One ιδέες δώρων επετείου

Δαπανών ενός έτους συντροφικότητας προσκλήσεων οριστικά για εορτασμού και ειδικό δώρο για σύντροφό σας. Αριθ θέματος, αν είστε γιορτάζουμε ένας επέτειο γαμήλια ή ένα έτος μαζί σε μια σχέση, θα ήταν σοφό να συμβολίσει σχέση σας με ειδική δώρο για σύζυγό σας. Αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για να τους δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάτε και τις προσπάθειες που μπορείτε να λάβετε για να κάνετε την ημέρα τους ειδικούς. Ως εκ τούτου, τοποθετούνται σε πολλή σκέψη και να παρουσιάσει τους ένα μοναδικό δώρο επετείου που θα απολαύσετε πραγματικά. Έτσι, σε περίπτωση που ανίδεοι για το τι να δώρο συνεργάτης σας στην επέτειο σας, τότε πάρτε ένα σύνθημα από τα εξής χαριτωμένα ένα δώρο ιδέες επέτειο.
One Ιδέες δώρων Έτος επετείου
Μια Μέρα Μαζί? Pan a 1-ημερήσια εκδρομή στο ένα γραφικό μέρος, μακριά από το πόλης, όπου μπορείτε δύο μπορούν περάσετε κάποιο ποιοτικό χρόνο με άλλον. Αλλιώς, περνούν την μέρα κάνει κάποια δραστηριότητα μαζί. Όποια και αν είναι, αν επιλέξετε να κάνετε, απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περάσετε καλά μαζί.
Ρομαντική Βραδιά? Τι άλλο τρόπο γιορτάζει ένα χρόνο συντροφικότητας, από δαπάνες για ένα ρομαντικό βράδυ σε επιχείρηση του άλλου. Φόρεμα σε καλύτερο κοστούμι σας και ευθεως το κεφάλι στο πιο πολυτελές εστιατόριο της πόλης. Πηγαίνοντας για μια ταινία μετά από ένα χαλαρό δείπνο βάζει έναν τέλειο τέλος σε ένα ρομαντικό βράδυ.
Έκπληξη Βασίλισσα των Αγορών? Εάν ο σύντροφός σας είναι μια τέλεια Shopaholic, να την πάρει στη συνέχεια, σε ένα ξεφάντωμα αγορών έκπληξη και να αφήσει κατάστημά της στην περιεκτικότητα σε καρδιά της. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στη φίλη ή η σύζυγός σας δεδομένου ότι καμία γυναίκα δεν μπορούν να αντισταθούν ψώνια.
Spa Voucher / Gym Συνθεση? Εάν γνωρίζετε ότι σύντροφός σας έχει δουλεύουν πραγματικά σκληρά και σπανίως έχουν χρόνο για εαυτό, τότε δώρο ένα κουπόνι spa της. Πρόκειται για ένα στοχαστικό δώρο που δεν θα ευχαριστήσει της μόνο, αλλά και να την κάνει να εκτιμώ το ενδιαφέρον σας γι 'αυτήν.
Κοσμήματα? Αυτό είναι μια μεγάλη δώρο να δώσουν σύζυγό σας ή ένα φίλη. Ένα κολιέ ή ένα χαριτωμένο βραχιόλι ή ακόμα ένα δαχτυλίδι αποτελεί για ένα μεγάλο δώρο επετείου. Παρόλο, διαμάντια κάνουν για μια τέλειο δώρο, μπορείτε επίσης επιλέξουν κοσμημάτων στην ημιπολύτιμους λίθων ή ανέξοδο μέταλλα. Θεωρεί εντούτοις ότι gifting ενός κοσμήματος, μόνο αν είστε σε μια σοβαρή σχέση.
Κορνίζες? Εξατομικευμένες φωτογραφίες αποτελούν ένας μεγάλος τρόπος αλίευσης των γλυκές στιγμές που ξοδεψατε με σας αγαπούσε ένα. Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο φωτογραφία ότι θα διατηρηθεί για μια ζωή. Προσθέστε γλυκιά γραμμές των πινακίδων και ρομαντική εισαγωγικά αγάπη εδώ και εκεί για να τα κάνουμε ακόμη πιο αξιολάτρευτη.
Paper? Παραδοσιακά, χαρτί συνδέεται με ένα από ιδέες γαμήλιας επετείου δώρο. Υπάρχει αριθμός τρόπων με τους οποίους μπορείτε να κάνετε χρήση του χαρτιού, για την κατασκευή δημιουργική πρώτα δώρα επέτειο. ? Δώρων τους μια εφημερίδα που δημοσιεύθηκε την ημέρα, ένα χρόνο πριν. ? Αγοράστε μερικά όμορφα τριαντάφυλλα χαρτιού και το δώρο τους. ? Πάρτε ένα διακοσμητικό βάζο και γεμίστε το με 100 λόγους για τους οποίους «γιατί αγαπώ». ? Κάντε τους μια συμπαθητική ποίημα ή σκαριφήματος συναισθήματά σας για τους. ? Υπάρχει πραγματικά δεν έλλειψη ενός ιδεών επετείου έτος. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να βάλετε κάποια σκέψη, τότε σίγουρα θα βρεθούν δημιουργικές ενός ιδέες επέτειο της δικής σας, ότι σας αγαπούσε ένα, θα πραγματικά εκτιμώ.