Ιππασία χορτοκόπτης: Μπαταρίες, Ιμάντες και Μηχανές

Χλοοκοπτικά παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να διατηρήσει το χορτοτάπητά σας. Τα εργαλεία αυτά σχεδιάζονται για την κοπή χλόης στο επιθυμητό επίπεδο. Riding χλοοκοπτικές μηχανές είναι ένα ισχυρό είδη κήπου, αλλά και διασκέδαση για να οδηγούν. Κούρεμα γκαζόν σας με χλοοκοπτικές μηχανές γίνεται ένα απλό έργο. Riding χλοοκοπτικές μηχανές είναι εξαιρετικά χρήσιμα και να σώσει σημαντική ποσότητα ενέργειας και του χρόνου κατά τη διάρκεια της εργασία ναυπηγείων. Για ένα μεγάλο γκαζόν, μια οδήγηση μηχανής είναι η καλύτερη επιλογή. Οι τιμές αυτών των μηχανημάτων ποικίλλουν από $ 1100 σε $ 6500.
Riding χορτοκόπτης Μπαταρίες? All ιππασία χορτοκόπτης μπαταρίες που κατασκευάζονται από διάφορες εταιρείες είναι επαναφορτιζόμενες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαρκέσει για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Οι περισσότερες μπαταρίες θεριστής χορτοταπήτων ιππασίας τελευταία για περίπου 5 χρόνια. Είναι απαραίτητο να αγοράσει μπαταρίες ποιότητας ώστε να κρατήσει το μηχάνημα να λειτουργεί ομαλά. Μπαταρία αντικατάστασης είναι πολύ σημαντικό όταν θα έχει να αντιμετωπίσει συχνά δυσκολίες στην έναρξη χορτοκόπτης σας. Πριν αγοράσετε ιππασίας μπαταρίες χορτοκόπτης, είναι απαραίτητο να κατανοηθεί η διαφορετικούς τύπους μπαταριών διαθέσιμες για χλοοκοπτικά.
Μολύβδου οξέος και νικελίου-καδμίου είναι οι 2 τύποι μπαταριών, το καθένα με τα δικά τους πλεονεκτήματα. Ωστόσο, πολλές προτιμούν νικελίου ηλεκτρικών στηλών καδμίου που είναι πιο ανθεκτικά και προσφέρουν καλύτερη απόδοση. Οι μπαταρίες αυτές μπορούν να λειτουργούν, είτε 6 Volt ή 12 βολτ. Για να ξέρετε ποιος τύπος μπαταρίας είναι κατάλληλη για χορτοκόπτης σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη. Οι πιο δημοφιλείς μάρκες σε ηλεκτρικές στήλες χορτοκόπτης είναι η Toro και Snapper. Ελέγξτε τα στοιχεία εγγύηση της μπαταρίας και βεβαιωθείτε ότι το αγοράσετε σας από ένα φημισμένο κατασκευαστή. Το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση με μπαταρίες μηχανές κουρέματος γκαζόν είναι ότι είναι οικονομικότερη και πολύ πιο ήσυχο από ό, τι με κινητήρα αερίου χορτοκοπτικών μηχανών.
Riding χορτοκόπτης Ζώνες? Ιππασίας χορτοκοπτική μηχανή έρχεται με τρεις ζώνες που βρίσκονται επί του καταστρώματος μηχανή. Το κορυφαίο πιο ζώνη ονομάζεται ζώνη απογείωση δύναμη. Αυτή είναι η ζώνη συμπλέκτης δύναμη που ελέγχει το συμπλέκτη. Το χαμηλότερο ζώνη, γνωστή και ως ζώνη κληματαριά, ενεργοποιεί τις λεπίδες για την κοπή του χόρτου. Αν ιππασία ιμάντες χορτοκόπτης είναι ανθεκτικά, έχουν την τάση να φθείρονται γρήγορα λόγω της έκθεσης για το περιβάλλον. Ανάλογα με τη χρήση, μπορούν να ραγίσει μετά από μερικές εποχές. Για να αντικαταστήσετε μια ζώνη για τη μηχανή του γκαζόν, την άρση των κοπής θα ήταν αρκετά χρήσιμη. Μερικές φορές οι χλοοκοπτικές μηχανές δονούνται ασυνήθιστα όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Ένα κατεστραμμένο ή στριμμένα ζώνη είναι συχνά αιτία υπερβολικούς κραδασμούς. Έτσι, πριν ξεκινήσετε κούρεμα του γρασιδιού, μάθετε αν οι ζώνες είναι σε καλή κατάσταση και καθοδήγησε σωστά. Επιθεωρήστε όλες τις ζώνες προσεκτικά για ρωγμές ή σχισμές.
Riding χορτοκόπτης κινητήρες? Ισχύς του κινητήρα είναι το πιο σημαντικό κριτήριο, όταν πρόκειται για την αγορά ενός ιππασία χορτοκόπτης. Στην περίπτωση που αυλή σας δεν είναι περισσότερο από το ένα στρέμμα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια μηχανή που έχει ένα ελάχιστο 14,5 ιπποδύναμη. Μια μηχανή με ιπποδύναμη μεταξύ 14,5 και 16 είναι ιδανική εάν η έκταση είναι περίπου 2 στρέμματα. Πίσω engine χλοοκοπτικές μηχανές χαμηλής ιπποδύναμης είναι μια καλή επιλογή για τα σπίτια τα οποία έχουν μεγάλες χλοοτάπητες.
Μπαταρίες, του κινητήρα και οι ζώνες είναι τα βασικά μέρη ενός ιππασία χορτοκόπτης, έτσι επισκευή και συντήρησή τους δεν πρέπει να αγνοηθεί. Για ομαλή λειτουργία της σε χλοοκοπτικές μηχανές, είναι σημαντικό να διατηρηθούν αυτά τα μέρη σε καλή κατάσταση.