Τρόπους για να κάνει τα μαλλιά

Ένα νέο χτένισμα μπορούν να έχουν αναμφίβολα θετικό αντίκτυπο και στις δύο σας, σωματική καθώς επίσης και συναισθηματική πηλίκο. Μπορεί να φωτίζει μια βαρετή μέρα και μπορείτε να πάρετε σε μια καλή διάθεση. Μπορεί ζωηρεύω το δίκης και ενσταλάζουν μέσα σου μια νέα αίσθηση εμπιστοσύνης στο βήμα έξω και κατακτήσουμε τον κόσμο. Αλήθεια; Όλα αυτά, μόνο από μια απλή αλλαγή στον τρόπο που φοράτε την τρίχα σας; Ναι, μπορώ να δω το βλέμμα στο πρόσωπό σας. Ακούγεται υπερβολικά καλό να είναι αληθινό, αλλά είναι αλήθεια. Και ο μόνος τρόπος να πειστεί σχετικά πρόκειται να πραγματικά εμπειρία ίδιοι. Με αυτό το, εδώ είναι μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνει τα μαλλιά ως τμήμα κάποιο δροσερό κούρεμα στυλ και ιδέες για τους άνδρες και τις γυναίκες.
Casual τρόποι για να κάνει τα μαλλιά? Εδώ θα ρίξετε μια ματιά σε μερικούς εύκολους τρόπους να κάνει τα μαλλιά, συμπεριλαμβανομένων μερικών γρήγορη λύση λύσεις.
Μπούκλες σε πέντε λεπτά? Ένα μεγάλο έφηβος κόμμωση, τα κορίτσια μπορούν να κάνουν καλή χρήση αυτής της κόμμωση πέντε λεπτά. Μετά το λούσιμο και συσκευασία τα μαλλιά σας, στεγνώστε πετσέτα αφήνοντας ελαφρώς νωπό. Τρίψτε ένα καλό ποσό μους όγκου ή γέλη scrunching στις παλάμες σας και εφαρμόσουν ομοιόμορφα ολόκληρη μαλλιά σας, κατά μήκος. Τώρα χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, τραγανίζω τα μαλλιά σας και κρατήστε την στη θέση της εδώ και μισό λεπτό. Μετά απελευθερώνουμε, ψεκάζετε μερικά σπρέι μαλλιών ή παρόμοιο προϊόν περιποίησης μαλλιών για αυτό παραπάνω μπιτ gloss, λάμπουν, κατέχουν και αναπήδηση.
Lazy Κυριακής Κοίτα? Όταν όλες θέλετε να κάνετε Κυριακή είναι κάθεται πίσω και χαλαρώσετε, αυτό είναι ένα μεγάλο δίλεπτη κόμμωση που θα σας ταιριάζουν σε ένα μπλουζάκι. Εκτελέστε μια ευρεία οδοντωτή χτένα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, και βουρτσίστε το απαλά για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε σύγχυση. Σήμερα, γραβάτα απλώς πίσω σε μια αλογοουρά. Εάν είναι μια ιδιαίτερα καυτό και υγρό μέρα, θα ήσασταν καλύτερα μακριά με υψηλό αλογοουρά καθώς θα αποτρέψει το σβέρκο σας από πάρει όλα ζεστό και ιδρωμένος. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε accessorizing βλέμμα σας χρησιμοποιώντας ένα μοντέρνο κάλυμμα ή κάποιο φανταχτερό αξεσουάρ για τα μαλλιά.
Τον περιστασιακό απεριποίητος Look? Αυτό είναι μια μεγάλη αναζητήστε τύποι με μεσαίες μαλλιά μήκους. Πλύνετε you μαλλιά με ένα ήπιο σαμπουάν και κατάσταση χρησιμοποιώντας λιγότερο-από-κανονική ποσότητα εδαφοβελτιωτικό τρίχας. Pat να στεγνώσει χρησιμοποιώντας μια μαλακή πετσέτα. Ενώ είναι ακόμη υγρά, βρωμίστε γύρω χρησιμοποιώντας δάχτυλά σας να το θέσετε σε μια δισκέττα, απεριποίητος τρόπο. Ένα δροσερό και casual εμφάνιση για ένα ηλιόλουστο Σάββατο πράγματι!
Soft Στάχυα? Μια άλλη επιλογή κομμωτικής που είναι κατάλληλο για παιδιά με κοντό τρίχωμα, αυτό συνεπάγεται τη συνεργασία μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας για να επιτύχει ένα μαλακό εμβολιάζεται ματιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη styling gel ή κερί τρίχας να δώσει μαλλιά σας λίγη αναμονή. Αν τα μαλλιά σας είναι ξανθά, θα μπορούσατε το αφήσετε ως έχει, ενώ άνθρωποι με μαύρα μαλλιά μπορούσε εξετάσουν ψεκασμό ένα μικρό ποσό σπρέι μαλλιών να του δώσει λίγη λάμψη.
Traditional Πλεκτά Κοιτάξτε? Χτενίσματα Braid ήταν πάντα στη μόδα. Παίρνει μόλις δέκα λεπτά να την πάρουμε γίνοντη και ένα τακτοποιημένη, έξυπνη σιρίτια μπορεί σίγουρα κάνω μερικά κεφάλια στροφή! Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ένα μόνο πλεξούδα, γαλλική πλεξούδα, ή δύο μονά braids (άλλη δροσερό τρόπο να κάνει τα μαλλιά).
Καλή Παλιά Bun? Αυτός είναι φίλος σας για όλες τις περιστάσεις. Αν είστε με απόλυτη φρικτή ημέρα για τα μαλλιά, τότε δεν εξετάσουμε περαιτέρω. Πρόκειται στήριγμα έκτακτης ανάγκης σας. Απλά βούρτσα μαλλιά σας και κυλήστε επάνω σε μια κλασική κουλούρι. Κάνει μια δίδυμη δουλειά αποκρύπτοντας το ίχνη μια κακή ημέρα μαλλιά και συγχρόνως, καθιστώντας κοιτάζετε έξυπνος και chic.
Αυτοί ήταν μερικά γρήγορα τρόπους για να κάνει τα μαλλιά σε καταστάσεις όπου μπορείτε να βρεθείτε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όμως, σε μια απελπισμένη ανάγκη για να φορέσει τα μαλλιά σας με διαφορετικό τρόπο. Μην φοβάστε να πειραματιστεί. Θυμηθείτε, η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τράβηγμα από κάθε χτένισμα or κόμμωση.