Tropical Bedroom Decor

Το καλύτερο μέρος των τροπικών κρεβατοκάμαρα ντεκόρ είναι ότι δεν έχετε να δαπανήσει τεράστια χρηματικά ποσά. Είναι αρκετά προσιτές. Υπνοδωμάτιο διακόσμηση με ένα τροπικό θέμα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να jazzing μέχρι τη διάθεση του υπνοδωματίου σας. Για αυτό, χρειάζεστε το σωστό χρώμα, σωστού είδους έπιπλα υπνοδωματίου, δεξιά χρωμάτων και δεξιά αξεσουάρ. Ο κύριος σκοπός αυτού του διακόσμηση είναι η εμφάνιση και αίσθηση από το δωμάτιο πρέπει να είναι αυτή που τροπικό νησί εσωτερικό κρεβατοκάμαρά σας.
Χρώματα Σχέδιο Τειχών? Υπνοδωμάτιο χρώμα τοίχων σας θα ορίσετε το δικαίωμα φόντου για την τροπικό θέμα. Το επιλεγέν χρώμα πρέπει να έχει χαλαρώνοντας επίδραση, α πρέπει για οποιαδήποτε κρεβατοκάμαρα. Αποχρώσεις του μπλε και πράσινο στους τοίχους, θα σας θυμίσω την φυσική ομορφιά του τροπικών νησιών. Μπορείτε τονωθούν αυτές χρώματα περισσότερο προσθέτοντας τραγανό λευκό διαγωγών. Ακόμη αποχρώσεις του κίτρινου έχουν δική ζεστασιά και φωτεινότητα τους. Άλλες κατάλληλες επιλογές που είναι διαθέσιμες είναι ουδέτερα μπεζ ή άσπρα χρώματα, χρώματα άμμος, ή τα χρώματα του ανατολή ή ηλιοβασίλεμα. Αντί χρησιμοποιώντας χρωμάτων στους τοίχους, μπορείτε να δώσετε ένα τροπικό αφή στο κρεβατοκάμαρα σας με τη βοήθεια ελαστικοποιημένα wallpapers. Grass ελαστικοποιημένων wallpapers μπορεί να δώσει ένα τυπικό τροπική αίσθηση στην κρεβατοκάμαρά σας. Προσθήκη τοιχογραφίες με εικόνες από τις παραλίες, φοίνικες, και κοκοφοίνικες μπορούν επίσης να βοηθήσουν να παρέχουν ένα διακριτικό τροπικό βλέμμα και αισθάνονται.
Δάπεδα και οροφής? Ενώ διακοσμώντας ένα τροπικό υπνοδωμάτιο, χρησιμοποιήστε ποτέ συνήθης τάπητες ύφασμα στο πάτωμα. Hardwood δάπεδο μπορεί σας δώσει την επιθυμητή εμφάνιση. Ενός δαπέδου κεραμιδιών που καλύπτεται με ουδέτερο κουβέρτες που είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως γιούτα ή Ποσειδωνίας είναι μια καλή επιλογή. Οροφές ενός τροπικού κρεβατοκάμαρα μπορούν να χρωματιστούν μπλε, και ζωγραφική σφουγγάρι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δημιουργήσετε άσπρα σύννεφα. Ένα άλλο ενδιαφέρον τρόπος για να προστεθεί ως φυσική υφή στο ανώτατο όριο που είναι η χρήση φυσικών μπαμπού να καλύψουν τα ανώτατα όρια. Αποτελεί επίσης βολική καθώς ανέξοδο τρόπο απόκρυψης της ρωγμές και ελαττώματα των οροφής. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε επάνω υφής ταπετσαρία στο ταβάνι.
Κρεβατοκάμαρες? Για τροπικές υπνοδωμάτιο ντεκόρ, η σωστή επιλογή των επίπλων είναι ένας μούστος. Προκειμένου να αποκτηθεί ένα αυθεντικό βλέμμα, έχετε να περιλαμβάνουν έπιπλα κατασκευασμένα από πραγματικών τροπικών ξύλων όπως teak, μαόνι, έβενο, και άλλα τέτοια εξωτικά σκληρά ξύλα. Δεν μπορείτε χρησιμοποιήσετε δρυός ή ξύλου πεύκο προς τούτο. Δεδομένου ότι το κρεβάτι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των επίπλων στην κρεβατοκάμαρα, ένα κρεβάτι με το πλαίσιο κατασκευασμένο από ξύλο μαόνι πλουσίων, θα ήταν ιδανικό. Εάν το μέγεθος της κρεβατοκάμαράς σας είναι μεγάλο, μπορείτε να σκεφτείτε κρατώντας ένα κρεβάτι με ουρανό από μπαμπού. Όταν το συνδυάσετε με άλλες ψάθινα έπιπλα μπαστούνι ή έπιπλα, θα δώσει ένα αριστοκρατικό βλέμμα στην κρεβατοκάμαρά σας.
Υπνοδωμάτιο Αξεσουάρ? Αγοράστε αξεσουάρ που συνάδουν με χαρακτηριστική τροπικά υπνοδωμάτιο διακόσμηση. Ανανά και κοχυλιών μοτίβα κυριαρχούν αυτού του είδους τα παράσημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μοτίβα σε μαξιλάρια, καθίσματα καρέκλα, παραπετάσματα παραθύρων, κλπ. Χαβάης εκτυπώσεις μεγάλη εμφάνιση με τα επιτραπέζια καλύμματα ή ταπετσαρίες επίπλων. Σεντόνια μπορούν να είναι ένα μόνο χρώμα, αν χρησιμοποιείτε πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια γύρω από το κρεβάτι. Ένα μεγάλο κορνίζα, με φωτογραφίες από πεύκα, μπορούν να αντισταθμίσουν ουδέτερο χρώμα τους τοίχους όμορφα. A φυτό εσωτερικού χώρου, μπορούν να τοποθετηθούν σε μια μικρή κατσαρόλα σε μια γωνία της κρεβατοκάμαρας. Use θαλάσσια όστρακα για να διακοσμήσετε το καθρέφτες και αμπαζούρ της κρεβατοκάμαρας. Πάρτε ένα μικρό μπολ, γεμίστε το με άμμο και να θέσει κάποια όστρακα σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κύπελλο να κρατήσει κεριά. While διακόσμηση ενός δωματίου παιδιά σε ένα τροπικό θέμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραγεμισμένα παιχνίδια, όπως σαύρες πιθήκους, και toucans, και να τους κρατήσει σε όλη την αίθουσα.
Τροπική υπνοδωμάτιο διακόσμηση μπορεί να είναι πραγματική διασκέδαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας να προσθέσετε τα πράγματα που θα είναι χρήσιμη για την ενίσχυση του βλέμματος από το δωμάτιο. Διαβάστε περισσότερα για το εξωτικό υπνοδωμάτιο ιδέες.