Pine Tree Είδη

Πεύκα ανήκουν στο γένος Pinus κάλεσε από την οικογένεια Pinaceae. Είναι κωνοφόρα δέντρα και συγκροτούν την μονοτυπικό Pinoideae υποοικογένειας. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πεύκο και τύπους. Αν το κάνετε διεξαγωγή λεπτομερούς μελέτης των πεύκων, μπορείτε να κάνετε εύκολα πεύκο αναγνώρισης δέντρο. Στο άρθρο που ακολουθεί, ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα είδη δέντρων πεύκων είναι δεδομένη.
Sugar Pine: Αυτό το δέντρο είναι τεράστιο σε μέγεθος. κώνων της πράξεως μεταξύ 11 έως 21 ίντσες, η οποία πιστεύεται να είναι η μεγαλύτερη ποτέ. Αυτό το είδος πεύκου συναντάται κυρίως σε ρεματιές βουνά και φαράγγια. Προστατεύει τα άτομα από το έντονο κρύο, χιονοθύελλες και καταρρακτώδεις βροχές.
Long Leaf Pines: Αυτά τα δέντρα βρίσκονται κυρίως στις παράκτιες πεδιάδες και είναι επίσης αναφέρονται ως σκληρό πεύκα. Είναι μια κύρια πηγή για τη ναυτική καταστημάτων για την κατασκευή πίσσα, πίσσα, νέφτι και άλλα ρητινώδη προϊόντα, λόγω του σκληρού, βαριά, ισχυρό, ανθεκτικό και πλούσια σε ρητίνη, την περιουσία του. Το ξύλο του δέντρου είναι εξαιρετική για την κατασκευή των αυτοκινήτων δρόμου σιδηροδρομικών, ιστών, γέφυρες, οδογέφυρες και τους σκοπούς όπου η ισχυρή ποιότητα του ξύλου είναι απαραίτητη. Τα φύλλα πεύκο είναι μακρά και ως εκ τούτου το όνομα.
Yellow Pine: Αυτό το πεύκο είναι επίσης αναφέρεται ως μια σύντομη πεύκο. The wood obtained from this wood not is strong and firm. Αυτό το δέντρο είναι του ίδιου ύψους με αυτό του μεγάλου φύλλου πεύκο, αλλά, έχει ένα παχύτερο κορμό σε σύγκριση με το μεγάλο φύλλο πεύκα. Αυτό το δέντρο βρίσκεται κυρίως στη Νέα Υόρκη, το Τέξας, την κοιλάδα του Μισισιπή, Μιζούρι και Illinois.
White Pine Trees: Υπάρχουν διάφοροι τύποι λευκών πεύκα που κυμαίνονται από φυτά σε μεγάλες δέντρα δαγκάνα. Βρίσκεται κυρίως στη Βόρεια Αμερική. Η ανάπτυξη της αυτό το δέντρο είναι ταχύτατη, και γι 'αυτό χρησιμοποιείται σε έργα αναδάσωσης στη δασοκομία, στην αρχιτεκτονική τοπίου καθώς και για την διακόσμηση του σπιτιού τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αυτή ήταν μια σύντομη επισκόπηση σχετικά με κάποιες πληροφορίες για τη λευκή πεύκα.
Κούβας Πεύκο: Το δέντρο είναι επίσης αναφέρεται ως ένα πεύκο κάθετο. Αυτό το δέντρο είναι κατά κύριο λόγο βρίσκονται κατά μήκος της ακτής βάλτο εδάφη και, ως εκ τούτου, το όνομα κάθετος πεύκο. Οι περισσότερες από τις ιδιότητές του μοιάζουν με το μεγάλο φύλλο πεύκο.
Jack Πεύκο: Το δέντρο αυτό δεν είναι καθόλου μεγάλη σε μέγεθος, αλλά, αυτό το δέντρο έχει πολλές χρήσεις. Είναι χρησιμοποιείται για καύσιμα, γραβάτες οδικών σιδηροδρομικών, φράκτες, κ.λπ. είναι επίσης χρησιμοποιείται για την παραγωγή κανό πλαίσια. Το σχήμα του είναι παρόμοιο με εκείνο των δύο παρόμοια βελόνες looking οποία τείνουν να αυξάνονται σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις δίνοντας αισθάνονται σαν να πέφτουν έξω. Είναι εξαιτίας αυτής της ιδιότητας που έχει ονομαστεί Pinus divaricata. Το τελευταίο μέρος του το όνομά του σημαίνει τεντωμένο χώρια. Βρίσκεται κυρίως σε περιοχές των Nova Scotia, Βερμόντ, βόρεια Ιντιάνα και του Ιλλινόις. Βρίσκεται στην αμμώδη περιφέρειες και γη που έχει εξαντληθεί από σπάταλος γεωργίας. Αυτό βοηθά στο να καταστεί η χώμα πλούσιο σε λιπάσματα και χημικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη των δέντρων και των φυτών.
Foxtail Πεύκο: Αυτό το δέντρο είναι γεμάτο από υποκατάστημα, αφήνει και ένα πινέλο στο τέλος του καθενός από τους υποκαταστήματος-ας. Έχει επίσης βελόνες και ιδιαιτερότητά τους είναι ότι, αντί να τυλίγεται τακτοποιημένα στο τέλος, που μοιάζουν με τηγανητές μπριζόλες και είναι επίσης λιγότερο θήκη.
Tamarack: Αυτό πεύκο είναι επίσης αναφέρεται ως Larch. Αυτό το δέντρο βρίσκεται από τη Νέα Γη στη Μινεσότα, αλλά και στο νότο της Πενσυλβανίας. Το ξύλο που λαμβάνονται από αυτό το δέντρο χρησιμοποιείται για την κατασκευή των θέσεων, γραβάτες, κοντάρια, ξύλα πλοίου και άλλα ισχυρά και σκληρά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, όπου ανθεκτικό ξύλο απαιτείται.
Bristlecone Πεύκο: Η ανάπτυξη αυτού του δέντρου είναι βραδεία. Αυτά τα δέντρα είναι περίπου το 20 πόδια στο ύψος. Μερικά από αυτά τα δέντρα είναι ακόμα και 4.000 ετών. Methusalah είναι η παλαιότερη από τις bristlecone πεύκο και λέγεται ότι είναι 4.700 χρόνια παλιά. Αυτά τα δέντρα βρίσκονται κυρίως στα βόρεια αμερικανική ήπειρο.
Υπάρχουν περισσότερα είδη πεύκου από τους προαναφερθέντες πάντως, έχουμε διευκρινίσεις σχετικά με τις λίγες πιο κοινή και χρήσιμη πεύκων ειδών δένδρων. Μερικά από τα είδη πεύκα Sequoias, λευκό κέδρος, κυπαρίσσι τη Lawson, κόκκινο κέδρο, κόκκινο Fir, Noble Fir, κλπ. Εάν δεν ληφθούν την κατάλληλη φροντίδα, τα δέντρα αυτά τείνουν να υποφέρουν από πεύκο ασθενειών των δένδρων.