συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα, με ή παρά τη θέλησή του.
Για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με τον εξοπλισμό καθαρισμού και βοηθούς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από αυτό σε προϊόντα καθαρισμού.
Οικιακά Συμβουλές για Καθαρισμός? Αφού έχετε εσείς οπλισμένος με τη πυρομαχικά για να απαλλαγούμε από όλα τη βρωμιά και ακαταστασία, είναι καιρός να επιτεθεί.
Οικιακού καθαρισμού Συμβουλές # 1? Οικιακά συμβουλές καθαριότητας μπορεί να είναι σχεδόν ατελείωτες και αναρωτιόμουν πού να αρχίσω. Τόσο εδώ πηγαίνει (άρχισα με το πιο απλό άκρο). Καθαρισμός επίπλων. Τι μπορείτε να κάνετε είναι να κατανείμει κάποτε στα έπιπλα καθαρισμό κάθε μέρα. Καθαρισμός επίπλων είναι εξαιρετικά απλή. Τι έχετε να κάνετε είναι να εκτελέσετε την ηλεκτρική σκούπα πάνω από το καναπέ που κάθε μέρα. Σιγουρευτείτε ότι έχετε συμπεριλάβει όλα τα μέρη του υφάσματος στο επίπλωση, ενώ σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. Στη συνέχεια λαμβάνουν σε μικρή ποσότητα διάλυμα καθαρισμού σε ένα βαμβακερό ύφασμα και γρήγορα Πολωνικά και τρίψτε όλες τις «σκληρές» επιφάνειες στο σπίτι, όπως, ο πίνακας του καφέ ή το εξάρτημα παλτό. Ενώ καθαρίζετε αυτές οι επιφάνειες αντικαταστήσει τον «έξω από τα πράγματα τόπου» στις κατάλληλες θέσεις τους. Για παράδειγμα, αν ένα βιβλίο που βρίσκεται ανοιχτό στο τραπέζι του καφέ, βάλτε πίσω στο ράφι βιβλίο.
Οικιακού καθαρισμού Συμβουλές # 2? Μεταξύ όλων το σπίτι κατέχουν καθαρισμό μικρά μυστικά το πιο κουραστικό μέρος είναι το καθάρισμα της κουζίνας. Αυτό το μέρος είναι το πιο σημαντικό ρόλο ως η κουζίνα έχει να διατηρηθεί η πιο υγιεινή. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει την κουζίνα καθαρή είναι να καθαρίσει την πλατφόρμα κουζίνα μετά το μαγείρεμα και στη συνέχεια, τραπεζαρία μετά το φαγητό. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει τις δύο αυτές πτυχές είναι καθαρά να υγράνετε ένα βαμβακερό πανί με νερό και λίγο υγρό σαπούνι και στη συνέχεια να τρίβετε τα κάτω όλες τις διαστάσεις της εξέδρας κουζίνας, ντουλάπια και το τραπέζι καλά. Όλη η διαδικασία αυτή δεν πρέπει να λαμβάνουν περισσότερο από σχεδόν 15 λεπτό.
Για να μάθετε περισσότερα για την καθαριότητα στην κουζίνα, διαβάστε αναφορές σε καθαρισμός της κουζίνας.
Οικιακού καθαρισμού Συμβουλές # 3? Ξεπέρασμα μέχρι το μπάνιο δεν είναι τόσο σημαντικό ζήτημα. Μόλις καθαρίσει το μπάνιο, το λουτρό, αλλά και τη λεκάνη με το μακρύ χερούλι βούρτσες, υγρό σαπούνι και κάποια απολυμαντικό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μακρύ χερούλι σφουγγαρίστρα, έναν κουβά νερό και λίγο απολυμαντικό να καθαρίσει το πάτωμα.
Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε επίσης να διαβάσετε για τις πληροφορίες που προβλέπονται στο Μπάνιο καθαρισμού.
Οικιακά Καθαρισμός Συμβουλές αρ. 4? Ένα τελευταίο πράγμα που εγώ δεν κατάφερα να καλύψει βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα. Για να διατηρήσετε το υπνοδωμάτιο καθαρό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθαρίζετε τακτικά τα έπιπλα σε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό ηλεκτρική σκούπα πάνω από το στρώμα, κάνει το πλυντήριο τακτικά και να αλλάξετε τα φύλλα συχνά.
Οικιακά Συμβουλές για Καθαρισμός - Με τους συντελεστές της Buzzle? Εδώ είναι μερικές προτάσεις που έχω καταφέρει να εισπράξει από τους συντελεστές της Buzzle, τον οποίο τυχαίνει να ξέρω ...
Chaitra Saxena: βάλτε τα πράγματα πίσω από την οποία μπορείτε και τα πήρε? Meera Mankhedkar: κάθε θέμα έχει ένα μέρος της δικής της, να δώσει τη δική του θέση? Dhanya Joy: εφημερίδες χρήση καθαρές επιφάνειες, κάνει θαύματα? Maisie M: Μην κρατήσει μόνο κοιτάζοντας αυτό (το χάος που ξέρετε!) ο χρόνος του να δράσει!? Sayali Bedekar Patil: Βασικές να κρατήσει κουζίνα (ειδικά το μαγείρεμα περιοχή) καθαρά. ? Loveleena: σεντόνια - Αλλάξτε τους κάθε δεύτερη ημέρα!? Παραμίτα Bhattacharya: Η καθαριότητα είναι να αποφευχθεί η εξάπλωση του ρύπου (μπορεί να είναι οτιδήποτε, από λεκέδες στο επαίσχυντο σχόλια και κουτσομπολιά) στον εαυτό του και τους άλλους.
Ελπίζω πραγματικά ότι είστε σε θέση να καθαρίσει επάνω το σπίτι σας καθημερινά. Δεν μην κοιτάς Είμαι ο laziest συγγραφέας γεννήθηκε ποτέ. Απλώς καθαρίσει υπνοδωμάτιο μου, όταν μερικοί φιλοξενούμενοι είναι έτοιμοι να έρθουν!
Για να πάρετε μια γενική άποψη, διαβάστε περισσότερα για το Σώμα καθαρισμού.