Εξωτερική Παιχνίδια Κόμμα

Συμβαλλόμενα μέρη είναι μεγάλη busters άγχος! Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με τη διασκέδαση της κατοχής ενός μεγάλου χρόνου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχουν πολλά πράγματα ότι ένας μπορεί να κάνει σε πάρτι, κανείς ευχαρίστηση και διασκεδάστε. Κάποιος μπορεί χορό, κάποιος μπορεί να τραγουδήσουν και να κάνει ό, τι του αρέσει να. Αλλά η κατοχή παιχνίδια σε ένα κόμμα, είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες συμβαλλόμενων μερών, αλλά και ευχάριστη για όλους. Στην πραγματικότητα, τα παιχνίδια κορυφή του καταλόγου των συμβουλές σχεδιασμού κόμματος. Παιχνίδια δεν θα καταστήσει μόνο το κόμμα συναρπαστικές αλλά καθιστούν επίσης μια εκδήλωση να θυμόμαστε! Αυτό το άρθρο σχετικά υπαίθρια παιχνίδια κόμμα θα σας προτείνει μερικές από τις καλύτερες υπαίθρια ιδέες παιχνίδι κόμμα τόσο για παιδιά και ενήλικες, ώστε να καταστεί κόμμα σας μια τεράστια επιτυχία.
Εξωτερική Πάρτι των Αγώνων για παιδιά
Λοιπόν, όταν είσαι τακτοποίηση ορισμένα παιχνίδια για τα παιδιά, θα πρέπει να περιλαμβάνει τα παιχνίδια που θα είναι γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό. Επίσης, θυμηθείτε να αναγνωρίσουν τον νικητή δίνοντάς του ένα βραβείο καθώς τα παιδιά αγαπούν να ανταμείβονται για τα επιτεύγματά τους.
Πάγωμα Χορός
χορού Freeze, ένα μεγάλο παιχνίδι και ότι δεν απαιτεί ειδικές ρυθμίσεις, εκτός από μερικά άγρια ​​μουσική! Απλά παίξετε στον μουσική και αφήστε όλες τις χορό παιδιά σχετικά αυτήν. Ξαφνικά να σταματήσει η μουσική και στο ότι ο καθένας στιγμή πρέπει πάγωμα στους τόπους τους. Ο καθένας δείχνει οποιεσδήποτε εξόδους κίνηση έξω από το παιχνίδι. Ο τελευταίος θα παραμείνει είναι ο νικητής.
Jumping Relay Rope
Θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι των σχοινιών άλμα για αυτό το παιχνίδι. Συγκρότησε δύο ομάδες και αποτελούν ταυτόχρονα τα όρια για τον αγώνα. Οι δύο πρώτοι παίκτες ξεκινούν άλμα στα σχοινιά, ενώ κινείται προς τα σύνορα και να έρθουν πίσω. Μόλις ο πρώτος παίκτης είναι πίσω, η δεύτερη θα πρέπει να αρχίσουν να προβάλλονται. αυτό συνεχίζεται μέχρι και γίνονται όλοι οι παίκτες. Η πρώτη ομάδα να τελειώσει το καθήκον, κερδίζει.
Scavenger Hunt
Scavenger κυνήγι είναι μία από τις συνηθέστερες και συναρπαστικά παιχνίδια να παιχτεί υπαίθρια. Προετοιμάστε μια λίστα μερικά στοιχεία για θήρα στις κήπο και δώσει επίσης κάποιες ενδείξεις. Χέρι πάνω αυτό στοιχεία κυνήγι οδοκαθαριστών λίστας σε κάθε ομάδα. Η ομάδα ψάχνοντας τον υψηλότερο αριθμό των στοιχείων, κερδίζει.
Αθλήματα
Αθλητισμός αποτελούν ιδανικό υπαίθρια παιχνίδια κόμμα για αγόρια πολύ κάθε ηλικίας. Ένα μπέιζ-μπώλ, βόλεϊ ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα θα μπορούσε να είναι μια πάρα πολύ συναρπαστική.
Εξωτερική Αγώνες μέρος για Ενήλικες
Μουσικά πρόεδρος
Τακτοποίηση μερικές καρέκλες στη σειρά, αντιμετωπίζοντας αριστερά και δεξιά εναλλάξ. Πρέπει να υπάρχει πάντοτε ένα άτομο περισσότερο από τον αριθμό των καρεκλών στο παιχνίδι. Παίξτε σε κάποια μουσική και να αφήσει τους ανθρώπους τρέχει γύρω από τις καρέκλες. Μόλις ο στάσεις μουσική, άνθρωποι κάθονται στις καρέκλες. είναι το πρόσωπο που έχει μείνει όρθιο, αφήνει το παιχνίδι και το ίδιο κάνει μία καρέκλα. Τέλος, μόνο ένας πρόεδρος και δύο άνθρωποι είναι αριστερά και τα σχόλια κατορθώνοντας να καθίσετε σε αυτό το τελευταίο προεδρία αριστερά στο παιχνίδι, κερδίζει.
Dart συμβούλιο
Ρύθμιση ένα συμβούλιο βελών σε τοίχο και πείτε κάθε άτομο να χτυπήσει την βελάκι στην κέντρο του ταμπλό βελών. Ο ένας πιο κοντά στο κέντρο κερδίζει το παιχνίδι.
Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε τα νήπια στο κόμμα; Λοιπόν, υπάρχουν κάποια υπαίθρια παιχνίδια κόμματος για τα μικρά παιδιά, όπως καλά. Τα μικρά παιδιά δεν μπορεί να χειριστεί πολύ ενθουσιασμό, ώστε να είναι ένα choosy λίγο ενώ ταυτόχρονα ενορχηστρώνει τα παιχνίδια για αυτούς. Απλή παιχνίδια όπως το τρέξιμο διαγωνισμούς, ανίχνευση διαγωνισμών ή προκλητική παιχνίδια όπως το προφέρουν λέξη ανταγωνισμού, όπως in μπορεί πόσες λέξεις του μωρού σας προφέρουν; μπορούν να είναι καλά υπαίθρια παιχνίδια κόμματος για τα μικρά παιδιά.
Αυτοί ήταν μερικά από τα υπαίθρια παιχνίδια κόμματος για τα άτομα που ανήκουν σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Ως επικύρωση δήλωση, θα σας συμβούλευα να μην κολλήσει στο παραδοσιακά παιχνίδια. Αντ 'αυτού, μπορείτε να έρθετε με κάποια νέα καινοτόμα παιχνίδια της δικής σας, που θα προσθέσει στον ενθουσιασμό του κόμματός σας. Διασκεδάστε!