Σύγκρουση Στρατηγικές Resolution

Αντιμετωπίζετε συχνά συγκρούσεις στην προσωπική σας καθώς επίσης και επαγγελματική ζωή. Αλλά πολλές φορές νομίζεις, γιατί να αντιμετωπίσει μια σύγκρουση και να δημιουργήσει ένα ακόμη; Είναι καλύτερα να σιωπήσουμε και να δούμε ό, τι συμβαίνει! Ωστόσο, αυτή η στρατηγική σου μπορεί να μην λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως χρόνος θα έρθει στη ζωή, όπου θα είναι δύσκολο να φέρει στη σύγκρουση και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν απογοήτευσης και άγχους. Επιπλέον, μπορούσε χαλάσει επίσης υγεία σας και επηρεάσει αρνητικά σταδιοδρομία σας. Ως εκ τούτου, αντί να πάρει απογοητευμένοι και καταστρέφουν την πολύτιμη ζωή σου, απλά να προσπαθήσει να βρει μια λύση! Αυτό δεν θα σας βοηθήσει μόνο στην επίλυση της σύγκρουσης, αλλά και να σας βοηθήσει στην αποφυγή τέτοιων συγκρούσεων στο μέλλον. Γνωρίστε περίπου μερικές στρατηγικές επίλυσης συγκρούσεων μέσω αυτού του άρθρου ..
Στρατηγικές για την επίλυση συγκρούσεων
Speak Up? Συμβαίνει με τα περισσότερα του λαού, που οι ίδιοι απομονώσουν από φίλους, συγγενείς τους και υφισταμένους, πότε πρόκειται μέσω μιας κακής φάση ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε τύπο συγκρούσεις στη ζωή τους. Ωστόσο, τέτοια στρατηγική (ή πολλών μια φορές, μια συνήθεια!) δεν λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει διότι, τόσο περισσότερο θα σιωπήσουμε, μεγαλύτερη είναι και η σύγκρουση γίνεται. Είναι επομένως σκόπιμο να μιλήσει επάνω μυαλό σας. Speak περίπου συγκρούσεις σας στους φίλους, συγγενείς σας ή όποιον είναι κοντά σας. Πάρτε μια συμβουλή εμπειρογνώμονα από τις πρεσβύτερος μέλη της οικογένειάς σας. εμπειρία της ζωής τους θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τη διένεξη! Εκτός από την ομιλία επάνω σε φίλους και συγγενείς, κρατήστε εγώ σας κατά μέρος, συγκεντρώνουν αρκετό θάρρος και να μιλήσει απευθείας με το πρόσωπο με το οποίο είστε σε μια σύγκρουση. Συζητήστε τους λόγους, κάνει ένα συμβιβασμό και να καταλήξουν σε μια αμοιβαία διευθέτηση, όπου οι δύο από σας είναι ευχαριστημένοι και υποστήριξε με ό, τι αποφασίζεται. Υποθέτω ότι αυτό είναι η καλύτερη στρατηγική επειδή εσείς οι δυο είναι αυτοί που ξέρουν τη σύγκρουση καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.
Ακούστε? Μια κατάσταση διένεξη είναι μία γεμάτη κόσμο από όλες τις πλευρές, προσπαθώντας να φωνή γνώμες τους ταυτόχρονα. Μιλώντας σας δίνει την ελευθερία να εκφράσω σκέψεις σας. Αλλά όταν πρόκειται για την επίλυση των συγκρούσεων, μιλώντας αποδεικνύεται ότι είναι αποτελεσματικές μόνον αφού ακούσαμε κάτι. Έτσι, εάν επιθυμείτε να καταλήξουμε σε μια καλή λύση στη σύγκρουση, να αναπτύξουν τις ακουστικές ικανότητες σας. Ακούγοντας ακριβώς δεν σημαίνει να ακούσω το πρόβλημα. Αλλά εδώ σημαίνει πραγματικά να ακούσουν και να κατανοήσουν το πρόβλημα και στην ανάπτυξη μια λύση στο μυαλό σας ταυτόχρονα. Ακούγοντας βοηθά δεν σας μόνο στην ανάπτυξη μιας λύσης, αλλά και σε κάνει να κατανοήσουν την οπτική γωνία του προσώπου μπροστά σας. Μόλις τελειώσετε με ακούει, το άλλο πρόσωπο θα σας ακούσει και τώρα μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Της αμοιβαίας κατανόησης των συναισθημάτων και των προσδοκιών των άλλων θα επιλυθεί με τον τρόπο αυτό τη σύγκρουση και να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ των δύο από σας.
Να είστε κατηγορηματικός? Αυτοπεποίθησης παίζει σημαντικό ρόλο, όσον αφορά τη διαχείριση των συγκρούσεων. Διεκδικητικότητα είναι ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών ποιοτήτων. Παρόλο που είσαι θετικός θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, ένα καλό ακροατή, με αυτοπεποίθηση και έχουν θετική σκέψη για τη ζωή. Προσπαθήστε να επιδοθούν σε τέτοια διαδικασία ανακοίνωσης που θα γεννήσει σε μια λύση, προς όφελος τόσο των μερών. Αποφύγετε τη χρήση όρων όπως «εγώ» ή «δεν το κάνω». Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν λέξεις όπως «αισθάνομαι» ή «πιστεύω». Θυμηθείτε την αρχή, «είμαι ΟΚ, είσαι ΟΚ», ενώ είναι κατηγορηματικός για την επίλυση μιας σύγκρουσης. Θα πρέπει να είναι η κατάσταση ως «επωφελή» για όλους. Να μην είναι μεροληπτικές, πως από όλες τις πιθανές προοπτικές και ελέγχει όλα τα γεγονότα.
Ξεχάστε It? Ο χρόνος λέγεται ότι είναι το καλύτερο φάρμακο για να θεραπεύσει τις πληγές που προκαλούνται στο νου και την καρδιά σας. Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα που ήταν δυνατό από την πλευρά σας και όλες τις ικανότητές σας διαπραγμάτευση και στρατηγικές επίλυσης συγκρούσεων έχουν αποτύχει να επιλύσει τη σύγκρουση, τότε καλό είναι να διατηρήσει απόσταση από το εν λόγω πρόσωπο για κάποιο χρονικό διάστημα. Αφήστε χρόνο επουλώσει τις πληγές σου και μία φορά ότι το έπραξε, ξεχνάμε τα πάντα συναντηθούμε για άλλη μια φορά και να μιλήσει. Αλλά αν νομίζετε ότι οι συγκρούσεις θα ακόμη και τότε δεν λύνονται ποτέ, κόψτε ties πάντα. Είναι καλύτερα να κόψει τους δεσμούς από ό, τι φέρει το σύγκρουσης για μια αιωνιότητα.
Χρησιμοποιήστε αυτές τις στρατηγικές επίλυσης συγκρούσεων και σίγουρα θα καταλήξουμε σε μια αποτελεσματική λύση. Η ζωή είναι ένα μικρό ταξίδι, γι 'αυτό μην το καταστρέψει με ασήμαντες πράγματα όπως διαφορών και συγκρούσεων. Μάλλον το απολαύσετε. Δείτε που μπορείτε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις στο μέλλον και η ίδια μιλήσει την ανησυχία σας για οτιδήποτε τότε και εκεί. Αλλά ναι, και θυμηθείτε να «σκέφτονται», πριν μιλήσετε κάτι, ή οι λέξεις σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άλλη σύγκρουση. Αν έχετε μια σύγκρουση, πάρτε επιλυθεί άπαξ διά παντός, αντί βράσιμο πέρα ​​του για πάντα!